o an aklinizdan ne geciyor amaciniz ne bilmiyorum ama sunu bilmenizi isterim şu an yakinlarda bir yerde testere olsaydida su adami ikiye ayirabilsem diye düsünüyorum.. kizlar sizde düsüncelerinizi paylasirsaniz sevinirim tsk.
Cevabın nedir?
Diğer konusunda 323 cevap paylaştı. Ben laf atmam. Sevmem. Bir kaç kere orta okuldayken atmıştım. Şu anda kızlara yiyecek gibi baksam hatta laf atsam hoşlarına gidiyor. Çünkü yakışıklıyım ve gencim. Ama yaşlanınca böyle olmayacak. Çirkin bir erkek kıza laf atınca kız uyuz olur. Ama Brad Pitt atarsa. OOOO Brad Pitt bana laf attı, bana iş koydu. Neden kızlar bunu sordunuz mu kendinize. Size laf atan arzulayan erkek Brad Pitt olunca sorun yok değil mi? Ben gerçekçi bir insanım ben de kız olsam biri bana laf atsa arzulanıyorum diye hoşuma gider. Ama yakışıklı değil de kızların yüz vermediği biri gelip laf atsa neden yakışıklı biri değil de bu adam geldi laf attı bana diye hayıflanırım. İki durum da benim için ya olumlu ya da olumsuzdur. Aslında arzulandığın için ikisi de olumlu. Ama terbiyesiz bir davranış orası ayrı mesele. Ama ben kız olsam hoşuma gitse de gitmese de gelip buraya bana neden laf atıyorsunuz erkekler diye sitem etmezdim. Çünkü bu bir yer de hava atmaya giriyor. Tamam sana laf atıyorlar. Arzulanıyorsun anladık. Hatta o kadar umursamazsın ki testere ile kesmeye çalışmak istiyorsun. Ama gelipte burada söyleyince bende bunu sana söylerim.
23 Yorumla- +1 yıl
ben söylediklerimde gayet samimiyim amacim hava atmak degil buna ihtiyacim olmadigini anlayak kadar saglikli bir öz güvene sahibim.. diger kizlari bilmem siz erkeklerin ne düsündügünüde bilmem her biri baska bise diyor zaten bildigim tek sey var oda ben bundan rahatsiz oluyorum.. yabanci erkeklerin bana okadar yakin olmasina tahamül edemiyrum ayrica güzelmiyim degilmiyim bunu ögrenmek icin erkerklerin bana laf atmasindan anlamam aynaya bakarim aynadaki kizi begenirsem kim ne derse desin güzelim.. hic tanimadigim bir erkegin beni begenmesini niye önemseyimki? önemli olan benim kendimi begenmem kendimle barisik olmam ve varsa tabi erkek arkadasimin beni begenmesi..
- +1 yıl
Tabi ki laf atmayı onaylayan biri değilim. Bir de yok yere kızları havalandırıyor andavallar. Çok terbiyesiz bir davranış. Ama kızlar siz de yüz verin biraz. Eleman kızlara bakıyor suratsız bir şey teklif etse kabul etmez. Erkek olduğunu hissetmek istiyor. Adamın hormonları ters tepiyor. Geriye çok az seçeneği kalıyor. Yoksa abazalıktan gaylığa doğru yok alacak.
En İyi Cevaplar
Aile terbiyesi almamış kişiler belli ediyor kendilerini.
78 Yorumla
+1 yılBenim problemim daha da kötü:) Bu hep başıma geliyor ama bugünkü olaydan anlatmak gerekirse, laf attıklarını düşünüyorum o an o lafı ağızlarına tepmek istiyorum-ki yapabilecek güç var-ama etraf kalabalık, şimdi ya yanlış anladıysam da benden konuşmuyorlarsa da ben boşu boşuna adamlara sataşmış olursam... Hep bu oluyor ondan her seferinde umursamadan geçmek zorunda kalıyorum ama hani açık açık yapsalar orada çok güzel olacak ama ağızlarının kenarıyla bir şeyler diyince bende bir "Acaba?"sorusu oluyor. Bugün de yanlış anlamadıysam, beyaz pantolon giymemle ilgili bir şey dediler ama umarım yanlış duymuşumdur çünkü "Pes"dedim ya. Pantolon rengine göre de millet taciz ediliyorsa, yok artık yani.
