6 aydır Allah'a yalvar yakar dua ediyorum hiçbir şey olmuyor bir gelişme yok bir kıpırdama yok, ben de inancımı yitirdim demek ki dua falan hepsi yalan
2 ay
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Bazı dûalar kabul olunur ama biz bilmeyiz. Bazıları âhirete saklanır. Bazısı ileri tarihe...
Bazen de doğru dûa etmek gerekir ki bazı söylemler veya eylemler dûaya gölge düşürebilir.
Bazen de olanda bir olmayanda bin hayr vardır biz bilmeyiz.
Teşekkür ederim ama ol deyince olduran allah kapıma geldiğinde çevirmem diyen allah benim duamıda oldururdu sanırım ama yok
Bazen bazı dûalar bazı felâketlerden korur ya da şiddetini azaltır.
Bazen de Allah ibadet edelim Kendisi'ne tam yönelelim ister.
Her dûaya icâbet edilir aslında biz sadece görmeyi bilmeyiz.
Bazen de bazı günahlar ya da namazsızlık dûaya gölge düşürür.
Belki farklı bir yerden olduruyordur siz ileride anlarsınız.
Hiç sanmıyorum artık karar aldım gidicem gerçekten var mı yokmu beni hiçmi duymamış görmemiş soracam
Psikolojik destek alın youtubeda faydalı içerikler var onları izleyin.
İnşirah sûresini okuyun bir de lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kûntu minezzâlimîn i bol bol çekin.
Teşekkür ederim
Tam doğrusunu netten bulabilirsiniz ben benim usul yazdım. Küntü derken uzun u değil u ile ü arası bir ses ayrım için öyle yazdım
Dûa ile.
Hepsini biliyorum bilmediğim kalmadı allah razı olsun çok saol
Ümitsizlik yok.
belki de duanın gerçekleşmesi için biraz zamana ihtiyaç vardır.
6 ay oldu yıllardırda hep allaha sığındım ama yok
islama göre Allah duaya 3 şekilde cevap verir. İstediğin şey senin için hayırlı ise hemen verilir, duanın en hayırlı zamanda gerçekleşmesi için ertelenir ya da senin için hayırlı değilse Allah o duayı kabul edip senin için daha hayırlı bir şey verir. şu an duanın gerçekleşmiyor olmasında vardır Rabbimin bir bildiği, ümitsizliğe kapılmanda şeytanın bir vesvesesi
Bilmiyorum sadece artık ümidim kalmadı gerçekten ona gidip sorma kararı aldım
evet ümidin kalmamış bu da şeytanı en mutlu eden şeylerden biri. hakkında hayırlısını diliyorum.
Teşekkür ederim çok saol
Sen baska bir seye dua edersin Allah seni ölümden yalandan kinden korur Allah'tan umit kesilmez duayi kendin için yap bak o zaman hersey değişecek birsey isteme hayırlısını gönlünden geçeni iste sabrin sonu selamettir🙏
Bende hep senin dediğin gibi yaptım
Ömrünün daha belki yarısına bile gelmedin ne bu telaşın? Ne için bu kadar isteklisin anlatmak ister misin?
Teşekkür ederim çok saol zaten okadar bekledim madem duamı kabul etmiyor bende en sonunda karşısına gidicem
Eğer iyilik bu kadar kolay olsaydi ne seytan karsi gelirdi ne de havva ile adem o yuzden sabret göreceksin bir yerden gider bir yerden alır ayni can gibi
Benden hep aldı anamı aldı babamı aldı herşeyimi aldı hep aldı hiç vermedi
Peki ne dua ediyorsun da olmuyor
Normal dua ediyorum bunu yardım olarak destek olarak bunun gibi düşün daha geniş düşün sağlık afiyet dilersin ya onun gibi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?