Güncellemeler
1 yıl
Kafasını kestiler gibi geldi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ama Kelime-i şehadet getirirken birden sesi kesiliyor kafası mı kesildi ben anlamadım orayı kestiler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kafası kesilmedi. Boynuna ip geçirdiler, idam mekanizmasının üstünr çıkardılar. Sonra adamlardan biri yandaki kolu indirdi ve Saddam'ın altındaki sarruf açıldı, boynunda iple yere düştü yani. Asılarak öldü.
Evet idam edildi saddam adam di bunlar saddam in boku olamaz
Saddam kadar yiğit lider görmedim. Ama Kürtlere yaptığı zalimlik de kabul edilemez. Pkklılar var diye tüm Kürt köylerini öldürmek nedir
Ona bir hataydi bende karşıyım ama adam di israile ilk 37 bomba atan susturan liderdi
40. tı atan varsa helal olsun demiş diye duydum hakkaten atabilen olmadı
Evet allah rahmet eylesin. bem gercekten severdim adami bak o gitti suriye gazze iran dağıldı
@soran Kürtler yine her türlü suçu işleyip kendilerine bir şey yapılınca siviller var diye ağlıyor. Körfez Savaşı'nda ırak İran ile savaşırken Kürtler İran ile bir olup Irak'a saldırdılar. Saddam Kürtlerin saldırısını geri püskürtmek için bunu kullandı.
Ateşi bol olsun p. iç. in 🔥
yediler adami
Nasıl
kötü düşünmüyordu ac cok biliyoruz durumları
O anlamda demedim nasıl öldürdüler onu dedim çünkü iple boğarak olsa bir iki dakka can çekişir ama tık diye sesi kesildi kafasını mı kestiler
izlemedim bilmiyorum
yok ablasi
Nasıl
O öldu mü kesin
Şaka mısın
Asılarak
Evet canlı izledik.
Ama asılmadı gibi çünkü Kelime-i şehadeti yarım kaldı