Bir yıldır Rusya'da yaşıyorum. Her dışarı çıktığımda çok yakışıklı ve çok güzel insanlar görüyorum.
Elbette Türkiye'de de yakışıklı ve güzel var ama sayısı az.
Elbette Türkiye'de de yakışıklı ve güzel var ama sayısı az.
katılıyorum
katılmıyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Zorunda değilsin kimse senin etrafında dönmüyor zaten. Aaaa senin kuyruk acın bu yüzden dimiiii etrafında kimse yok senin hmm.
Olayı çok komik bir yöne çektin. Gördüğümü söylüyorum, alınma.
Alınıcak bir durum yok ben sevdiğim kızla evlenip çekildim kenara sadece önyargın rahatsız edici
görselliği beğenip beğenmemenin önyargıyla alakası nedir? mutluluklar bu arada
Allah aşkına bak illaki güzel insanlar vardır demişsin rusyada hiç mi çirkin insan yok yani 1 tane bile yokmu bunu hiç bir dine ırka millete dayatamazsın insanın cinsi olmaz biz köpek değiliz insan tek bir yaratıktır orada ne görüyosan burada da onu görürsün ordakiler cennetten hurma yiyorda biz burada domuz pisliğimi yiyoruz
rusların genlerinde güzellik yakışıklılık var zaten doğallar biz türkler de fena değiliz ama
Gelme bu ülkeye nankör
simitsiz, ezine peynirsiz yapamam. arada geleyim:)
Erkekler de seninle hemfikir
benide al rusyaya yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Eee napalım
bir şey yap diye değil
Ee amacı ne bu sorunun.
Haklısın 🙄
Teşekkür ederiz
Olabilir
Haklısın
Özellikle de kızlar konusunda baya kotuyuz
emin ol erkekler konusunda da çok kötüyüz. burada erkekler uzun boylu, fit. yüz hatları düzgün.
En azından kızlar gibi saçma huylarimiz yok orada ki kızlar buradakilerden 10 kat daha güzel ama aynı zamanda 10 kat da daha mütevazi
Huy olarak da erkekleri daha iyi, güven bana.
Abi nerde güzel bilmesek neyse de orada erkekler kızlara hayvan gibi davranıyor geneli
Dış dünyada bile dalga geçiyorlar tr kızları ile
Sokak ortasında ölen Rus kadın yok en azından her Allah'ın günü ve daha pek çok şey. sen duyduklarını söylüyorsun ben ise gördüklerimi
Erkekler sanki çok farklı ya aynıyız
dış dünya sadece kadın cinayetlerini konuşuyor. kızlarla ilgili bir şey yok
Medya meselesi aç istatistiklere bak 2021 yılı için vs Avrupa da öldürülen kadın sayısı daha fazla ama medyada bunları yansitmiyorlar tr de medyada olduğu için size öyle geliyor ben o erkekleri de savunmuyorum Allah belalarını versin ama genellemeye vurursan erkekler o kadar kötü değil ama tr kızları aşırı ve gereksiz egolu
ben almanyadayım. diğer ülkeleri bilemem ama almanyada türk kızlar seviliyor. çalışkan ve güzel buluyorlar. ve istatistiklere göre alman erkekler alman kadınlardan sonra en çok polonyalı kadınlarla evleniyor 2. sırada da türk kadınlarla sayı olarak.
orada olanlar okumuş bilmiş oluyor abi bı buraya gelsen anlarsın bunun sorumlusu sadece kızlar değil burdaki abazalar kızlara aşırı yazılıp peşinden kosmasinin da etkisi var