Aile baskısından nasıl kurtulabilirim lütfen yardım edin?

18 yaşındayım annem dışarı çıkmama izin vermiyor ekmek almaya bile göndermiyor abartmıyorum gerçekten abartmiyorum 2 yildir evden çıkmıyorum doktora bile gitmedim dogru düzgün gitseydi hep o çocukmuşum gibi gelip anlatıyor şikayetini kucuklugumden beri beni baskidan öldürüyor mahalleye arkadaşımla oynamak için çıkmama bile izin vermezdi kendimi. ldürecek derecede ağlardım belki acırsa iyi halindeyken izin verirdi okula gitmiyorum beni kandırıp açığa aldı daha rahat edersin bi hobi edinirsin diye şimdi yalvariyorum yine vermiyor harçlık vermiyor 100 TL bile vermiyor iç çamaşır alacak param bile yok bugün kitap almak için dışarı çıkmak istediğimi söyledim etmediği küfür kalmadı mahallem hariç başka bir yeri bilmiyorum 18 yaşındayım taksiye binmeyi bilmiyorum o kadwr cahil kaldım ki onun yüzünden kendimi. ldürmeyi düşünüyorum artık ama. lmek istemiyorum içimde bir şeyleri. ldurmek istiyorum arkadasim yok ne çocukluk arkadaşım var ne sanaldan ne kuzenim falan ne yapicam psikolojik destek almak istiyorum ona da izin vermiyor ben sadece robot gibi yaşayıp temizlik yapiyorum
Aile baskısından nasıl kurtulabilirim lütfen yardım edin?