Gidip şikayetci olursam evine kagit gelsin istemiyorum. Zaten evde yokum. Gelip karakoldan almak istiyorum mahkeme kagidini vs desem beni korur kolaylik saglarlar mi
Ailem arkamda degil eski flortum rahatsiz ediyor 2 aydır
Gidip şikayetci olursam evine kagit gelsin istemiyorum. Zaten evde yokum. Gelip karakoldan almak istiyorum mahkeme kagidini vs desem beni korur kolaylik saglarlar mi
Ailem arkamda degil eski flortum rahatsiz ediyor 2 aydır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Git durumunu bildir aynen bu şekilde anlat , adres olarak başka yer yazdır ifadeye , diğer türlü polisin yapabileceği bişey yok. Uzaklaştırma vb kararlar karakola gelir ok ararlar seni gider alırsın ama mahkeme vs onların elinde değil. Dediğim gibi durumunu anlat burada yazdigin gibi, ifadede farklı adres ver.
Durumuna gelince ailenden gizlememen gerektiğini düşünüyorum kızsalar da yanında olacaklardır.
Annem kan cikar diyor. Sikayetci olmami istemiyor bi yüzden. İkametgahim bulunduğum evde değil. Tarla evinde. Ve sülale orada. O kagit yanlis eve giderse olacak olan olaylari düşünemiyorum. Annem bana ne tamam ye arkanda değilim dedi ya inanamiyorum hala ciddiyim
Tamam karakolda şikayet oluştururken muhakkak adres olarak başka yer yazdır ikametgahı da çıkar ordan bi şekilde , ne olur ne olmaz. annen de maşallah ya kan çıkar da bu i*t sana bişey yapsa ici daha mı rahat eder anlamadim ki
İkametgahimi degistiremiyorum ki annem ve ananem her şekilde önümü tıkadı
Sen direkt savcılığa gidip savcıyla görüş şikayet oluşturup bu durumu olduğu gibi anlat , üslubuna dikkat et orada sadece. En önemli detay adresin unutma farklı bir yer yazdır, falan yerde görünüyor ikametgahim ama x yerde kalıyorum bu adrese gelsin kağıtlar de.
Haftanın herhangi bir gunu farkeder mi polise gitsem. omce karakola gitmem gerekiyormuş. Cumartezi pazar gitsem mesela
Karakola istediğin zaman gidebilirsin yeter ki onların orada o sırada olay vaka vs olmasın, direkt alırlar ilgilenirler.
Önce karakola gitmen gerekiyor diye bişey de yok kim dedi onu sana , direkt savcıya da gidebilirsin
Param var mı savciya gidecek sor bakalim
Sen ulşsana bana
Sen erkek misin kiz misin?
Merak etme pembeli mavi değilim
Teşekkür ederim, yarin karakola gideyim ona göre eklerim seni boş yere kimsenin parasını almaya gerek yok ☺️🙈
Kız ne parası 😂🤦♀️tehdit mesajları vs varsa fotokopi parası verirsin sadece bir de adliyeye gitmek için otobüs parası savcı parayla bakmıyor olaya yahu
O kadar param var elbette. Ama dava acma parasi filan var diye biliyorum 1000 tl filan
Boşanma davası mı bu, yok öyle bir şey...
Oofff offf. Kafama çok vuruyorum
Bişey olmaz kurtul da şu i*tten
İftarimi acip gidicem bu aksam
Keşke direkt savcılığa gitseydin neyse tamam sakin sakin anlat dinlesinler seni, olay vaka varsa fazla beklersin orada , bölümler olur aile ici karakolunu sor onların yanına git
Hadi kolay gelsin
Bu aksam gittim karakola. Beni baska bir şubeye yonlendirdiler. Gönül bagi var mı dedi. Onun tarafindan var dedim. Allah kahretmesin. Aile mahkemesine sevk edilecegi icin farkli sube bakiyormus
Sana dedim ya güzellik orada bölümler var aile ici karakoluna yollayacaklar seni diye. Uzak mı? Gitseydin ordan işte
Uzakti baya iftardan sonra cikmistim evden geri donusum zor olurdu. Yarin izinliyim hepsini halledicem. Ananemi de ikna ettim baya bi kotu bisey yok bunda adam sevmis bırakamıyor filan dedim kafaladim bayağı. Annem sıkıntı
Dikkatli ol
Niye oyle dedin ki 😔
Yahu biseyinden değil, o i,*t rahatsız ediyor diyorsun ondan diyorum güzellik
Adamin fiziksel bir zarari yok allahtan. Sarece psikolojik siddet oldu bu israi takip ve mesajinin sonucu
Polis olanlar acil bakabilir mi? ↗
Canim bu soruyu bi okuyabilir misin cevabini biliyorsan cok mutlu olurum
🤫🤫evine kesinlikle kağıt gelmez diyemem buna polis karar vermiyo sana gelen evrakı adresine gönderilmesi gerekiyo kanunen bu bi zorunlulık elden teslim alamazsın
Kolaylık saplanır tabi
Mağdur edecek halleri yok