Bir arkadaşım geçerken kızlar bakıp gülüyorlarmış. O da bir gün ne var ne gülüyorsunuz fermuarım mı açık kaldı demiş.
Sen de bu tür ağızlarının payını ver
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hangi birine diyeceğim çoğu böyle Ama ne bakıyorsun diyorum zaten Ama bunu demek zorunda kalmak istemiyorum huzurlu bir yürüşe çıkmak istiyorum Koskaca dedeler gözünü dikip bakıyor Yoldan gelenler üstüme üstüme geliyor Yanımdan geçerken bir şeyler mırıldanıyorlar Yeteeeeeeeeeeer
Hayır arkadaşım kendini acıklamak zorunda değilsin. biri sana bakıyorsa 2 sebebi vardır. ya acık giyinmişsindir ya da çok güzelsindir. Seninki de Allah vergisi o zaman diyelim yapcacak bişey yok
Bak en başında yazdım ben bakmamda laf atmamda ama bu sitede "tayt giyiyorum sütyensiz geziyorum sizene neden bakıyorsunuz" diyen kızlarda var. Ben onlarada bakmam umrum da değil ama öyle giyinipte şikayetci olmalarını doğru bulmuyorum. Bu yüzden sordum...
O zaman muhtemelen çok güzel bir kızsın. Her kıza bu şekilde bakıldığını veya laf atıldığını düşünmüyorum. Aklıma gelen bir çözüm önerisi de yok maalesef. Bir erkek olarak bu durumdan nefret ediyorum. Sen benim eşim veya kız kardeşimde olabilirdin, insan biraz böyle düşünmeli karşısındakini rahatsız etmemeli, onlar adına özür dilerim maalesef elimden gelen başka bir şey yok.
Teşekkür ederim:) bu cevap için evet, illa da birinin eşi veya kardeşi olmasına gerek yok Kadınlar da insan* duyguları düşünceleri var….. böyle düşünmek lazım. Muhtemelen onlarda bunu düşünecek insanlık vicdan veya idrak yok.
Onlarda o idrak seviyesi olsa zaten bu durum yaşanmazdı. bari biraz empati olsun manasında yazdım neticede erkekler ya, kendi ailelerinden birine bu yapılsa hoşlarına gider mi bunu düşünmeleri gerek. Aslında zaten bu aileden aldığın bir gördü. Kesinlikle 4-4 lük bir insan değilim ama asla bir kadının arkasından yürümem, mutlaka hızlanır önüne geçerim. Karşıdan gelen bir bayanın gözlerine bakmam kafamı öne eğerim. Dar bir yolda mutlaka kenara çekilir yol veririm. Bunları da ta çocukken ailemden gördüm öğrendim. Söyleyecek çok şey var ama bişeye fayda etmiyor çivisi çıktı memleketin...
Demokrasi kavramının anlamını araştırmanı ve detaylı öğrenmeni tavsiye ederim. Açıkçası bu durumu savunma şeklin çok saçma. Bazı erkekler kadınların k*çı başı açık olmasa bile laf atıyor sence de sorun kadınların giyiniş tarzında mı yoksa bu tarz erkeklerin demokrasi kelimesinin altında bu tarz düşünceleri ve zihniyeti barındırmaları mı?
@TatlıHeykell Bunlar her durumda kadında suç arıyorlar Kadın düşmanılar neredeyse Şaşırtmıyorlar Ama kendi ana bacılarına bakan olsa o zaman işler değişir bunlar için
Evet kendi aile üyeleri olduğunda "iyi"erkek kesiliyorlar bakın şu işe çok ironik. Siz de sinirlenmeyin açıkçası bu tarz zihniyetler hep var ve değişmiyor. Tabi bu cümlem durumu kabullenin anlamına gelmiyor herzaman hakkınızı savunun sadece bu tiplere siniriniz deymez.
@TatlıHeykell :) çok haklısınız zaten şu anlık söylemek istediklerimi söyleyip rahatlamak istedim, bir de birkaç gören olur farkına varır diye. değişmiyorlar. evet değmez:)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Şey yok mu bir de arabayla geçerken kornaya basmaları🤦🏻♀️😅 cidden canım
S*alaklar
Bir arkadaşım geçerken kızlar bakıp gülüyorlarmış. O da bir gün ne var ne gülüyorsunuz fermuarım mı açık kaldı demiş.
Sen de bu tür ağızlarının payını ver
Hangi birine diyeceğim çoğu böyle
Ama ne bakıyorsun diyorum zaten
Ama bunu demek zorunda kalmak istemiyorum huzurlu bir yürüşe çıkmak istiyorum
Koskaca dedeler gözünü dikip bakıyor
Yoldan gelenler üstüme üstüme geliyor
Yanımdan geçerken bir şeyler mırıldanıyorlar
Yeteeeeeeeeeeer
Hepsi gebersin
Dovus sporlarına yazıl döv hepsini
Yapmam yapılmasını da hoş karşılamıyorum. Ama giyim kuşamınızla alakalı olabilir mi?