-Gecen bol olsun.-14 Yorumla- +1 yıl
Yok, açıktan açığa yapanların rezil olmuşluğu çoktur ama böyle iki arada bir derede ne yapacağımı şaşırıyorum, olmuyor:)
- +1 yıl
1) Sen benim belime sardığım kemer olacak kaliteyi bünyende bulunduramazsın.
2) Kemer deriden yapılıyor, yontulmaz odundan değil, boşuna uğraşma.
3) Bunca insanın içinde beni bu kadar seviyesiz bir konuşma yapmak zorunda bıraktığın için ayrı, zamanımı çaldığın için ayrı, bedenindeki adamlığı vicdanına taşıyamadığın için çevrendeki tüm kadınlardan ayrı özür dile, ancak temizlenirsin.
Görgüsüz oldukları için. Kendi anneleri, kız kardeşlerine vs aynı şey yapılsa acaba ne düşünürler. Empati kurma problemleri olduğu için hanzolukta sınır tanımıyolar. Laf atınca ellerine ne geçtiklerini de bir türlü anlamış değilim. İşsiz eğlencesi bu olsa gerek
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
33
Cevap
137Cevap
+1 yılerkek çocuğa 'kadına saygı" terbiyesini en çok anne verir. annesinin saygı aşıladığı biri de tabiki bahsettiğiniz şeyi yapmaz. anneme yanlış ilaç veren (1hafta yoğun bakımda yatmasına sebep olan) doktora, bir bayan arkadaşımın yanında "p. ç" kelimesini ağzımdan kaçırdım diye yemediğim azar kalmadı annemden bir de yetmedi küstü hanımefendi "ben böyle mi yetiştirdim seni" diyerek :) aile terbiyesine ek olarak arkadaş çevresini de ekleyebiliriz tabi. çok şükür hiç bir etken böyle bişey yaptıramaz bana. hemcinsleriniz tarafından uğradığım bikaç taciz durumu yüzünden de şüpheciyim kadınlara karşı. nickim de bu yüzden zaten :)
03 Yorumla- +1 yıl
işin kötüsü bazı kızlar bunu güzellikleriyle ya da beğenilmeleriyle alakalı bulabiliyo. laf atan kadar laf atılmasından hoşlanan kızlardan da tiksinmekteyim efendim
+1 yılkambur şekilde oturulan taburede bacak bacak üstüne atıp tesbih çekilerek, sol omzun üzerinden güçlü bir burun çekmeye eşlik eden nitelikte "maşşşallahhh" tarzı laf atma. (kahvehane önlerinde sıklıkla rastlanılan orta risk düzeyinde bir laf atma şekli bu artık çok da ilerledi. Bide. bir olayımı anlatım kendi semtimde Beykoz'da taksi bekliyorum bakkalın önünde iki tane genç elinde tespihle oynayarak etraftan gelen geçen kızlara bakarlar. uygun bir hatun bulsalar laf atıcaklar. her neyse önlerinden biraz kilolu genç bir kız geçti. elinde tespih olan çocuk önce kızı baştan aşağı süzdü, kız önünden geçtikten hemen sonra arkadan seslendi. biraz kilo ver, kilo!😄
06 Yorumla- +1 yıl
5.
erkeklerin kendisine küfür edilmesi ve güçsüz konumunda olandan beddua alması için yapabilecekleri en kolay şey. öyle bir saydırtıyor ki bayanlara (genelde içinden ve çok içten) bilirim yani gereksiz insan deriz biz bunlara bide böyle olaylar çok yaşadım bir keresinde kız öyle bir laf koydu ki of diyorum kısa Özet geçim. off yavrum, baban şekerci mi senin? hayır, babam manav. sizin gibi hıyarları satıyor. Çocuklar sanki ava giderken avlanmışlar gibi kalmıştı 😄 - +1 yıl
Bide sen yaşadınmı böyle bir olay?
- +1 yıl
Bu sefer daha çok yaparlar emın ol ulu orta rezil edicen bak yapıyorlar mı bidaha
- Diğer konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılWhatsapp'dan, Facebook'dan. avşak gibi yazıp, ehe ehe diye smiley eşliğinde karaktersisce cevap beklemekten bin kat daha samimidir..
