BABAM ANNEMİ YENGEMLE ALDATIYOR NE YAPMALIYIM?

Arkadaşlar merhaba ilk defa soru soruyorum ve bu soruyu sormayı inanın hiç istemezdim. 20 yaşında bir kızım. Ben 7. sınıfa giderken babamla yengemi gördüm şöyle gördüm ilk defa dayimlarla pikniğe gidecektik annem dışardan tüp almaya gitmişti kuzenlerim ve kardeşlerim ayakkabilarini giyiyorlardi dışarıda kapiyi babam kapatti galiba. Bende ayakkabimi içeriden almaya gitmistim ve kapıyı açarken yengemle (dayımın eşi) babamı üst üst gördüm çok sinirlendim ilk anlamadım daha küçüğüm nasil anlayabilirim ki. Düşündükçe anladım. Ve bunu 3 kere gördüm ben hayatim kararmıştı resmen babamla konuşmamaya başladım ona nefret kin besledim annem bana inanmaz diye söylemedim küçüğüm sonuçta. Babamın facebooktan kadınlara attığı mesajları da gördüm. Her neyse 2 gün öncede kuzenimden birşey öğrendim kuzenimin ablasi 28 yaşında ve 10 sene önce evlenmişti babam bunu rüyasında görmüş ve aramış galiba erkeklerde hamamci gibi bir olay varmış öyle gördüğünü anlatmış kuzenimin anlaşıla küfür edip kapatmış bunu kimseye söyleyememiş bize gelmek bile istemiyormuş bu yüzden. Ben bunu duyunca yine hayatim karardı zaten hic sevmiyordum babamı dahada sevmemeye başladım nefret ediyorum ondan 20 yaşıma kadar bütün pisliklerini bilmek benim midemi bulandırıyor ve erkek arkadaşıma bile güvenmeme engel oluyor ilişkimde sıkıntı yaşıyorum çok üzülüyorum anneme kardeşlerime daha uzun yazacaktım ama şu an otobüsteyim ve ağlamaktan korkuyorum.
Anneme söylemelimiyim?
Onun üzülmesini istemiyorum o yüzden hep sustum ama artık benim içimde de bu büyüdü resmen daralıyorum küçük kardeşlerim için susuyorum annemin ekonomi özgürlüğü yok ablam evlenecek yazda bende evlenince kim bakacak onlara. Bu arada o şerefsiz yani babam bizi 160 bin tl lik bir maddiyatla batırdı ve ben liseden sonra üniversiteye gidemedim calismak zorunda kaldım hep buda icimde bir kin kaçıp kurtulmak istedim bazen ama olmadı ablamı okuttular beni okumadılar sen çalışıp borcu ödeyeceksin dediler ben simdi ne yapayım beee ne napiyim çıkmazdayım.
BABAM ANNEMİ YENGEMLE ALDATIYOR NE YAPMALIYIM?