Güncellemeler
+1 yıl
Yani çoğu şeyi yapamadım edemedim yaşıtlarıma göre bildiğiniz emeklilik ot gibi yaşam sürüyorum artık yeter ya.
Arkadaşlar ben artık o kadar çok sıkıldım ve bunaldım ki çıkmaz içindeyim. 23 yaşındayım annem babam 62 yaşında. Normal düzgün bir şey açıklıyorum ya da bir şey anlatıyorum direk suçlama moduna sanki ben bir aptalım ve hiçbir şey bilmiyorum sürekli o kafalardalar. Sonra artık o kadar doldum ki sesimi yükseltip bağırdığım çağırdığım için piskopat oluyorum onların hiçbir suçu olmuyor bütün suç benim oluyor. Ya senelerce oturduğumuz yerden bir yere gitmedik şuraya gitmek istiyorum gidicem diyorum hemen babam başkalarının peşinden gitme onlar peşinden gelsin bilmem ne saçmalıyor. Allah için bu durumu yaşayıp atlatan ya da tavsiyesi olan varsa lütfen yardımcı olsun.
Aynı durumdaydım bende seni çok iyi anlıyorum insan hayata çok geç kalmış gibi hissediyor bir de üstüne adla yapamaz dediğin herkes çok iyi yerlere geliyor. Bir şekilde hayata bir yerden başla az ya da çok kazan ama başla lise KPSSye gir kasiyerlik için falan Başvur ve evden git
Cevap
0Cevap
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?