Yemişim terbiyesini falan..
Ayrıca tamam, sen uğruna ıslık çalınıp lafa atılan bir kadınsın..
media.tumblr.com/.../...line_n1fgrxhghc1qlak20.gif05 Yorumla- +1 yıl
https://www.resimagaci.com/img/hh3rhpl.jpg
Fiiiuviiyyyt!!
Krolar alemine dusmussun cik ordan onlar baska seyin pesinde ;) bizimkiler dalga gecmek icin atiyo mesela kiz degisik giyinmistir grubun arkasindan bir ses kiza bak benden daha yakısıklı diyo bunun gibide ben atmiyorum bana gore degil gecenlerde sitede bir kiz yazmisdi cocuk numaramı almak icin cok ısrar etti bende babamın numarasını verdim gibi senden de bekliyorum boyle seyler o kapasiteyi görüyorum sanki?
05 Yorumla- +1 yıl
hobbidi:bizde günibirlik kızlar olarak geçiyo ya da GGK: (sanırım sen bu kategori giriyosun aşagıda yaptıgın yorum dan yolacıkarak söyledim ) diye onlardan ünide baya var akşam tanış sabah hadi by işlerini hallediyolar zaten konumuza dönelim:
şimdiki kızlar laf atan erkeklerden hoşlanıyolar yukarıda arkadaş yazmış aile terbiyesi diye şunu göz önüne katmamış ama 1 noktadan sonra kuş yuvadan ucuyo özgürlügü tadıyo istesende geri gelmiyo ( kişiden kişiye göre değişir ) artık bu laf böyle cok uzar uzun lafın kısası erkeklerin böyle olmaları hemcinslerin sayesinde cogu erkekde öz güven eksikligi var neden çünkü kızın yanına giddiğinde klasık olarak of salak. gid başımdan vb. gibi laf lar ediceginden eminler cogu arkadşım bu şekilde kız düşüyoruyo artık şans mıdır bilmiyom düşürüyolar yani :) ben düşürmedim bu şekilde bu şekilde düşen kızlardan da hayır gelmiyo zaten :) Dipnot: neredeyse her türlü ortama girdim cıktım tecrübelerime dayanarak yazıyorum.
Diğer konusunda 3b cevap paylaştı. şöyle bir şey var kimi insan karaktersizdir kimi insan tahrik olmuştur bazı kızlar da sağı solu açık insanı tahrik edip zor halde bırakıyor ve bazı pislikler yaptırmaya mecbur ediyor ortamına abartılı kıyafetler falan resmen ulu orta davet açar gibi bu tip kızlara yapılanlar gayet normal bence ama her önüne gelene asılmak sapıklık yapanları vs. kınıyorumm
00 Yorumla
+1 yıl02 Yorumla- Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılbence terbiyesizliktir ama genelde izlenimim bir şahinli genç laf atınca surat asılıyor ya da küfürle karşılık veriliyor ama llüks bir arabadan atılırsa laf gülümsenip utanılıyor nedense? bu na ne diyeceksiniz
13 Yorumla- +1 yıl
sizin için demedim zaten. öyleleriyle çok karşılaşıyorum. sadece
+1 yılcevap vereni hatta sevgili olanı bile çıkıyor. laf atan herkese hayvan gözüyle bakmayın tanımaya çalışın bakalım nasıl tepki verecek :D ıslık çalmadım ama 17-18 yaşlarındayken laf atıp tanışmışlığım var. otobüse bindiğimizdönemde sadece rahatsız etmek için hiçbişey söylemeden hiç mimik bile kullanmadan tip tip bakıyorduk :D hahha ergenlik güzeldi ya :D
00 Yorumla
+1 yılkiz önümde yürürken yüzünü görmem imkansiz... yüzünü görmem için ve geriye bakmasi gerekiyor bunun için ıslık çaldıgım oldu... ve ayrica arada sapıklık olsun diye caldıgım oldu... genelde amacımız budur yetrince acıklayıcı olmustur umarım :)
01 YorumlaHarbi diyom eskiden bir kaçkez laf atmışlığım var ama sadece sunu söyledim Üff ya kırmızılı kıza bak ne tatlı dedim.. hani bir amacım yoktu Komik oluyod.. sanki kız durup ta çok güzle laf attın seninim artık dicek değil ya :DDDD maçsız yani gırgırına yapıyoduk kaknkilerle :DD
