Çok komik birsürü kişi kelepçeli sağlık kontrolüne götürüldü ama sonuç çok başka çıktı.
Yanlış eve giren kiralık katil öldürmüş Metin & Necla Büyükşen çiftini. Köylük yerde ne yanlış evi, toki konutları mı burası anlamadım? Resmen karar bu arkadaşlar. Yanlışlıkla öldürülmüşler. Yerseniz...
Büyüşken cinayetinde katiller bulundu! Siz bu senaryoya inanıyor musunuz?
saçma.. neden peki kızlarını vurmamışlar. neden büşra eve giren kişiye şaka mı yapıyorsun yılmaz abi demiş. neden olay yerine geldiğinde annesi öldü mü kaldı mı sorgulamamış, cevapsız bir sürü soru var. Özel ekip bunların cevabını almadan nasıl kapatır..
Tabi biz bilmiyoruz olayı. Olabilir, sorulara cevap veremeyen insanların katil olmadığı zaman zaman ortaya çıkan bir şey. Dedektiflerin kullandığı psikolojik taktikler oluyor. Bunlar sonucunda insanlar itiraf edebiliyor. Yoksa benim aklıma gelen bu zamana kadar neden o kişiler itirafçı olmadı da şimdi oldu? Bu soruya verebildigim tek cevap sorgulama sırasında kullanılan psikolojik taktikler.
Adam ve kadın itiraf etti suçlarını. Durduk yere kimse hapse girmek istemez boş yere itiraf etmez. Demek ki çalışanların elinde sağlam kanıtlar var ki itiraf etmek zorunda kaldılar. Banada pek mantıklı gelmedi ama neden olmasın. İnsanlar hata yapabilir ve gerçekten o kadar çelişkili konuşmalardan sonra pek mantıklı gelmiyor bu ama insan hata yapabilir.
Kiralık katil, bu işi profesyonel olarak yapan adam yanlış eve girip birini vuracak öyle mi?
Kiralık katil dediğin adam hedefini şaşırır mı Allah aşkına? Hedefinin hangi sokaktan, hangi saatte geçtiğini, o sokağın neresinde kamera olup olmadığını, aylarca araştırıp adam öldüren katil, yanlış eve girip, hedefini görmeden gelişi güzel adam öldürecek, inanan bildiğin hayattan haberi olmayan kişidir. 🙂🙂
Çok ta saçma bir durum değil, ne ara polislik yaptınızda saçma diyorsunuz anlamadım. Benim kuzenimi öldğrmek için tuttukları kişi eski iş arkadaşıydı bir yanlışlık hayatını kurtardı. Bir yanlışlıkta insanları öldürebilir. Gerçek hayat hiçte mantıklı bir yer değil.
Arkadaşlar ne senaryosu lütfen kendinize gelin. Olay çözüldükten sonra verdiğiniz tepkiler o kadar kötü ki resmen bir dram yaşansa da keyifle izlesek demişsiniz sanırım. Orada acı çeken ve olayın tümünü bilen, yaşayanlar var. 3 kişiden gelen itiraf var, tatmin olan bir Osman Doktorumuz var. Sevginiz de saygınız da inancınız da yalanmış. Sizi tatmin etmek için masum birine iftira atamadılar kusura bakmayın.
Bunun mantıklı bir açıklaması yok Osman hariç diğer iki kardeşin tutarsız konuşmaları TV de yaptığı açıklamalar birbirinden alakasız görüşleri özellikle Büşra nin söylediği saçma sapan sabunlar ve svap sonuçları vardı hani hem elemanda hemde karsinda ancak kendileri ateş etse bu kadar barut izine rastlanabilinirdi noldu yani şimdi bu olanlarda mi yalanmış
Belkide bu cinayet yüzünden bir sürü insanın günahını aldık bilemeyiz ki Gözümüzle görmedik kulağımızla işitmedik Es semi el basir İşitende görende Allah (cc).. Eğer bu dünada suçlular bulunmazsa Hakk'ın terazisi çok adil..
Osman Büyükşen’in gönlü ferahladıysa ben sonuca inanırım. Kaldı ki yakalanan Abdullah kişisinin Valiyle (Osman’ı kapıdan kovan Vali) fotoğrafları çıktı ve emniyet müdürü ile. Bu Bayram Osman Büyükşen’in bayramı oldu inşaAllah 🥰🌺
Yok artık yaa bu ülkede adalet ne zaman olacak kadır şekerler içeride ümitcan uygunlar disarida bu olay da yalan bence koy yerinde kiralık katil mi olur o zaman neden hepsi çelişkili konuşuyor beden dilleri bile tuhaf hepsinin
Ne alaka kimin kiralık katiliymiş peki? Onların hayatı da hala tehlikede O zaman? Kim atıysa ufak atsın bu ne 🤣
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
mecbur yiyecez ama amma büyütüldü bu olay, o kadar çok insan ölüyor o kadar çok cinayete kurban faili meçhul var ki; sadece iki kişiye kitlendi memleket. ben bu tür olayların programlara konu edilmesini sevmiyorum, kimlerin işi ise araştırsın bulsun
Sen niye bu kadar erkek düşmanı sın be 😊erkek öldürülmü iyi olmuş diyor kadın öldünmü tüm erkekler aynı özel dolandırıcı şeytan hain kadını kollayan kanun çıksın diyorsunuz. Erkek ler için de kanun adalet isteyin ikiyüzlü olmayın adil olun bunu istiyorum yoksa kadın düşmanı degilim. Yalan ve ikiyüzlü lük düşmanıyım
Kocasını öldüren tüm kadınlar serbest haber seyretmiyon mu kadına ceza yok kahraman ilan ediliyor ödül veriliyor cani katil kadına. Son çıkan kanunda da çocugu olan kadının hapis yatması yasak. Cinayet işleyen erkek lerin çocukları oldugu için ceza alamaması için böyle kanun çıksa müthiş tepkiniz olurdu dimi
Doğruyu ya da yanlışı belirleyen insanların cinsiyeti değildir. Sen kafanda anlamsız bir ayrım yapmışsın. Katil katildir kadın ya da erkek olması önemli değil.
