İnsanin ailesi kendisine düşman olur mu?

29 yaşındayım evliyim ve bir kızım var bugüne kadar neyden zarar gorduysem ucunda ailem vardı. Ailem psikolojik olarak mahvetti beni. 9 aylık kızım var ve emziriyorum araştırdım hamile ve emzirme döneminde olan anneler oruç tutmayabilirmis günü gününe para verirmiş sadaka falan bunu anneme dedim bugün ve resmen hakaret etti beni komşu kızları gelinleri ile kıyasladı onlar tutuyo onlar kadar değil misin vs dedi neyse canım sıkıldı sonra konuşuruz dedi kapattı. Bundan in gün önce de ablamın yanına farklı bir şehre gittik ramazan dan önce değişiklik olsun diye annem kızım ve ben gittik. Gittiğimize bin pişman oldum. Kızımı prenses kızım diye seviyorum ablam rahatsız oldu kim prenses yaptı onu , ne alaka falan dedi ben şaka yapıyor diye üstüne gitmedim konunun sonuncta onun evinde misafiriz. 2 yaşında oğlu bakicida gündüzleri, eve gelince çocuk bugün hiç uyumamış ben uyutayim dedi aynen sen onu bı uyut dedim diye delirdi, sana mı battı ne zararı var çocuğun sana falan dedi küstü gidene kadar konuşmadı benle, bende dönüyorum eve dedim bu e dedim , akşama geldiğimde evde olmayacaksın git dedi. Annem ağladı benim kaderim bu yüzüm gülmez falan demeye başladı benim hatırım için gitme babana ne derim ben dedi. Onun hatrina kaldım. orada ne kızımı Sevdi ne benle konuştu. Döndük memlekete geldik. Ertesi gün kızımın video sunu attım gruba ablam gruptan ayrıldı. Ben artık bıraktım her şeyi ailem kadar beni yıpratan üzen hiç bir şey yok. Babamda beni aramış bı gün arama düşmedi bana , akşama evde anneme kızmış aradım açmadı vs sonra ben aradım gelmedi araman dedim kızdı kapattı. Ben psikolojik olarak çok etkileniyorum ama herkes bunun için elinden geleni yapıyor ne hakla? Eşimde eksik kalir mi hiç oda aynı. Ramazan in ikinci günü uyandı ailemi ne zaman çağırıyoruz iftara dedi. İşimizi ayarlayalim cagiririz dedim daha ilk günü dedim oda bana tüm gün surat yaptı adımı söylemiyor konuşmuyor falan. Artık her şeyden herkesten bıktım. Şimdi gönlü olsun diye salı akşamı çağıralım dedim ama ne yapacak yemek var aklımda ne de ev temiz ve müsait değil nasıl yetişecek bilmiyorum. İnsanlar neden beni yıpratıyor? Başımı alıp uzaklaşmak istiyorum herkesten uzağa gitmek istiyorum artık. Bana en büyük düşman hep yakınlarım hep canım dediklerim oldu.
İnsanin ailesi kendisine düşman olur mu?