00 Yorumla- Diğer konusunda 395 cevap paylaştı.
+1 yılBerbat bir durum yaşamayan kız yoktur, yanınızda bir de bir arkadaşınız daha sizinle beraberse bayağı utanç verici şahsen şiddet karşıtı biri olarak ıslık çalan kişinin karşısına geçip yumruğu geçirmek isterim açıkçası
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYapılan şey çok saçma bir davranış. Bu yolla bir kız arkadaş edinen bir erkekte yoktur. Bu böyle. Fakat en serseri erkeğin bile laf atma konusunda bir kırmızı çizgisi vardır. Buda kızın giyim, hal ve hareketleri belirler. Yapılan şey saçma ve rahatsız edici fakat sizle de alakalı. Erkekler güzel kıza laf atar diye birşey de yok. Başka türlü gördükleri kızlara laf atarlar.
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılgenelleme yapmadım zaten. Yazdıklarımın hepsi laf atan erkekler için. Kırmızı çizgi konusunu diyorsan, evet laf atan her erkeğin bir çıtası vardır.
Cevap sahibi+1 yılNerede genelleme yaptığımı anlamadım gerçekten.
Sen de o kadar guzel olmasaydin ;) valla bilmiyorum cunku hic bir kiza boyle bisi yapmadim abazalik olsa gerek don iki tokat at sen ona sana el kaldircak hali yok ya :D ;)
01 YorumlaDiğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. Güzel bir kız gördüğüm zaman Allah sahibine bağışlasın derim içimden nereden dolandıysa dilime ama sessiz tabi öyle yiyecekmiş gibi bakmam rahatsız etmenin bir anlamı yok. Islık da çalamam :)
02 Yorumla
+1 yılKızın güzelliğinden etkilenen erkeğimiz bir çeşit bunu ona belli etmek ister fakat bilmez ki karşı cinsin gözünde hanzomu desem kromu desem annesiz mi desem sapık mı desem bu tarz figürlerde görüldüğünü.
01 Yorumla
+1 yılkizim birisi agzimin ortasina vursun diye yapiyorlardir
bir cesuru ciksa
en nefret ettigim davranis bir erkek olarak30 Yorumlacunku asosyal sosyopat hayvan bir maganda nedenı bu eşşoluesseklerın alıcan bıbergazını parfum gıbı sıkıcan :D
02 YorumlaDiğer konusunda 996 cevap paylaştı. erkekliklerini ispatlama peşinde olan asalaklar. önde fazlalık var bakkkkk ben erkeğim diyorlar akılları sıra:D
02 Yorumla- Diğer konusunda 700 cevap paylaştı.
+1 yılAilenin bir suçu yok anasına, kız kardeşine kuzenine sevgilisine ıslık çalınılmasını kabul edenler yapıyor.
02 Yorumla- +1 yıl
Biliyor ya karaktersiz olduğunu laf atarlar sarkarlar diye korkuyor ama elalemin nasınabacısına ıslık çalıp laf atıyorlar. Aslında kendilerine yapıyorlar yani
sorma bir erkek olarak bende anlamam :D kızın gözünde sapık vs damgasını yemekten başka birşeye yaradıgını sanmıyorum. ama yakışıklı biri yaptı mı iş değişiyor nedense. kızlarında böyle tutarsızlıkları var :)
04 Yorumla- +1 yıl
hayir bu dogru degil senin dedigin aval aval bakanlar icin gecerli yani bir erkek baktimi eger yakisikliysa kiz rahatsiz olmaz onun bakislarindan ama er onu begenmiyorsa rahatsiz olur ki bu cok normal bise bence :) ama islik calan laf atan isterse manken olsun yinede cok itici igrenc bir adam oluyor..
