Merhaba! Arkadaşlar
size bir şey soracam şimdi ben doğduğumda babam bizi terk eti 2 kız kardeşiz ve annemde yanımızda ama üvey amcaların yanında yaşıyoruz onlar bize şiddet taciz herşeyi yapıyor evden kaçıp polise gitmek istiyorum ama şikayet edersem cidden öldürürler öyle insanlar yani ondan dolayı kimlik bilgilerimi falan değiştirmek istiyorum mantıklımı sizce
size bir şey soracam şimdi ben doğduğumda babam bizi terk eti 2 kız kardeşiz ve annemde yanımızda ama üvey amcaların yanında yaşıyoruz onlar bize şiddet taciz herşeyi yapıyor evden kaçıp polise gitmek istiyorum ama şikayet edersem cidden öldürürler öyle insanlar yani ondan dolayı kimlik bilgilerimi falan değiştirmek istiyorum mantıklımı sizce
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Elinde delil bulundur gizlice videoya çek hastane raporu al
Vücudumun izleri var ve artı eskiden uyuşturucu yapıyorlardı haylen cezalarıda var bizede zorla yağtırtıyolardı yani o zamanlar 12 yaşlarındaydım Buda büyük bir suç
Bilgi değişikliği zor bir şey değil.
Korkmayın karakola gidin onlar ellerinden geleni yapar sizler için.
O yaş icin ve zorla yaptığın icin suç degil
Bencede artık yasalar eskisi gibi değil
@Copernicus benim için zaten suç değilki onların suçu diyorum
hicbirsey yapamazlar git korkma korktugumuz icin olduruyorlar
Cidden burada kalırsam öldürecekler atığı dayaklar çok kötü
ya zaten olmuşsun bekleme nolur vallahi evini bilsem ben yollarım polisi
Gidecem artık ya
hic bekleme yaptiklarini ispat edersen hapis cezasi bile var
Vücudum herşeyi açıklıyor zaten
Bu kadarina gerek yokki.
Savciliga gitceksin ve koruma altina alinmayi talep etceksin... Seni bulamazlar.
Doğru
Tacizi belgelerseniz ya da psikolog ikna olursa kesinlikle ceza alirlar.
Napiyor amcalariniz size
Üvey amca mı , üvey babanız var mı ki
Ya yok onlar babamın gerçek kardeşleri değiller
Kaçın gidin üç kadın çalışıp kazanirsiniz
Doğru diyorsun
sen genede polise sikayet et
Dimi
yani emniyet size bir yardimda bulunmaz sadece gelip adamlarin ifadesini alir darp iziniz varsa rapor aldirir vs yani amerikan filmide degil yasayacagin
yasalar öyle değil kimlik değiştirmeye kadarda gidiyor bu iş ben bu evden çıktıktan sonra bulurlarsa hiç düşünmeden öldürürler bu şaka değil bir gerçek
abicim amerikan filmi degil diyorum sana seni en fazla kadin siginma evine gotururler
Bende demiyorum dünyayı yaksınlar yasalar neyse odur işte
abicimanlatiyorum ya sana en fazla kadin siginmaya gotururler seni o kadar
Sen ne diyorsun 1 yılda ortalama 200 kadının kimlik bilgileri değişiyo ve delil dahi istenmiyo ki benim vücudum herşeyi açıklıyo ha bu arada çocukken bize zorla uyuşturucu ticaretine soktular onların hayla cezaları bile var daha ne olsun yakında öldürürlerde
Mantikli
Anlat bunu polise. Mümkünse anneni kardeşini al başka yere git
Şehir değiştircez gitiğimiz yerde de polise gitcez
tamam. Iyi olur. Geçinebilir misiniz
Onda sıkıntı değil gideceğimiz yerde arkadaş iş buldu ev kiraladı tek sıkıntım bizi bulmamaları
Akraba kimseyi aramayin. Sosyal medya falan varsa kapalı hesap yap yer bildirme
Yok akraba falan biter o zmn sosyal medyaları kapatcaz zaten
tamam iyi olur.
Belki polis size su alan gibi bi şey var onu verir
Bence şöyle olsun. Polise deyin ki biz şikayet etmiş gibi yapmayın. Onlar esrar uyuşturucu sayıyı gidin suç üstü yapin
Bak bu iyi ama bunlar çok akılllı biz gitiğimizde şikayet edeceğimizi tahmin ederler ama yinede bırakmazlar galiba
Hâlâ bu işi yapiyolarsa siz gitmeden ihbar edin. Onlar da baskın gibi yapsın şikayet demesin. Toplasınlar hepsini. Sizin de kalmanıza gerek kalmaz
Korkma git
Ya ölümden korkmuyorum ama şimdi şehir değiştirecez hayatımızda çalışmamışız birikimde yok emniyetten yardım gelmezse cidden büyük sıkıntı
Gelir sen bir yola çık
2 gün sonra şehir değiştirecez umarım ölmeyiz
Korkmayın
Biraz cesaret lazım işte
evet