Müge anlıda ikranur cinayetini izleyenler bilir baştan beri evet amca şüpheli idi ama bugün Müge anlıyı izlediğimde de birçok şeyin üstünün örtüldüğü görülüyor. Cinayet sebebi kıskançlık densede asıl sebebi amca ile halanın ensest ilişki yaşaması ve bu duruma küçük kızın şahit olması diye iddialar da var.
Korkunç bir olay hala ile amca arasında böyle bir durum var isede amca o zaman 13 yaşında hala 25 gene bir istismar söz konusu oluyor. Ayrıca 13 yaşında bir çocuğun bu cinayeti işleyecek kadar vahşi olabileceğini düşünmek istemiyorum. Herhalde aileyi köyde barındırmazlar diye üstü kapatılıyor galiba. Ne tuhaf bir zamana denk geldik anlamıyorum. Anneme bize çokm korumacı davranıyor diye kızardım ama artık anlıyorum devir çok değişti
Korkunç bir olay hala ile amca arasında böyle bir durum var isede amca o zaman 13 yaşında hala 25 gene bir istismar söz konusu oluyor. Ayrıca 13 yaşında bir çocuğun bu cinayeti işleyecek kadar vahşi olabileceğini düşünmek istemiyorum. Herhalde aileyi köyde barındırmazlar diye üstü kapatılıyor galiba. Ne tuhaf bir zamana denk geldik anlamıyorum. Anneme bize çokm korumacı davranıyor diye kızardım ama artık anlıyorum devir çok değişti
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer