Buna cidden hak veren var mı? Birde instagramda biosuna özelden hakaret içeren mesajlara yasal işlem başlatacağını yazmış. Sen kalk masum bir kadıncağızı öldür birde yalanla dolanla işin içinden çık ohhhh ne alaka memleket insanlığımdan utandım valla.
Güncellemeler
+1 yıl
Bergen olacaktı klavye çevirmiş filmi izledim ve çık kötü oldum 2 gündür aklımdan çıkmıyor çok üzücüydü
Zaten cahil olduğun belli günahsız mı defim direk cennet oturacak mı dedim günahlarını çekip gidecekler orasını bilemem ben bu ölümü hak etmedi diyorum beyinsiz aptal
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kaç yıl geçmiş üstünden adalet yerini bulmamış şimdi mi bulacak
Böyle dersen
Onlara yüz vermiş olursun işte
Ne yüzü boş konuşma hiç bir şey bilmeden akrabamızın biri de kadın cinayetine kurban gitti adalet mi var şu ülkede bir de konuşuyorsunuz
Boş konuşan sensin şimdi mi bulacak diyorsun evet ya şimdi ya 2 ya 5 yıl sonra illa bulacak en azından çabalıyoruz siz gibi düzelmez diyip oturmuyoruz
İzlemem benlik değil
İzle diye zorlayamam ama tam bir acıların kadını
Biliyorum
İzlemedim izlemem de
Niye
Ahirette bakalım kendisi yaptıklarının hesabını nasıl verecek masum demişsin de masum diye bir şey yok onunda günahları bol bol var
Müslüm Gürsesi de izlemedim böyle şeyleri izlemem
Duyar kasma. Hangimiz sütten çıkmış ak kaşığız?
Elbette günahı olmuştur ama bu masum olmadığı anlamına gelmez. Gayette masum bir kadıncağız bu hayatı hak etmedi
Bergenin tek suçu onu sevmekti haklısın
Ya senşn kafa yapına edeyim ben
Masum filan değil dünya masum desin ben masum demem
Zaten cahil olduğun belli günahsız mı defim direk cennet oturacak mı dedim günahlarını çekip gidecekler orasını bilemem ben bu ölümü hak etmedi diyorum beyinsiz aptal
Halis serbest sen misin yoksa Kksjdkdodlfkclclvlcv
İğrençsin
İnşallah senşn başına gelir haksız yere öldürülürsün boşuna oksijen yüketme ergen çocuk sg