Kadın düşmanı cidden bir de kanun diye zırvalamış bahsettiği kadın da kocası tarafından defalarca tecavüz darp edilmiş kadını öldürecekken yaralamışken kadın nefsi müdafaa ile öldürüyor bu serbest bırakılıyor. Sanki canı istedi öldürdü serbest kaldı. Ama var ya canı isteyip öldürüp çıkan çok erkek var mesela Aleyna Çakır cinayetinde. Senin gibi cahil ve kadın düşmanı erkeklerin annesine ve çevresindeki kadınlara acıyorum.
Nefsi müdafaa yapmıyolar çünkü kadınlar erkeklere tecavüz etmiyor, onları pazarlamıyor, darp etmiyor, işkence etmiyor. Öldürmeye çalışmıyor. Erkekler kadınlara bunların hepsini ve daha beterini yaparken kadınlar kendini savunmak için öldürüyor. Nedeni var. Durup dururken değil.
Birumut aslında iki yüzlü olan tamamen sensin. Kadınlar korunuyor ceza almıyor diyorsun, serbest kalmış yüzlerce katil erkeği göre göre. Kadınların öldürme sebebi nefsi müdafaa iken erkeklerin öldürme sebebi kadının en tabii hakkı olarak boşanmak istemesi. Gözün kör, kulağın sağır, kalbin mühürlü olsa yine bu gerçeği göz ardı edemezsin.
Erkekler çekmiyor sen ne kafasız insansın kadınları tehdit ediyor, taciz, tecavüz, işkence en son öldürüyor bunun neyini savunalım? Bana kendine küfür ettirme. Hala ne diyor angut. Babam savcı hem de ağır cezada bu tür şeyleri benden iyi mi bileceksin? Erkek savunuculuğu yaparken kız kardeşinle ananı da düşün Türkiye'de yaşıyorsun böyle şeylerin olması çok uzak değil sonra bize gelir adalet ararsın.
İkiyüzlü sünüz masum magdur erkek lerin hakkını aramıyor savunuyorsunuz. Oysa biz iki tarafında cinayet ini lanet liyoruz. Siz sadece dolandırma yı ihanet i meslek yapmış avcı lık ile geçinen kadını kollayan kanun çıkarma pesinde siniz
Az önce ; uyuşturucu, kadın pazarlama, taciz, şiddet, cinayet, tehdit suçlarından yargılanan Ümit Can Uygun tahliye edildi. Umarım aradığınız adalet bu değildir!
Kadın yeni polis kocasını 3 kursunla canice katletti vurdu balkondan attı ölmedim i hala diye bu diye bagrdı bu kadını lanwtlemeyen insan degil biz erkek katilleri lanetlerken siz kadın katilleri vahşiler savunuyorsunuz insan olamazsınız
Malesef erkekler 3 . sınıf vatandaş bile değil ülkede kadınlar askerlik yapmaz ceza evine girmez nafaka ödemez kocasını aldatıp sevgilisinden çocuk yapsa yene nafaka alır 3 gün evli kalan kadına ömürlük nafaka bağlanır malesef adelet kadına işlemiyor
Birumut Sen erkek katilleri lanetlemiyorsun ki. Sen katil yarıştırıyorsun. Ümit Can Uygun tahliye edildi diyorum bana diyorsun ki kadın kocasını öldürdü?
O kolluk 3 yıldır neden aydınlatmamış olayı? TV ye çıkınca jandarma olaya el attı. Bırak hain edebiyatını da asıl sen çalışmayan arka çıkacak kadar zavallılaşma
Yanlış eve hadi girdi diyelim öldureceği insanların da mı suratını bilmiyor. Hadi söylemesinler diye öldürdü peki o kız da görmüş niye onu da öldürmedi
İnandırıcı değil çünkü büşra ne diyor babamı vurdu annemi vurmadı ben kaçtım jandarmaya gittim geldiğimde annem ölmüştü diyor yalan olduğu burdan belli ki kim olursa olsun öylebir yerde annesini bırakıp kaçıp gidemez annesinde kolundan çeker çıkartır o odadan
Ya nasil olur, alacak verecek konusundan dolayi adami vurdular hadi diyleim o teyzeden ne istediler o zaman. Madem kizi sag brakicaklardi teyzeyide sag brakirlardi
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Allahın gücüne gitmesin ama bana da inandırıcı gelmiyor..
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Allah Allah çok garip.. inandım desem de bi yerlerim yine inanmayı reddeder. 😂