Ooo kafası yeni geldi
-Bonzai
Hepsi bunun magdurlari kardes02 YorumlaKardeşine ıslik laf atilmasini sindire bileceği için çalanlar var ve onlari görünce tek laf bacina soylede disari cikmasin yoksa senin isligin ceremesini o çekecek ;)
00 Yorumla
+1 yılhiç yapmadım hayatımda, yapanların nasıl bir kafa yapısına sahip olduğuna dair bir fikrim yok Allah akıl fikir versin ne diyelim
01 YorumlaBir köpek de arabanın peşinden bişi yapamayacgini bildiği halde koşup havlar.
02 YorumlaÇok muthis laf atan bir arkadaşim vardi neden yapiyosun dedim sırf sinir olsunlar salaka gerizekalı falan desinler diye dedi üstune gitmiyim daha fazla dedim bidahada sormadim:))
02 Yorumladogru soyleyin be hosunuzada gidiyo aslinda:) tamam bende calmam calanada karsiyim ama sizinde hosunuza azda olsa gitmiyosa calmalari istatistikler yalan ozaman
02 Yorumla
+1 yılya İzmirliyim. bazen böyle gezerim filan ama asla yürürken kulaklığı çıkarmam. müzik dinlemesem bile. O kadar iğrenç seyler var ki.
00 Yorumla
+1 yılMaksat ipnlik olsun diye başka ne olcak. Çok uygunsuz birşey hiç hoş değil öyle yapanlarin ağzını burnunu dagitasim geliyor.
04 Yorumla- +1 yıl
Evet aynen öyle ama birde laf atılmasından hoşlanan kızlar da var onlara ne demeli
- +1 yıl
Ben laf atmiyorsam o da terbiyemden yani şimdi ahlak dersinin önemini daha çok anlıyorum.
Sahsen benim yanimda arkadaslarim laf atsa bile ben uyariyorum ayni seyi kiz kardesinize baskasi yapsa hosunuza gidermi diyorm bosver ya kiza baksana ne guzel diyorlar zihniyet onemli yani
02 Yorumla- Diğer konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılbence arkadaş köpeğini çağırmak için ıslık çaldı ve sen o ıslığı üzerine alındın..
04 Yorumla- +1 yıl
sadece köpeğimi çağırdığım zmnlar sen gibi üzerine alınanlara denk geldim o yüzden konusuyorum.. tecrübe konuşuyor yanii.. *_*
- +1 yıl
snde üzerine alınma.. boşunaaa.. fiyyyytt.. fiyyyyttttt..
+1 yılMal olduklarından ne olacak.. iş olsun torba dolsun hesabı onlarınki..
00 Yorumlaerkekler demenıze gerek yok. ıcıne tum erkeklerı dahil etmeyelım. bı kaç ıpsız sapsız yuzunden genc kızlar rahatsız oluyor tabı bız erkeklerde. en azından sevgılımız yanımızda olmadı zaman ona laf atarlar dıye bızde endıselenıyoruz.
01 Yorumla
+1 yılEglenmek icin yapiyolar bence. Opucuk atanida var onlarin
01 Yorumla
+1 yılHe valla ben de çok merak ediyorum o kafa neyin kafası cidden? Böyle alıp çevirip çevirip sallayasim geliyo
10 YorumlaDiğer konusunda 320 cevap paylaştı. Acaba Nasıl bir Duygu Hiç Denemedim Ya Islık Calmayı Bilmiyorum :) Çok Büyük Kayıp :)
026 Yorumla
+1 yılTek değilde böyle bir topluluk olmuş en işlek caddede yere çömelip gelen geçene laf atanlar var ya bir gün üzerlerine benzin döküp yakıcam sonra beni hapse atıcaklar
00 YorumlaArkadaşlar ne yalan söylim ben tanımadğım kızlara ıslık felan çalmam ama tanıdığım kızlara yabancı gibi yaparım arkadan lafta söylerim yani şaka amaçlı: D
00 YorumlaBir türlü yüzünü görememiştir, şimdi kim koşup da önüne geçip bakacak kızın yüzüne, diye düşünerek bir ıslıkla hallediyor derdini :)
02 Yorumla
+1 yılDikkat ettiysen erkek bunu tek başına iken yapmaz ancak yanında başka arkadaşları varken yapar demeki ki bir nevi kendini ispat etme çabası. :))
17 Yorumla- +1 yıl
erkek (?) olduğunu:)
- +1 yıl
Peki sana laf atan o erkek cesaretini toplayıp yanına gelse ve ne kadar güzelsiniz rica etsem şu parkta bir kahve içebilir miyiz dese ne dersin?
