Ergenlik dönemlerimde her ergen gibi tripcandım hdksh sonra en eğlendiğim, güldüğüm babam oldu. Hatta bazen anneme kızıp ona söylerdim ahdkhs babam da ben de büyüdükçe daha çok yakınlaştık. Bazen başkalarının babalarını gördükçe de iyi ki böyle babam var diye şükrederim. Ergenlik dönemlerimde çok haksızlık etmiştim babalığı konusunda, o yüzden hala Bi yanım kendime kızgın ama şuanki baba kız ilişkimizden dolayı mutluyum <3 sizin nasıl babanızla ilişkiniz?
Babam benim herşeyim ❤️ Onun mutluluğu için yapabileceklerimin sınırı yok. Aramızda sadece 19 yaş fark olduğu için bazen arkadaş gibi takılıyoruz. 🤭 Bir kızın babası konusunda şansı getirirse geri kalanı onemli değildir onun için, ben de o şanslılardanım 💕 Genelde çekinirim babam hakkında konuşurken cunku ailesini kaybetmiş, babasından sevgi gormeyen kişiler cok fazla ama bugün içimden geçeni yazmak istedim❤️ Görseldeki sen ve baban sanırım çok gğzelsiniz💙
Babam en iyi arkadaşlarımdan biri, gündelik hayatımda yaşadığım her şeyi anlatırım fikir alırım. Dinler, yorum yapar. Her şeyden de öte bir kız çocuğu için iyi bir baba hayatın temeli gerçekten. Temeli güçlü olan kız da hayatta güçlü oluyor. Allah babasını kaybetmiş herkesin yardımcısı olsun