Arkadaşlar ben kapalıyım ama öne sürmeyi seviyorum ve abdest almayacağım Zaman kullaniyorum insanlar neden elime bakıyor garipmiş sizce abdest alacağım Zaman siliuorumki zaten?
Cevabın nedir?
+1 yılinsanlara bakma sen ben kapalı değilim ama sıkıntını anlayabiliyorum. ama demişler ya parayla imanın kimde olduğu belli olmaz onlar baksınlar eline içlerinden hakkında fikir üretsinler bırak sen herşeyini yapıyosan onlar sadece günahını almakla kalırlar. ha bende kapalı olupta dapdar giyinip boya küpüne düşünleri yadırgıyorum sonuçta bişeyi yapıyosan ya doğru düzgün yap ya da hiç yapma. ama eğer onlardan değilsen tabiki o kadarını yapmak seninde hakkın. kadınsın sonuçta sende o tarz şeyleri sevip yapman gayet normal. hem ayrıca sevdiğin şeyleri yapıpta aynı zamanda ibadetini aksatmamayı başardığın için de tebrik etmek lazım :)
22 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim gerçekten o kdr cahiller ki tırnağım cirkin görünecek yoksa et rengi sürüyorum napalım bakımlı olmalı müslüman temiz görünmeli dikkat etmeli bunu anlamıyorlar ve yadırgıyorlar bıktım artık kırmızı öne tabiki sürmüyorum ama Frencten kime zarar gelebilir ki.. 😔
- +1 yıl
canım zaten kime ne zararı olacak herkesin ibadeti kendine ama işte toplum illa birilerini yaftalıycak ya. sen bakma onlara french dediğin şey oje sürmekten bile sayılmıyo. tırnak bakımı yapmak gibi bişey sen mutlu olduğun gibi devam et insanları takma :) bende çok fazla takardım insanları ama bir gün erkek arkadaşım ne zaman insanları umursamayı bırakırsan o zaman mutlu olursun mutlu oluruz dediğinden beri takmıyom ve gerçekten haklı. sende dene bence :) hatta onlar baktıkça gözlerine belki de tırnakların çok güzel olduğu için kıskandıklarından bakıyolardır ;) :D
En İyi Cevaplar
+1 yılTesettür güzelliğini kapatmak ve dikkat çekmemek için vardın.. Oje ise güzel görünüyor.. O yüzden sürme derim.. ya da evinde sür..
11 Yorumla
Soran+1 yılYa bazen silemiyorum işte işim falan oluyor
+1 yılMerak etme oje abdeste engel değil fakat inanmayacaksın çünkü Kur-anda olmayan konularda özgür olduğumuzu kabul etmek istemeyenler , Kur-an dışı hükümler verip insanların hayatlarnı zorlaştırıyor.
111 Yorumla- +1 yıl
Oje abdeste engel çünkü su kacirmiyo dibe
- +1 yıl
Hüküm ALLAH'a aittir o zaman Kur-anda bir ayet var ki hüküm veriyorsun eğer yoksa Kur-anda maide suresi 44 e göre ALLAH'ın indirdiği ile hükmetmeyen kafirdir , yani sen kafirsin , kanıtla bakalım kafir misin değil misin?
Soran+1 yılHelal olsun..
- +1 yıl
Bugün neden bilmiyorum ama ALLAH'ın Kahhar sıfatının tecellisi yüksek üzerimde :D Bazen Rahman tecellisi ile kibar kibar anlatıyorum bazen Kahhar sıfatının tecellisiyle... Kardeşim bunda kızacak birşey yok Kur-an ile hüküm vermiyorsun , Kur-anda olmayan birşeyi islam dinine sokmaya çalışıyorsun ama biliyorum cahilliğinden yapıyorsun sebebi ise Kur-andan dinini öğrenmemek , sorgulamamak ve atalarının sana öğrettiği dine iman etmek.
- +1 yıl
Bu arada helal olsun sana karşıt çok sert bir cevap yazmama rağmen beni eig seçmişsin ya azimine ve bu tutumuna çok sevindim.
Soran+1 yılBen anlamadım şahsen sert bir tepki verdiysen senin ayıbın iyi bir yorum görmüştüm..
