HDSJHDHDD liseden kalma fotomu buldum eskıden güzeldim başarılıydım mahalle beni ovuyodu cikma teklifi alıyorum şimdi bos gezenin boş kalçasının fotoğrafı görünce kötü oldum
Güncellemeler
+1 yıl
Otomatik kalvye geçirmiş boş gezenin boş kalfası yazdım...
Oturmaktan nefret ederim devlette değil küçük bi esnafta çalışıyorum. Lisede de istemiyodum böyle bi meslek hemşirelik falan isterdim olmadı buna da şükür yine de
Tekrar okuma sansin yoksa o zaman bulundugun sartlarla barismalisin. Boyle gecmise bakip kendini oldugundan daha kotu hissetmemelisin. Sanirim bude yalnizlik c3kiyosun. Hayatinda biseyler eksik oldugundan Şu an berbat hissediyosun.
Ama olmali, evet ha deyince guzel arkadasliklar kurulmuyor ama sans vermelisin insanlara. Bak bu yasta tahammulsuz, karamsar, umutsuz bi kiz olmussun. 23 yasa yakismaz bu durum. Sikyer etmeyi birakip kendin icjn biseyler yapmalisin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Peki Şu an boyle olmana en buyuk sebep ne sence?
Başarılı hissettirecek kendimi geliştirecek hicbir şey yapmadim 5 senedir
Şu an ki konumun nedir peki? Kac yasindasin, neler yaptin, neler yapamadin?
23 yaşına gircem 2 yıllık okudum masabaşı calisiyorum
Kotu bi durumda degilsin aslinda. Demek ki daha buyuk hayallerin vardi. Neydi onlar anlatir misin?
Oturmaktan nefret ederim devlette değil küçük bi esnafta çalışıyorum. Lisede de istemiyodum böyle bi meslek hemşirelik falan isterdim olmadı buna da şükür yine de
Tekrar okuma sansin yoksa o zaman bulundugun sartlarla barismalisin. Boyle gecmise bakip kendini oldugundan daha kotu hissetmemelisin. Sanirim bude yalnizlik c3kiyosun. Hayatinda biseyler eksik oldugundan Şu an berbat hissediyosun.
Eskiden de sevgilim yoktu sorun etmedim ama şu an ariycagim arkadaşım da kalmadı evet. Kabullenmeyi nasıl yaparım bilmiyorum
Sorularimdan sikilmadiysan sormaya devam edecegim. Bi sonuca varmak icin. Neden arkadasin kalmadi? Aksi biri misin yoksa sıkıcı mı?
Bunaltmiyosam tabii sorabilirsiniz. Eski arkadaşlarımla arama mesafe girdi taşındım falan yeni arkadaslarim olsun istemedim onyargiliydim bu konuda
Ama olmali, evet ha deyince guzel arkadasliklar kurulmuyor ama sans vermelisin insanlara. Bak bu yasta tahammulsuz, karamsar, umutsuz bi kiz olmussun. 23 yasa yakismaz bu durum. Sikyer etmeyi birakip kendin icjn biseyler yapmalisin.
Haklisimiz ne denir, sanırım işimi sevsem gerisi de sevilir gibi
Is daha alt siralarda. Hayati, en basta kendini sevmelisin. Aile hayatinda onemli tabi ve ozel hayatinda da iyi biri olursa hayat bambaska olur
Sizce kendimi ne yapsam severim
Peki, biraz konusalim senle. Mesaj atar misin sorularima devam etmeliyim
Sağ olun tanınmak istemediğimden teşekkür ederim
burada kimse birbirini tanimiyor zaten. Sadeec daha verimli konusabilm3k icin demistim sorun yok
Öyle yapma ya üzme kendini
Gerçekler yüzüme vuruldu
Şimdiki sen de güzel olduğunu unutma bence her zamanın güzelliği farklı
Artık güzel değilim ya farkındayım da sadece geçmişten bisey görünce kötü oldum
Aslında düşündüğümüz şey zaman ne kadar bu kadar hızlı geçti tepkisi içindeki güzel kadını yaşat daima
Teşekkür ederim 🙂
Rica ediyorum :)
Olur öyle dert etme iç güzelliğin önemini anlarsın
Bu narsistlik olur ama
Hshdhdhdhdh suanki halimden nefret etmem neye girer hocam
Eskiler eskiden kaldı yiğidim
Ben de geriye gitmisim
Nasıl bir fotoğraf ki
yaşlanmışsın :p
Rahatsız