- +1 yıl
İşte o kişi reddedileceğini bildiği için laf atma yoluna giderek en azından dolaylı olarak söyleyip de kabul etmeyeceklerini direk söyleyip de seni rencide etme yoluna başvuruyor. Bu sayede çevresindekileri seni alt edileceğini ispatlıyor. Kendine güvenen bir erkek bir kadına laf atmaz gider konuşur alacağını alır.
+1 yılkendı bacılarına yapılması hoslarına gidiyorda ondan
00 Yorumla
+1 yılValla bunu ben de merak ediyorum. Acaba sitede var mı o tiplerden
00 YorumlaDiğer konusunda 444 cevap paylaştı. bugun daha arkadaşım yaptı ama o an tamamen sapıklık dusunuyodu. butun olay bu arkadaşlarından aldıgı yüz oluyor buda.
00 Yorumlakorna çalanlar birde onu unutmamak gerek. bir avuç serseri , varlığındansa yokluğu yararlı insan müsveddeleri ,
00 Yorumla
+1 yılben ole bisey hayatmda yapmdim. kipkirmizi olurdm. yapanlarin anasi baciisi yok diorum. ama smdi kizlarda sasrmis durumda bana cok denk gldi oleleri
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhiç yapmadım, yapanın yanında konu mankeniyken yerine rahatsızlık duydum. saçma sapan bir hareket zaten. kimin ne niyeti varsa gitsin açık açık anlatsın bence
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbakma böyle söylediğime, ben açık açık kimseye ilgi duyduğumu anlatmaya da cesaret edemedim. fakat ilahi adalet mi desem, otomatik gelişen şeyler yaşadım. yine nasıl olduğunu anlamadan görücü usulsüz kendim tanışıp evlendim. demek ki laf atmaya gerek yok boşuna :) akışına bırakmak en güzeli
- +1 yıl
laf atanin zaten sansi bastan yok.. erkeklerin bu konuda niye cesareti yok anlamadim.. yani adam gibi kizi rahatsiz etmeden gidip acik acik tanismak istedigini söylesen ne olcakki bence bu kötü bise degil olgun insanlar böyle davranmali cünkü baska türlü nasil tanisacaksiniz ki.. cogu bu yüzden facebooktan tanisiyor..
Cevap sahibi+1 yılyaa öyle tabii, en çok merak ettiğim de dediğin gibi "o zaman nasıl tanışacak insanlar?". sanırım ya mecburi sosyal alanlarda (okul, kurs, işyeri gibi) ya da tesadüfi, kaza vb. şekilde (bende olduğu gibi) tanışabiliyorsun. sanal alemden tanışmak hiç güvenilir değil. erkekleri bu yollara iten şey reddedilme korkusu; o kadar dokunur ki başarısızlık duygusu, al sırtına hançer sapla daha az acır. neden böyle ben de bilmiyorum
Ben lise de yapmstim bir iki kere cocuk akli ama cok heyecanlanmistim :):) en son anneme arkadan yaptim yolda gordum kadin sasirdi :):)
015 Yorumla- +1 yıl
Kupeli erkekleri sevmiyorum cunku ozenti oluyorlar cogu unv baslar baslaaz kupe takiyorlar cogu kaypak yani ben kiz milletini anlamam kendim icin demiyorum tabii ki benim kupe takan ark vardi hepai karakyersiz kaypak adamlardi guzel kiz bulunca oburinu hemen birakirlardi falan ama genelleme yapiyrm yanlis bikiyorum ama diger yani kupe takmayan delikanali cocuklara bakmiyorlardi kizlae yazik valla tabii bu son olay benim icin gecerli degil :):) cok kendimi begenmisce konustum bak şu an kendime bile gicik oldum :):)
- Diğer konusunda 521 cevap paylaştı.