- +1 yıl
Benim bir ayıbım yok apaçık Kur-an dışı bir hüküm ve Kur-anın Kur-an ile hüküm vermeyenler üzerindeki hükmü = Kafir :)
- +1 yıl
- +1 yıl
Kur-anda apaçık savaşa mahsus 1 rekat ve normal olarak 2 rekat kılınacağı yazıyor fakat öğrenmek için okumak lazım :D Yine Hüküm verdin Bir mümine kafir diyen kafir olur diye ayeti göster iman edelim? ALLAH'ın inridiği ile hükmetmeyenler kafirlerin ta kendileridir :D
- +1 yıl
Aynen katılıyorum arkadaşa 👍👍👍
- +1 yıl
@fayina_aşmestare
Ewet haklisin?
Keyfine bak onlar senin ellerine bakınca sende onların başlarına bak ya da neresi açıksa artık :))
17 Yorumla
Soran+1 yılSizin gibi insanlardan gerçekten daha fazla lazım
- +1 yıl
Teşekkürler... Bir ojeden art niyet aranmamalı ya da başka birşeyden de ama işte insanımız fitne fesat art niyetli olduğu ve hemen yargılayacak birini bulduklarında affetmezler... Başı kapalı da olursun ojelide cokta güzel olur insanlar istiyorki pis pasaklı ol bıyıkların uzasın :))
Soran+1 yılAynen müslüman dediğin bakımlı olur mat et rengi bir oje ne kdr rahatsız edebilir ki insanları. Saydığımdan daha fazla cahil insan var çok üzücü 😔
Soran+1 yılDövme su geçirmese derinin içinde çürürki..
Soran+1 yılBilip bilmeden konuşuyorlar takma kafana
- +1 yıl
Ben biliyorum anlatıyorum bak oradaki deri hala canlı diyorum... Ayrıca abdest alırken suyu derinin altına mı giriyor diyorum. Madem bilgilisin bana göster diyorum nerede yazıyor diyorum Tamam Hadisi Şerif var mekruhtur günahtır diyorum sende sigara içiyorsun o da vucuda zarar diyorum o da günah diyorum cıxxx.. Yaşam belirtisi alamıyorum :)
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
26Cevap
+1 yılbravo Allah kabul etsin kıldığınız namazı kimseye bir şey yok kapalı olmak sorun deyilki herşey kalple alakalı birşey içden gelen bir şey hiçde garip felan deyil siz onlara bakmayın siz nasıl yapmak istiyorsanız öyle yapın kimseye göre birşey yok :D
10 Yorumla
+1 yılParlatıcı birşey olmaz. Diğer renkler çok tuhaf gelir
Yinede senin bilecegin birşey. başkalarına bakma10 YorumlaCanli ve goze carpici gelen renkler suruyorsun demek ki
15 Yorumla
Soran+1 yılYo mat öne kullanırım genelde siyah
Soran+1 yılOje
Soran+1 yılAhah kıskanıyorlarmı yani 😂☺️
Gizli Üye(36-45)+1 yılAlta kot, topuklu ayakkabı, dar buz göğüsler belli, kalça meydanda, Bunlar önemli değil de oje mi Problem 😀
14 Yorumla
Soran+1 yılO tarz biri degilim gayet adabına göre giyinirim ama oje den bakımımdan vazgecemem
Cevap sahibi+1 yılLafım sana değil, bir çok kapalı kız var, yazdığım Tarife uyan 😉
Soran+1 yılFazla kalmadı bence ama onlardan neyse
Cevap sahibi+1 yılİstanbul dolu, tüm vücut ortada. hatlar belirgin. açık kızlardan daha çok dikjat çekip tahrik ediyorlar..
Bugun bır kızdada gördüm öyle ama yadırgamacım kanks
11 Yorumla
Soran+1 yılBencede yadırgnmamalı
saçmalık ya sanane insanların ne dediğinden onlar her boka lok herşeyi onlar biliyo sinir oluyorum böyle bu tip gereksizlere
20 Yorumla- 00 Yorumla
+1 yılKapalı olmak ne demek? İnsanların dikkatini çekmeyecek şekilde giyinmek, vücut hatlarını örtmek ve başkalarının dikkatlerini uyandırmamak demek.
