Şu instagramda nişanlanan çiftleri gördüğüm zaman çok kıskanıyorum ve artık gözüme batıyorlar. Herkes paylaşmak zorunda mı olan var olmayan var 🥺neden herkes sadece kendini düşünüyor?
Bunu gösterilse yapıyorlar evet. Ben de hoşlanmıyorum. Bir kere Cahide Sultan paylaşmıştı. Evlenemeden 35 yaşlarında bir kadın bu tarz mutlu fotoğrafları görünce agliyormus. Sürekli paylaşmaları eleştirmişti yazısında. Öyle haklı ki.
Çocuğu olmayan insanların sürekli çocuğunu paylaşan tanidiklarini takip etmek zorunda olduğunu düşün.
Fakat bu dediğimiz duyar öyle hassas bir nokta da kalıyorki. Daha insanların bu gibi ince detayları düşünmeden yapması gereken öyle çok şey var ki.
Ben de her sevgilim söyle flörtum böyle diyen paylaşımları görünce kötü hissediyorum. Eksikmişim. Bunlar hayatımda olmadan mutlu olmayacakmisim gibi.. Zor
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Duygularıma tercüman oldun. Bazen sosyal medyamı kapatıp gitmek istiyorum. O derece gına geldi. Artık her 2 videodan 1 tanesinde böyle şeyler. 🥺En son terkedecem instagramı o olacak.
Ama böyle onlar hakkında kötü düşünmek de bencillik olur bence. Düşünsene belki çok zor kavuştular belki yıllar sonra kavuştular. Belki sende şimdi değil daha sonra bulacaksın birini. Mutlu olanlar için aksine mutlu ol zaman her şeyi düzeltir ve güzelleştirir 😊
1
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya tabi ki mutlu oluyorum onlar için. Ama biz daha birini bile bulamadık. Ya ne bilim insan imreniyor bee
İnsan mutlu olduğu anı sevdikleriyle paylaşmak ister anı kalsın ister bundan daha doğal ne var? Çok takma sana da ayarlarız birini nişanlarız olur biter
1
37 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya göze sokarcasına paylaşmasınlar abi. Sonra olan bize oluyor
Nasıl bir yardım bekliyorsun gidip instagrama ban mı atayım tüm nişanlananlara 😂 tek çözüm seni de nişanlamak 😂 ama benim gibisini arıyorsun yani instagrama gidip ban atmak daha kolay 😎😂