26 yaşındayım 1.5 aylık evliyim. Eşim bebeği istemiyor. Kürtaj olmak istemiyorum ne yapabilirim?

Çocukları, bebekleri çok seviyorum. İlkokul sınıf öğretmeniyim. Eşimle evlenmeden önce fiziksel yakınlaşmalarımız da oldu. 1,5 aylık evliyim 6 haftalık gebe olduğumu öğrendim. Korunmamıza rağmen oldu 3 tane korunma yöntemi denedik eşimle korunduk %2 ihtimal tuttu. Hiçbir korunma yöntemi %100 korumaz diyorlar. Eşim bebeği istemiyor kürtaj olmamı istiyor. Ben daha seni tanımadım diyor evlilik öncesi 5 sene sevgiliydik ama evlendikten sonra birini en az 2-3 sene tanımadan çocuk sahibi olunmaz diyor. Beni baba olmaya zorlarsan bebeği aldırmazsan boşanırız diyor. Ben eşimi çok seviyorum ondan ayrılamam. Ama bebeği nasıl aldıracağım inanın bilmiyorum. Kaynanam da eşimi destekliyor yeni evlendiniz eşin istemiyorsa zorlama diyor. Eşime söyledim günahmış kürtaj cinayetmiş dedim eşim ben dindar biri değilim her bebeği doğursaydın yer gök bebek olurdu doğum kontrol denilen bir şey var kazayla olduysa aldırılması gerekir. Ben baba olmaya hazır değilim diyor. Mutlaka aldır diye baskı yapıyor. Cinsel açıdan bana doymadığını söylüyor. Kariyer yapmamı istiyor. Kariyere engel değil bebek yapmak çevremde bakacak çok insan var bebeğe. Eşimden kesinlikle boşanamam biz aşık olarak evlendik. Ondan vazgeçemem. Ne yapmam lazım?
26 yaşındayım 1.5 aylık evliyim. Eşim bebeği istemiyor. Kürtaj olmak istemiyorum ne yapabilirim?