ANNEM VE BABAMLA GÖRÜŞMÜYORUM NE YAPMALIYIM?

Daha önce bu konuyu burada açmıştım sağolsunlar çoğu kişi destek oldu, Boşanmış biriyim, çalışıyorum, şükür arabam var, bankada kredim olduğu için faiz ödememek için ara ödeme için annemden kolyesini istemiştim, ona müsayit olduğumda nakit verecektim. Şartlı vermişti ihtiyacı olmadığı halde aylık 1.000 tl ödersin diye verdikten sonra şart koymuştu, bu güne kadar hiç para almamıştım onlardan, belki hatırlayanlar olur yazımı. Zor zamanımda benimle araya bunu ticari mesele haline getirdiği için çok incinmiştim.6 binlik kolye için beni zora sokmuştu resti çekmiştim evlat ayrımı yapıyorsun diye.1 aydır aramadım sormadım, zaten babam arayıp sormuyor, çok nadir arardı. Annem dün aradı, bana hesap sormak için aramış, psikolojimin kötü olduğunu bile bile bana çok kötü şeyler söyledi. Sen ne biçim evlatsın, ölürsem sebebi sensin. Ben sana hemen öde mi dedim, durumun kötü ise niye tatile gittin geçen sene diye hesap sordu. O zaman durumum iyyidi gittim. Annemi günde 3 kez arayın, sürekli ona gidip kalan gezdiren biriydim. çiçekler alırdım. Ben kötü evlatmışım bana neler saydı, ağladım yüzüne kapattım telefonu. Birdaha asla konuşmayacağım. Sizce ne yapmalıyım, diğer kardeşlerim ona neler söyledi yeri geldi, kin gütmedi. Siz olsanız ne yapardınız.
ANNEM VE BABAMLA GÖRÜŞMÜYORUM NE YAPMALIYIM?