Hayır olamaz….
Kendimi açıklamak zorunda mıyım?
Up uzun kalın mont bile giysem bakıp laf atıyorlar
Ki giymesem de rahatsız etmemeleri lazım
Ya illa kadında suç bulmaya çalışıyprsunuz nasıl insanlarsınız
Hayır arkadaşım kendini acıklamak zorunda değilsin. biri sana bakıyorsa 2 sebebi vardır. ya acık giyinmişsindir ya da çok güzelsindir. Seninki de Allah vergisi o zaman diyelim yapcacak bişey yok
Bak en başında yazdım ben bakmamda laf atmamda ama bu sitede "tayt giyiyorum sütyensiz geziyorum sizene neden bakıyorsunuz" diyen kızlarda var. Ben onlarada bakmam umrum da değil ama öyle giyinipte şikayetci olmalarını doğru bulmuyorum. Bu yüzden sordum...
Ben öyle değilim ama dışarı çıkarken nasıl giyinirsem bakmazlar diye bir saat düşünüyorum
Öyle de giyinseler ahlaksızlık ve taciz bakmaları
O zaman muhtemelen çok güzel bir kızsın. Her kıza bu şekilde bakıldığını veya laf atıldığını düşünmüyorum. Aklıma gelen bir çözüm önerisi de yok maalesef. Bir erkek olarak bu durumdan nefret ediyorum. Sen benim eşim veya kız kardeşimde olabilirdin, insan biraz böyle düşünmeli karşısındakini rahatsız etmemeli, onlar adına özür dilerim maalesef elimden gelen başka bir şey yok.
Teşekkür ederim:) bu cevap için evet,
illa da birinin eşi veya kardeşi olmasına gerek yok
Kadınlar da insan* duyguları düşünceleri var….. böyle düşünmek lazım.
Muhtemelen onlarda bunu düşünecek insanlık vicdan veya idrak yok.
Onlarda o idrak seviyesi olsa zaten bu durum yaşanmazdı. bari biraz empati olsun manasında yazdım neticede erkekler ya, kendi ailelerinden birine bu yapılsa hoşlarına gider mi bunu düşünmeleri gerek.
Aslında zaten bu aileden aldığın bir gördü. Kesinlikle 4-4 lük bir insan değilim ama asla bir kadının arkasından yürümem, mutlaka hızlanır önüne geçerim. Karşıdan gelen bir bayanın gözlerine bakmam kafamı öne eğerim. Dar bir yolda mutlaka kenara çekilir yol veririm. Bunları da ta çocukken ailemden gördüm öğrendim.
Söyleyecek çok şey var ama bişeye fayda etmiyor çivisi çıktı memleketin...
kimse nereye baktigimiza karisamaz demokrasi var bu ülkeden
Bunun adı taciz cahil.
Yoksa sen de mi sapıksın, savunuyorsun?
Sözlerimin dualarım sizin gibilere öyle iöten ediyorum ki
Haberin olsun
asıl taciz kıçını başını açıp gezenlerin yaptığı.. onun giyimine kimse karisimazsa nereye baktigimiza kimse karisamaz ayni sey
Ne diyorsun sen şerrefsiz pislik.
Dünyanın en kapalı şeyini de giysem aynısınız sapıık.
Allah senin cezanı versin. Bana bu cümleleri kurup günahımı da aldığın
Ve sapık zihniyette olduğun için.
Size her gün hepinize ediyorum bu duaları. Adi yaratık. AHLAKSIZ TACiZCİ
Her baktığınızda gebermenizi diliyorum
Demokrasi kavramının anlamını araştırmanı ve detaylı öğrenmeni tavsiye ederim. Açıkçası bu durumu savunma şeklin çok saçma. Bazı erkekler kadınların k*çı başı açık olmasa bile laf atıyor sence de sorun kadınların giyiniş tarzında mı yoksa bu tarz erkeklerin demokrasi kelimesinin altında bu tarz düşünceleri ve zihniyeti barındırmaları mı?
@TatlıHeykell
Bunlar her durumda kadında suç arıyorlar
Kadın düşmanılar neredeyse
Şaşırtmıyorlar
Ama kendi ana bacılarına bakan olsa o zaman işler değişir bunlar için
Evet kendi aile üyeleri olduğunda "iyi"erkek kesiliyorlar bakın şu işe çok ironik. Siz de sinirlenmeyin açıkçası bu tarz zihniyetler hep var ve değişmiyor. Tabi bu cümlem durumu kabullenin anlamına gelmiyor herzaman hakkınızı savunun sadece bu tiplere siniriniz deymez.
@TatlıHeykell :) çok haklısınız zaten şu anlık söylemek istediklerimi söyleyip rahatlamak istedim, bir de birkaç gören olur farkına varır diye. değişmiyorlar. evet değmez:)
Kesinlikle açmış olduğunuz soru başlığını destekliyorum 😊. Bu şahıs için dedim.
@TatlıHeykell JSJSJSJSJ😂😂😂
wing chun öğren
Evet canım