Bugün ki kapalılar ne kapalı, ne ne islama göre hareket etmiyorlar00 Yorumla
+1 yılcanim benim bence insanlarin bakislarini dusunmemelisin hayat senin her kadin gibi seninde bakim yapmaya hakkin var
10 Yorumla
+1 yılRenksiz olanlardan kullansan daha iyi olur hem dikkat cekmez
00 Yorumla
+1 yılSimdi olmadi inancin geregi bas ortu takman guzel ama ayni inanc ojeyi yasaklayiyo benim bildigim
03 Yorumla
Soran+1 yılÖne yasak dye bir ayet yok arkadasım oje ile abdest olmuyor sadece sildikten sonra bu sakıncası yokki
- +1 yıl
Valla sen yanlis biliyosun kardesim ille ayet olmasi sart değil hadisleride bir incele
- +1 yıl
Mesala zina eden kadinlarida recm edin diyede ayet yok ama hadislerde var
+1 yılBaşörtüsünün amacını anlayamamışsın. Olay dikkat çekmemek sen tam tersini yapıyorsun
05 Yorumla
Soran+1 yılÖne dikkatmi çekiyo Ortada bu kadar cıplak varken saçmalamayın ya
Soran+1 yılOje
- +1 yıl
Sen kendini niye onlarla karşılaştırıyorsun o zaman saçını da aç çıplaklardan dikkat çekmezsin. Sen kendinden meshulsün unutma ya o ayete tam uy ya da hiç kapanma en azından diğer kapalıların adını lekelemezsin.
Soran+1 yılOje yasak diye bir ayetmi var saçmalamayın isterseniz
- +1 yıl
Sana laf anlatmak boş ve gereksiz. Iyi aksamlar
+1 yıl2-3 saatlik zevk için kendine işkence etme derim. Vazgeç bu özentilerden :D
00 Yorumla
+1 yılNerene sürdüğüne göre değişir, tırnaklarına sürüyosan tuhaf değil.
00 Yorumla
+1 yıljartiyer giyiyorum diyen var hacı yenge dur sana sıra gelecek :D
10 Yorumlaİnsanlara ben regl dönemindeyim diye bağırmana gerek yok bence. Saçma bir davranış. Örtülüsün sen oje ile işin ne?
05 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka ya saçmalama reglkenmi sürülür sadece
Soran+1 yılNamaz ayrı bir ibadet kapanmak ayrı
Soran+1 yılSenin gibi cahilin düşünceleri zerre umrumda değil Can'ım bu bir ikincisi sen ne kdr dörtlüksün ki.. Benim kusuruma laf söylüyosun defol!
Gizli Üye(30-35)+1 yılkapanmaktakı amac ınsanların ılgısını cekecek seylerı ortmektır. kadının zınetlerını gızlemesıdır. burdan sen yorumla ıste dogrumu yanlısmı dıye?
00 Yorumlakeyfıne göre takıl bnce
14 Yorumla
Soran+1 yılKeşke herkes siz gibi olsa
Soran+1 yılÖyle..
amaç dikkat çekmemek ya hani? kendini sakınmak falan? evde sür elbette ama dışarda yapma bir zahmet.
04 Yorumla
Soran+1 yılOje ne kdr dikkat çekebilir saçmalamayın ya
Soran+1 yılBu kadar cahil insan varki etrafta taktığın başörtünün rengine bile takılıp yadırgıyorlar böyle kötü niyetliler
- +1 yıl
güzelim sana dediğim şey kendini kollaman. Allah ziynet eşyalarının bile gösterilmesini yasaklamış yani her türlü süs vs. yok bunlar yok. insanlar konuşur yargılar. şimdiye kadar umursamadım ne dediklerini. senin korkman gereken Allah'ın seni nasıl yargılayacağı. Bir şeyi yapıyorsan tam yapacaksın.
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet... basortulu kadin gosteristen uzak suslu puslu olmamali. kullandigi tek surme olmali
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunun çok günahı var.. Ona göre ben diyeym.
