Görümcem bana trip atıyor, normal mi?

Ben kendisiyle samimi ve muhattap olmak istemiyorum bunlar iki kız kardeş kendileri 42 41 yaşında bu iki görümcem kavga etti konusmuyolar büyük olanda alkolik. İçip içip sürekli beni arıyor kafasına göre planlar yapıyor buraya gidicez onu yapicaz bilmem ne. Bide beni kız kardeşi yerine koymaya çalışıyor alıştırmis hizmet ettirmeye. Beni kullanmaya çalışıyor kendisi bizim buraya geldiği zaman. Allah'tan uzakta oturuyor sık görüşmüyoruz ama beni arıyor bende onunla konuşmak istemiyorum üç günden beri açmadım telefonlarını mesaj atmış bu akşam. Bidaha seni aramayacagim. Senin hakkındaki bütün iyi düşüncelerim bitti falan diye. Bende hiç cevap vermedim açmadım bile mesajı üstten okudum. Hayır sürekli dedikodu yapmaya çalışıyor kardeşi hakkında. Yarın öbür gün barisicak onlar onada gidip sana böyle böyle dedi dicek biliyorum kendisi iki yüzlü bir insan. Kız kardeşiyle kavga etti kovdu kendi evinden kız kardeşini. Babannesiyle kalıyodu kadın ona bakıyordu. Bu yine sarhoştu bı mevzu ckti burası benim babannemin evi gidin diye kovdu evli bide iki çocuğu var düşünün yani gittiler kaynanasnda kaldılar o gece. Ondan sonra bize neler neler anlattı bu sinirnden kız kardeşinin onun eşinin bütün sırlarını döktü bize. Ben böyle bir insanlar yakın olmak istemiyorum haksizmiyim? Yarın oburgun kavga etsem benim hakkımda bir sürü şeyleri anlatır mesela. Napmam lazım benim nolur bı fikir verin akıl verin bana ya
Görümcem bana trip atıyor, normal mi?