Yargı dizisinde katil sonunda belli oldu. Ceylin’in en yakın arkadaşı Engin meğer İnci’ye platonik aşıkmış ve kızı öldürdü.. katilin engin çıkması sizi şaşırttı mı?
Yargı dizisinde İnci’nin katili Engin Tilmen çıktı! Katil sizi şaşırttı mı?
Gecenki ankette Engin demistim cunku cenazede parlanin uzerindekinin inciye ait oldugunu bilmisti. Erkekler boyle seyleri normalde bilemezler dikkat etmezler detaylara.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
Gecenki ankette Engin demistim cunku cenazede parlanin uzerindekinin inciye ait oldugunu bilmisti. Erkekler boyle seyleri normalde bilemezler dikkat etmezler detaylara.
Nadiren izlediğim dizilerden biri, oyuncular iyi.
Engin'in katil olmasi beni sasirtmadi, ya Engin ya da babası diyordum
#Bonjour
Bölüm boyunca onun olduğu çok belliydi ters köşe bekledim ama olmadı. Ters köşe beklentisi yaparak ters köşe yaptılar.
Bir diziyi daha izleme serüvenım burada bitti sksksk
Zaten meraktan izleniyordu hemen cıkardılar ortaya amaaannnn😂😂
Şaşırtmadı, zaten başlarda İnci'nin hırkasını tanımıştı ve orada şüphelenmiştim zaten ama konu sadece bu kadar değil gibi devamı da var.
Bu soruyu şu an çokça kınıyorum. Daha izlemedim ve izlemeyi düşünüyordum. Spoiler tadında bir soru olmuş. Hoş değil.
Biraz daha senaryosu uzatılsa sıkmaya başlamıştı arka sokaklarda her bölümde 5 olay çözülüyor 5 bölüm bitti yeni çıktı piyasaya katil 😀
Diziyi takip etmiyorum. Bu diziyi "Yalancı" dizisiyle karıştırıyorum nedense. Orada da böyle gizemli bir durum vardı yanlış hatırlamıyorsam.
beni artik hic bisey olmadigi gibi buda sasirtmiyor güya beklenmedik isimdi o cikti iste herkesden bi suphelendirip engine kestiler bileti
Bence türkiyenin yine anlamadığı bir dizi olmuş. Bitiriyorlar
Şaşırdım ama şaşırmamak lazım. En güvendiklerimiz sağolsunlar...
En baştan ondan şüphelendim , ilk bölümde demiştim bu çocuk diye.
Romanlardan uyarlanmis Filimlerde katıl genelde hic beklenmedik kisi cikar
Diziyi hiç izlemedim ama diyebilirim ki ' yemin ediyorum ben demiştim ' 🤣🤣🤣
Diziyi izlemeyi düşünüyordum. Spoiler yedim şu an 😐
Hayır ben en başından dedim bu enginde bir iş var diye ama incide baya tahrik etmiş
hiç şaşırtmadı ben onun olduğunu düşünüyordum biraz kolay oldu ve bana kalırsa erken belli oldu
Bence o değil öyle gösteriyorlar ama katil enginin babası çıkıcak görürsünüz
izlemiyorum izleyecek olsam da bu soruyu görüdkten sonra izlemezdim öğrenmiş oldum :D
Yav ben bölümü izlememiştim offf heyacnı gtti:D Ama tahmin ediyordum
Belliydi aslında. Ben ya babası Yekta ya da Engin diye düşünmüştüm.
Ben hâlâ katilin o olduğundan emin değilim. Kafasına vurduğunu gördük ama öldüğünü görmedik.
O kağıttan yapılma şeyi yukarı koyduğunda anlamıştım
Spoiler yedim bu bölümü daha izlememiştim 😂şaşırttı
Hayır şaşırtmadı tahmin etmiştim onun olduğunu çünkü babası yapmış olsaydı karısı yanında durmazdı
Biz de amcaoğullarıyla bu meseleyi konuşuyorduk.. çok şaşkınız, nasıl olabilir böyle bir şey.
Katil değilde o kızın o kadar canım olması üzdü beni ölümü hak ederek yaşamış bence
İyi ki bu diziyi izlemiyorum. Yoksa spoiler aldığım için üzülürdüm
Gerçekten mi? Dün akşam izleyemedik. Demek katil o sümsük Engin çıktı ha? Way anasını arkadaş
Tehlike her zaman en yakın bildiklerinizden gelir...
Hiç sasirmadinr birkaç bölümdür bekliyordum ondan tam psikopat tipi ve hareketleri vardı zaten
Ben yektadan şüpheleniyordum hala da öyle bence engin sadece yaraladı. O kızı o hale getiren bence yekta.
Türk dizinde en kaliteli yapım diyebilirim ve şaşırttı ne yalan söyliyim ama gereksiz adamdı zaten iyi ki katil o
Hayır şaşırmadım onun olduğunu tahmin etmiştim zaten
Polisiye ve adalet filmleri hep güzel olmuştur. Şaşırttı
Beklemiyordum ama aman aman da şaşırmadım belki bi tık
Yekta katildir diyordum şaşırdım valla
Bence o değil
Ters köşe yapıcaklar
zaten en güvendiklerimiz sırtımızdan vurmadılar mı
Hemen not almalıyım bu bilgiyi :d
Adamda katil tipi var zaten 😀
Senaristin beyninden almak isterdim voleyi güzel yerden vurdu
Ben hiç tahmin etmemiştim ters köşe oldu.
Lan hiç beklemiyordum
Tahmin etmistim biraz
Çok şaşkınım 2 gündür iştahım yok
Evet dünden beri uyuyamıyorum ne şoke edici haber
Türk dizileri bir türlü sevemedim ya
Ne zamandır bakamıyorum gerçekten bu muymuş
Çok şaşırdım beklemiyordum
Spoiler verdin izleyeceğim varsa da izleyemem.
Öldürdünde ne geçti eline ya hıı cevap ver..
Şaşırttı. Katil babası diye düşünüyordum.
çok muhteşem bilgi afrin sana
finalmı olacak yanikatilde belli
Türk dizilerini izlemiyorum çok sıkıcılar
Klasik Türk dizisi işte. İzlemedim izlemem de
Bu dizi konusu nedir?
İncinin de dizide teması olmayan adam kalmamış 😄