+1 yılHeralde bayanlarin gerizekalı aptal şey demeleri hoslarina gidiyor olabilir :)
00 Yorumla
+1 yılKızlarda keşke bizede laf atsa bizde sinirlensek iyi olur
21 Yorumla- +1 yıl
olay budur
Gizli Üye(30-35)+1 yılben çok küçükken 4-5 yaşındayken ablalara fıstık diye ıslık atardım ama küçükken yani :D yaşını başını almış kişilerin bunu yapması düşündürücü :D
01 Yorumla
+1 yıllaf atmasını bilenee. ben cok seviyrm laf atmayıı gerckten :) ama dönüp bişey diyemiyrm dese g*t gibi kalcak :D meselaa allahım güzellige bak gibilerinden bunun neresine uyuz olyrsnz ki anlamıyrm
02 Yorumla- +1 yıl
kiz olsan anlardin ya da söyle söylim kiz kardesine hic tanimadigi bir erkek böyle dese hos olurmuydu? baska kizlari bilmem ama ben beni bütün erkekler begensin istemem sadece ben sevdigim asik oldugum erkek begensin digerlerini tanimiyorum etmiyorum ne diye onlardan begenilmek istiyeyim ki
- +1 yıl
kuyruk sallamazsn hic bişy olmaz. tabi sallamadgn haldede oluyrsa hep o. ç denk geliyorsndur
Diğer konusunda 941 cevap paylaştı. bir memlekette o****pular varsa o. cocuklarida tabiki olacaktir. Allah islah etsin
10 Yorumla- Diğer konusunda 529 cevap paylaştı.
+1 yılgenelde hoşlandıkları kişinin bir şekilde dikkatini çekmek için yapılan bir eylem ve karşılıgında kızın o kişiye iyi yönde tepki vermesi beklenir :D
00 Yorumla
+1 yılKöpeklere ıslık çalınır... Siz de dönüp bakmayın bence.
01 YorumlaDiğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. dürtülüyorlar ondan erkek bir hayvanın dişi bir hayvana yaptığı saçma sapan çiftleşme hareketleri olarak düşün :)
00 Yorumlaatalarımızdan dedelerimizden gelme bir alışkanlık heralde
01 Yorumla
+1 yılDaha çok gençken yapılan medeni olmayan yakınlaşma çabaları.. bazıları evrimleşiyor bazıları da aynı yaban haliyle devam ediyor. mesele bu...
00 Yorumla
+1 yılDikkat çekme çabaları başka bişi değil mantıklı açıklaması yok çünkü
08 Yorumla- +1 yıl
ıslığı duyduğu an ego tavan haklısınnn ;)
- +1 yıl
Tatmin edilecek bir egoya sahip değilsin demekki : D
- +1 yıl
beni taniyan herkes farkli düsünüyor ama neyse ben bunun egoyla alakasi yok diye düsünüyorum yukarda yazdigim gibi yabanci erkeklerin yakinlasma cabalarina tahamülüm yok hemde böyle bir sekilde.. sinirleniyorum ama bise yapamiyorum bu yüzden paniklesiyorum bunu niye hep egoya bagliyorsunuz anlamiyorum sanki disarda bir iki serseri bana güzel dedimi güzel oldumu düsünecem baska türlü cirkin oldugumu düsünecem sanki ne sacma
- +1 yıl
hadii ama bir kadının güzel olduğunu kim söylerse söylesin hoşuna gider, tabii ki tanımadığın yabancı bir erkeğin hayvansal içgüdülerle yaklaşmaya çalışması seni sinirlendirir bazı kadınlar bu hayvansal yaklaşımlara bile kompleksleri yüzünden tepki verir çünkü açlardır ilgiye falan. Aman yahu neyse ne çok konuştum haklısınnnn !
- +1 yıl
peki, madem öyle çözüm biber gazı artık sıkcan geçicen. napıcaaan başka?
26 yaşındayım yeminle ıslık calmayı daha bilmiyorum. ama lafta atamam l*n kasarım
02 YorumlaDiğer konusunda 328 cevap paylaştı. Öyleleri peçeteden kendi imkanlarıyla doğuyor o yüzden taktığına değmez kanımca.
05 YorumlaDiğer konusunda 367 cevap paylaştı. Ben sana laf atacak olsam direk benle evlensene derim
02 Yorumla- Devamını Gör (110)
Devamını Gör(155)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem