Aile & Toplum Bulunduğuz şehri tek kelime ile anlatın? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Bulunduğunuz şehri tek kelime ile anlatmanız istense ne derdinizz? Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! Bulunduğuz şehri tek kelime ile anlatın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Hayatgercek Takip Et Master Yaş: 40 , eic 59% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı. Tek kelime ne olur, boğaz geldi aklıma kız kulesi desek iki kelime olur gerisi sizde 😅ama bana göre #istanbulAsk❤ 0 0 Yorumla
ASTRiX_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 699 cevap paylaştı. Düzensin beton yığınları, gereksiz kalabalık nüfus, ses kirliliği, görüntü kirliliği...Neresi mi? Sözde dünya şehirlerinden İstanbul! Peh! 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı. Soğuk buz gibi şu zamanda bile buz gibi 0 1 Yorumla Cmn24 +1 yıl Kars mı Yorumla
Cowgirlahyou Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Rakı 1 11 Yorumla varrohincco +1 yıl @cowgirlahyou ramazan mübarek ayda bu yapılır mı 🤣 Yorumla Cowgirlahyou +1 yıl Hahahah Yorumla Cowgirlahyou +1 yıl Başka nasıl anlatabilirim bilemedim jdjdk Yorumla varrohincco +1 yıl @cowgirlahyou sende haklisin Türkiyeyi şarhos eden ilde yazabilirdin 😂 Yorumla Cowgirlahyou +1 yıl Buda olur 😂 Yorumla Cowgirlahyou +1 yıl Tek kelime demiş Yorumla varrohincco +1 yıl @cowgirlahyou aslansütü olsun o zaman ramazan mübarek ayda canımızı istettirmede 🤣 Yorumla Cowgirlahyou +1 yıl Aslansütü mü Yorumla Cowgirlahyou +1 yıl Hiç duymadım Yorumla varrohincco +1 yıl @cowgirlahyou Rocky nin diğer adı aslansütü oluyor Rocky okusunu Yorumla Cowgirlahyou +1 yıl Tamam o zaman aslansütü olsun 😂 Yorumla
Cmn24 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 64% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Çiğdem 0 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5b cevap paylaştı. Huzur. 0 0 Yorumla
ÖMERBORABALAMİR1 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 495 cevap paylaştı. Baklava😂 0 0 Yorumla
Anteros35 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 94% +1 yıl kızları ;) 0 1 Yorumla Cmn24 +1 yıl Bolu mu Yorumla
Furkaniv411 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 301 cevap paylaştı. Körfez 0 0 Yorumla
Brsdncrr Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 73% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 415 cevap paylaştı. Çukur. 0 0 Yorumla
NiYaZiCaNvErDi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Şalgam 0 0 Yorumla
demetbitmez19 Takip Et Xper 4 Yaş: 45 +1 yıl leblebi 0 1 Yorumla Cmn24 +1 yıl Gobeller şehri çorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Tek kelime ne olur, boğaz geldi aklıma kız kulesi desek iki kelime olur gerisi sizde 😅ama bana göre #istanbulAsk❤
Düzensin beton yığınları, gereksiz kalabalık nüfus, ses kirliliği, görüntü kirliliği...
Neresi mi? Sözde dünya şehirlerinden İstanbul! Peh!
Soğuk buz gibi şu zamanda bile buz gibi
Kars mı
Rakı
@cowgirlahyou ramazan mübarek ayda bu yapılır mı 🤣
Hahahah
Başka nasıl anlatabilirim bilemedim jdjdk
@cowgirlahyou sende haklisin Türkiyeyi şarhos eden ilde yazabilirdin 😂
Buda olur 😂
Tek kelime demiş
@cowgirlahyou aslansütü olsun o zaman ramazan mübarek ayda canımızı istettirmede 🤣
Aslansütü mü
Hiç duymadım
@cowgirlahyou Rocky nin diğer adı aslansütü oluyor Rocky okusunu
Tamam o zaman aslansütü olsun 😂
Sıcak
19 Mayıs
Çiğdem
Huzur.
Galata kulesi
Kalabalık
bı getto çukuru,🤣
Cebinde varsa heryer güzel