Ben bekarım anneme bakicam DİE evden dışarı çıkamıyorum
Abim evlendi çocuğu oldu tatillere gidiyor bizi de hiç aramıyor
Resti çekip biraz da sen bak annene diyorum alıp köye götürüp bırakıyor kadını ne yapmam lazım
Ben bekarım anneme bakicam DİE evden dışarı çıkamıyorum
Abim evlendi çocuğu oldu tatillere gidiyor bizi de hiç aramıyor
Resti çekip biraz da sen bak annene diyorum alıp köye götürüp bırakıyor kadını ne yapmam lazım
Bu durumu annene belli etme çok üzülür oğlum kızımın başına kaldım gibi
Bak soruyu soran kız kendini öyle kötü hissetme kötü bir şey yapmıyorsun annene bakıyorsun belki yaşım geçiyor diyorsun belki hayatım solup gidiyor diyorsun..
Bak dünya hayatı gerçekten yalan bu yüzden anneni yarı Yolda bırakma annene sahip çık dört elinle sarıl boş ver kardeşlerini zor bir durum ama başaracaksın belli buda senin için hayırlı olacak olan bu 😊
Yaşım geçiyor
Ve kimsenin umurunda değilim
Annemi de hiç sevmiyorum
Ama Allah'tandır korkuyorum işte
Peki neden sevmiyorsun bunun bir nedeni var mı?
Ve yaşım geçiyor sende bir yuva kurmak içinmi yaşım geçiyor demek istediniz
Küçüklükten beri etmediğini bırakmadı bana
ogulcu anaların bin katı gibi ama oğlu bakmıyor işte
Peki memursun tayin vs var mı sizde nasıl olcak veya işe gittiğin de geldiğin de
Tayin olacağım seneye inş
O zaman abime derim sende kalsın DİE o da götürür köye atar anasını
Zaten arayıp sorduğu yok
Meslek nedir
Ve annen iyi davranıyormu şu an sana
Yok davranmaz yine de merhametlidir iste
Ben merhametli yim
İşte anaların bayıldığı erkek evlat 😄
Benim annem de oğulcuydu. Ama oğlu evlenir evlenmez koptu bizden zaten. Annem neyseeki yatalak değil ama olsa da bir şey yapmaz eminim..
Aynen öyle gram sevmiyorum annemi
İnsan annesini sevmez mi ya ben sevmiyorum
Cevap
4Cevap
Çocuklu evde, gelinin olduğu evde bakılması zor. Sen annenin evinde yaşıyorsan bakmakla da yükümlüsün bu durumda.
Ben memurum başka şehirde
Ve bu kadın evde olduğu için her yere benle gelmek istiyor
Baya bi cocuk gibi
Bahsettiğin kişi annen. Tabi sen anneliğin ne kadar emek isteyen bir şey olduğunu bilmediğin için böyle konuşman normal. Böyle yapacaksan zaten bakma daha iyi.
Ben zaten çocukluktan beri anneme annelik ediyorum
Kimsenin ne yaşadığını bilmezsin sen de başkasının evine gidip erkek çocuğuna sahip çıkan gaddar gelinler gibisin kendi ananız olsa koşa koşa getirirsiniz evr kaynana olunca arayıp sormazlar bile
Sen evlen de bak kaynanana. Daha anana bakarken kırk tane laf ediyorsun. Tutarsız.
Hayırdır zoruna gitti di mi
Sen kimsin ki kocan boşanan bir hiçsin
Essek gibi bakacaksın kaynanaya
Yoksa koca tekmeyi basar bakacak biri ile evlenir
Benim niye zoruma gitsin beyin fukarası. Benim kaynanam bakıma muhtaç değil ki üstüme alınayım. Senin gibi denyo da olmadığım için meslek sahibi, ayakları üzerinde durabilen bir insanım. Evlenemediği için evde oturduğu yerden totosunu yırtan biri değilim. Şimdi git hiç sevmiyorum dediğin annene bakmaya devam et. Yazık kadın senin gibi hayırsızların eline kalmış, Allah kurtarsın ne diyelim.
Bu arada bu zihniyetinle bir de abine laf etme. Edecek durumda değilsin. Kıskançlıktan her boku yiyebilecek kapasitede bir eziksin.
Yazık günah lan olm yapmayin ya insan annesine bakmaz mi abin nasıl biri senin aq
Bakıyorum da bende insanım kendi hayatım var
Kendi hayatini geç annen daha önemli
Abim olacak kişi neden gecmiyor
Evliyse bakması zor yani
Asıl ona kolay evde yemek pişiyor bi tabak da ona koyarlar
Karısının gönlü olmaz
Tek benim annem değil onunda annesi
İnsan değil kendisi
annene bakman lazım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?