11 Yorumla
Soran+1 yılSildikten ne alaka
Hem kimse bakmasın diye kapanmışsın hemde oje sürüyorsun ateist bir kadının çarşaf giymesi gibi oluyor :D
02 Yorumla
Soran+1 yılOje öyle dikkat çekecek bişey değilki kırmızı ruj falan sürmüyoz heralde
Ojeyle baş örtüsünün ne alakası var ya
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet tuhaf öyle seylere hevesin varsa o basörtuyu alma
01 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka ya obje yasak diye bir ayet mi var arkadasım saçmalamayın
Değil neden tuhaf olsun sen insan degilmisin :p
00 Yorumla
+1 yıltamam sür nolcakki
10 YorumlaHavaşa yetişme anım var o geldi aklıma
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbaş örtülü bayanlari bir kez daha karalamk isteyen troll bir soru daha ee anlat baska
06 Yorumla
Soran+1 yılBen ciddiyim ne alaka trol
Cevap sahibi+1 yılacil sen o zaman bari baş örtünün adini kirletme... n
Soran+1 yılAdını kirletecek bsy değil bu laflarınıza dikkat edin insan olun
Cevap sahibi+1 yılsiz asil sordugunuz soruya dikkat edin mantikli bir taraf görüyor musunuz? tesettür bayanin dikkat cekmemsi icin Allahu tealinin bir emridir ama siz ojeden bahsediyorsunuz nerde burada dikkat cekmeme?
Soran+1 yılet rengi sürüyorum bakımlı olmalı müslüman temiz görünmeli dikkat etmeli bunu anlamıyor Musun ve yadırgıyorsun bıktım artık kırmızı oje tabiki sürmüyorum ama Frencten kime zarar gelebilir ki..
Cevap sahibi+1 yılabdestin kabul olmadiginida biliyorsun sanirim o ojler tirnaklarindayken?
tuhaf hatta itici. o başındaki şapka degil.
00 Yorumla
+1 yılYakışmıyor başörtüsüne
10 Yorumlaneresi tuhaf değil
00 Yorumlanormal
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKapalıysan tam kapanmalıdın bence
02 Yorumla
Soran+1 yılKapalılıkla alakası yokki adabınca giyiniyorum zat
Cevap sahibi+1 yılOje sürünce ben sana bakıyorum ama açık kız sürse bakmam öyle düşün
Dogru degil:((
00 Yorumla
+1 yılFazlasıyla hemde
10 YorumlaYo normal
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılhoca değilim bilmiyom
00 Yorumla
+1 yılyooo değill
10 Yorumla
+1 yılOrospuyum ama bakireyim demek gibi birşey bu
110 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka ya tanımadığın biri Hakkı'nda Nasıl böyle düşünecek kadar cahil olabiliyosun
- +1 yıl
Sana hakaret eden mi oldu? Ya ojeden ya Allahın ayetinden vazgeçiceksin
Soran+1 yılOje yasak diye ayet varda haberimizi yok pardon sildikten sonra ne gunahı var bu sadece sizin önyargılarınız başka bsy değil.. Ayrıca ortada bu kadar cıplak varken dikkat çeken neyse degil
Soran+1 yılBişeyde değil.
- +1 yıl
ojenin abdesti engelleyip engellemediği konusundan ziyade, kafandaki türbanı ne amaçla taktığını sorguladığım insanlardansin sonuçta kafaya takılan türbanla, dinin öğretmek istedikleri, kendinizi kocanızdan "helalinizden" başka kimseye göstermeyin metodudur.
yani dışarıya süslenen kadın olmaz. hem de cas caslak kırmızı ojelerle. ee nerede peki o türbanın amacı? niye dışarıya süsleniyorsun. madem dışarıya süsleniyorsun, ya niye kafana o türbanı takıyorsun.
her türbanlıyı ve sakallıyı dindar sanıp da yanılgıya düşmeyin
Soran+1 yılBen gayet adabınca giyiniyorum ve kırmızı öne de sürmüyorum önceden kastım direnç veya mat et rengi öğeler çünkü öne olmadığında kötü görünüyor aksine müslüman bakımına özen gösterir çok saldırgan bakıyorsun sen..
Soran+1 yılOje. Tel öne yazmış
- +1 yıl
Müslüman hele ki kapali Müslüman kadin temizliğine özen gösterir makyajina süsüns değil. O örtünün hakkını ver
Soran+1 yılBen örtümün Hakkı'nı veriyorum temizliğime ve güzelliğime dikkat ediyorum çok istiyorsan kapan ve doğrusunu göster kardeş Hadi.. Kadın olmak zor ona erkek olarak laf atmak kolay tabi..
- +1 yıl
İşinize gelmeyince kadın olmak zor 😃
- Diğer konusunda 17,7b cevap paylaştı.
+1 yıltuhaf evet.
00 Yorumla
+1 yıltuhaf tabiki saçma
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖyle
00 YorumlaMotorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılTerbıyesız
Devamını Gör(28)