Selam arkadaşlar. Uzatmamaya çalışacam.
21 yaşındayım ve 17 yaşımdan beri çok tahlisiz bi kızım başıma gelmeyen kalmadı. Şöyle kısa anlatıyım, abim evlenince bu kızın abisi beni istedi, ama abimle eşi ayrılınca intikam almak için beni kapının önüne koydular onlar da bizim kızımız boşanıcaksa bizde aynısını sizinkine yaparız dediler. Bu böyle bi oldu.
Sonra beni yine isteyenler oldu ve ailem beni zorla biriyle nişanladı, 3 ay yalvardım onu istemiyorum diye ama verdiler. Nişanlandıktan 1 ay sonra ailem de daralmaya başladı utandılar çünkü ben baştan bunu istememiştim ve ondan böylece ayrıldım.
Kusura bakmayın yurt dışında olduğum için tam bazı kelimeleri seçemiyorum ama ailem bi tanıdık hocaya kuranı açıp benim üzerimde bişey var mı diye baktırmışlar, adam bize dedi ki büyü gibi bişey yok ama üzerinde büyüden büyük bir nazar var, bu yüzden bu kızın kısmeti kapalı…..
Ben napıcam. Bu kadar tahlilzizliğin üzerine de işim zorlaştı yani evet yaşım küçük çocuğum hayır yok ama bunu duyan illaki bunda sorun var der…
Neyse, bunun için bi dua var mı.. nazar için?
21 yaşındayım ve 17 yaşımdan beri çok tahlisiz bi kızım başıma gelmeyen kalmadı. Şöyle kısa anlatıyım, abim evlenince bu kızın abisi beni istedi, ama abimle eşi ayrılınca intikam almak için beni kapının önüne koydular onlar da bizim kızımız boşanıcaksa bizde aynısını sizinkine yaparız dediler. Bu böyle bi oldu.
Sonra beni yine isteyenler oldu ve ailem beni zorla biriyle nişanladı, 3 ay yalvardım onu istemiyorum diye ama verdiler. Nişanlandıktan 1 ay sonra ailem de daralmaya başladı utandılar çünkü ben baştan bunu istememiştim ve ondan böylece ayrıldım.
Kusura bakmayın yurt dışında olduğum için tam bazı kelimeleri seçemiyorum ama ailem bi tanıdık hocaya kuranı açıp benim üzerimde bişey var mı diye baktırmışlar, adam bize dedi ki büyü gibi bişey yok ama üzerinde büyüden büyük bir nazar var, bu yüzden bu kızın kısmeti kapalı…..
Ben napıcam. Bu kadar tahlilzizliğin üzerine de işim zorlaştı yani evet yaşım küçük çocuğum hayır yok ama bunu duyan illaki bunda sorun var der…
Neyse, bunun için bi dua var mı.. nazar için?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Senin sorunun nazar degil orta dogu zihniyetinden kopamamış aile yapın
Evet… yani diyecek bişey yok çok haklısın, çok cahil bir ortamdayım
sende buyu var bence ılmı olan ınternet sıtelerınde olmayan hocalarla gorus mesela şamlı kadır hocayla ben onunla sonuc almıstım
Yani, senin çok dua etmen gerekiyor
Dua ediyorum ama işte bu nazar olayı kafamı karıştırıyor, artık da isteyenim olur mu bilmem..
Ya olur olur
Bu kadar olayın üstüne soğudum iyice, ama ailem beni evlendirmekle kafayı bozmuş o yüzden inşallah hayırlı olsan kişi en yakın zamanda çıkar
Öyle hayırlısı
Herkese ve herşeye inanmamak gerek.
Ben kimseye inanmam gerektiğini biliyorum ama başkalarının baskısı ve zorlamasıyla maalesef bu durumdayım evet
Hayatında yaşadığın herşeyi bir şeye bağlamamak gerek. her şerde bir hayır vardır. sen yine de sığınman gereken yere sığın. bu senin hayatın müdahale etmelerine izin verme.
Takip atar misin konusalim
Yurrt disinda hangi ülkedesn almanyanmi?
Evet..
Anladim bende yurt disindayim ama garip olan su yurt disinda genelde anne babalar zorlamiyor cocuklarini evlendirmek icin bide almanyadakiler daha cok açık nasıl oluyor yani evlenmen 17 yasinda
Nerelisin bu arada doğulumu
Ya benim kafa gitmiş hayır Almanya değil ben ingiltere
17 de nişanlandım 18 de evlendim 19 da ayrıldım 20 de anca boşanabildim 21 de nişanladılar beni ver ayrıldım…..
Anladim yasadiklarin kolay değil, biraz zaman ver kendine toparlan nazar varsa üzerinde 7 kere ayetel kursi oku gece gündüz ve nas felak da oku internete yaz cikiyor bilmiyorsan uzun değil süreler zaten
Ilk defa böyle bir sey duyorum bide avrupada genelde cocuklar cool ya ondan degdim ama olabiliyor yani hayirlisi olsun hakkinda bol bol dua et evlenmek istiyorsan hayirli bi es iste Allahdan
Evet daha yeni birine dediğim gibi çok kötü şeyler yaşadım.. tabiki bu yüzden bana kalsa bi kaç yıl evlenmem ama ailem kafayı beni evlendirmekle bozmuş o yüzden inşallah hayırlı kişi hemen çıkar
Yok ya evet avrupa deyince herkesin aklına bu geliyor ama alakası yok yani hele benim ailem ve kardeşlerim yani türkiyede bi köyde yetişmiş gibi yani tam Türküz maşallah😂
Bende avrupadayim gurbetciler bazilari öyle 😂😂😂 evde felan tahm türküz ahahahha nerelisin bu arada sen
Dua et Hayirlisi iste Allahdan karsina senin gibi biri cikar insAllah
Ilk evliligide sevdinmi o adamı
Yani evet sevdim.. o yaşlarda fazla bişey düşünmüyor insan, çok yakışıklıydı bende sevdim evet.. tanıdıktan sonra evlenseydim hayır derdim büyük ihtimal, içki falan vardı onun çok
Ahhh anladim olsun ya yapacak bir sey yok hayirlisi olsun hakkinda dua et sen
Nas ve Felak surelerini okuyabilirsin
Peki☺️
Kilo ver
Manyakmısın?