Nisanlanali 6 ay oldu. 6 ayda sadece 2 kez nisanlimin goruntulu aramasiyla ailecek konustuk. Yaza evlencez diyoruz hicbi plan yok sadece sozde yazin. Ailesi nasil yapalim edelim hi sormuyor. Beni de hic aramaz halimi hatrimi sormaz. Ee boyle olunca benimde arayasim edesim gelmiyor. Kizim da hic demez ancak canim der. Kizim kelimesini kullanmaz.
(Uzak mesafeyiz. Ogluyla mesajlarini yakaladim annesinin.
Oraya yazmaktan buraya firsat bulamiyorsun yazip cocugu engellemis. Oraya dedigi nisanlisiyim ya
Ne bu sizce?
(Uzak mesafeyiz. Ogluyla mesajlarini yakaladim annesinin.
Oraya yazmaktan buraya firsat bulamiyorsun yazip cocugu engellemis. Oraya dedigi nisanlisiyim ya
Ne bu sizce?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Belki söz nişan gibi şeyler heyecan yaratıcak sana o an bazı seylerin farkına varamayacaksın suanda varamadığın gibi, evlendikten sonra çok yıpranırsın sürekli kavga sebebiniz annesi olur bunu gerçekten yürekten söylüyorum. Oğlunu bırak seni bile yönlendirmeye calısır bu tarz insanlar. İnsan oglunun mutlu olmasını ister gelen kızıda el gibi görmez oglu mutlu olsun diye daha fazla ilgi alaka gösterir, benim oglum evlenmek istese ben onun sevdiği kızla arkadaş gibi olurum😌❤️
Ben de ayni oyle olurum ama bunlar nasillar ben cozemedim tuhafkar degisikler
İçine sinmiyorsa boş ver zor olabilir ama cok üzülebilirsin
Bende öyle insanlara anlam veremedim hiç
Sevgilin annesiyle arası nasıl? Annesine laf söyleyince sinirlenip tepki veriyor mu
:(((
Yok hayir mesajlarda annesine birsey dedigimde kizmiyor asla. Ama gercekte yuz yuze xesem kizabilir saygisizlik olarak gorur
Şeyden dolayı sordum ilerde evlilik olursa eşin her konuda annesini susturabilir sen konusunda belki ya da senin neyden rahatsız olup olmadıgını bilir ve o an yaşanan bir olayda tepkisini ortaya koyarsa oda kendini geri çeker eğer sevgilin baskın karakterliyse aile icinde biraz ihtimalle iyi olabilir senin icin ama ne olursa olsun her erkek süt erkeği ana kuzusu yani😅
Ama ilerde mutsuz olucagını düşünüyorsan birdaha düsün hemcinsimin üzülmesini asla istemem
Asko tesekkur ederim ama tam bi anne kuzusu. Annesi oglunu kiskaniyo gibime grldi. Benle konusmasini bile.
Senin yapıcagın tek sey o zaman sevgilini kendine iyice bağlamak kendine daha cok alıştırmak. Onların yanında ona değer kıymet verdiğini göster ama o daha cok göstersin dile getir hatta kıskanırsa kıskansın evlenince onun koynuna kollarına sen giriceksin kendine gelsin biraz
Senide kıskanıyor olabilir herşeyini saçın yüzün vs
Yok oglu esi gibi resmen. Paylasamiyo babalari basinda yok
o sözde kaynanadan hayır gelmez, gelecek vadetmiyor
Napmaliyim
Nişanlına durumu anlat bakalım kimden yana olacak
Annesinden yana olur olvak. Cunku ben dedim annen bana yazmiyo etmiyo sen kaynas diyo durmadan kendi annesi soguk yapio
Annesi diyosa bitmiştir biraz gururlu ol
Gururla ne alakasi var ki ben evlenmek istemiyordum nisanlimm cok caba verdi etti ugrasti simdi de boyle olmasu cok koyar
Nişanlının çabası evlenmenize yetiyor mu peki? 1 yıl sınava çalışan birisi kesin geçecek diye bir kural mı var?
bu kadar ergen bir kaynana gelmiş başına yapacağın pek bir şey yok yüzüne gül takma geç gitsin
Oglu da ergen annesi de
Nisanlinin ailesi hatayli mi?
Hayir
Istanbullular
İzmir de yasiyorlar
tamam geçenki kişi sandım 😁
Gexen ki kisi neymis
Seninle aynı şeyleri yazmıştı ama kız kayserili oğlan tarafı hatayliydi
Ha o ben degilim
Yol yakınken kaç demek
Neden ki
Öyle dediyse onaylamıyor seni demektir kaynana yakın yaşarsan zehir eder sana bu kadın hayatı
Ayni binada yasancak napabilir ki seviyorum ama oglunu :(
Ozman Allah kolaylık verisn sana 🙏
Ama basta annesi de beni istiyorfu sevgililik zamani ailenle konus gelelim edelim soyle böyle is uskudari gecinceye kadar miydi ki? Ben erken buldugum icin ailene soylemiyordum
Olabilir valla karsıntarafıda tanımak lazım değerlendirmek için ama anlattıklarına göre işin zor gibi
Of off cok uzuluyorum sen de boyle dedikce iyic uzuldum
Ben ne yapayım be sen öyle anlattın objekitf baktım sadece , git ara sor direk ben öyle yapardım içimde kurt kalıcagına
Ne sorcam? Nisanlima dedigimde bana diyo ki ailem seni istemese 700km uzaga gelip kiz ister miydi diyo kiziyo
İsterdi , içimdeki herşeyi kaynanama söylerdim nie böyle davrandıgını filan
Bakalim Şu an degil ama bir gun soylucem tesekkur edetim
Eyvallah 🙏
Seviyen aramaz seven özler arar
Aileni sevmiyor olabilir
Ama beni de aramiyorlar ki ailem de cok cok iyiler hicbir sey istemediler masraf yaptirtmadilar