Aile & Toplum Esenyurta taşınacam tek başına kendimi tehlikeye mi atıyorum sizce? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor oralar tehlikeli yerlermiş. başıma bir şey gelir mi yalnız yaşasam☹️ Güncellemeler+1 yıl Güzelyurt esenyurt bu arada Esenyurta taşınacam tek başına kendimi tehlikeye mi atıyorum sizce? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
bensauđađe Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Her yerin kötü insanı vardır. Esenyurt birçok kötülüğün başında gelen bir ilçe evet fakat her yeri aynı değil neresine taşındığına bağlı biraz. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Güzelyurt our olursa. oraları biliyor musunuz Yorumla bensauđađe +1 yıl evet yani dediğim gibi her yerin kötü insanı var bence boşuna kendini korkutma Yorumla
FakDıSistım Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl biber gazı, emanet, ses bombası, flaş bombası bide çakı taşırsan sıkıntı kalmaz. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl yolda yürürken bıçaklanan bir çocuğun haberini gördğm dün oralarda ☹️ Yorumla FakDıSistım +1 yıl ümraniyeydi orası canım dün bende gördüm haberini. yaşlının teki bir anda çocuğun önünü kesip bıçağı takmış ruh hastası öldürmüş çocuğu. Yorumla Soran +1 yıl çok kötü ya durup dururken nedir öyle artık bu kaçıncı haber oldu. genelde çoğu kötü haberler hep esenyurttan o yüzdne öyle kalmış herhalde aklmda Yorumla FakDıSistım +1 yıl evet genelde gaziosmanpaşa, esenyurt, bağcılar, sultangazide falan olaylar oluyor akıllarda öyle kalması normal. millet kafayı yedi ekonomiden dolayı bence. Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 48% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6b cevap paylaştı. Türkiyede bir hanımefendi olmak zor kardeşim. Sen nerede olursan ol. Dikkatli ol 0 2 Yorumla Soran +1 yıl ama beterin beteri var ya sonuçta Yorumla Eğitilme +1 yıl O her yerden çıkar. Yorumla
kuryeparçası Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 405 cevap paylaştı. Var orada 100 lerce keko,Sen koruyabilmek kendini? 0 25 Yorumla Soran +1 yıl nasıl koruyacan ki Yorumla kuryeparçası +1 yıl Okumak ayetel kürsüKorumak yüzlerce kekodan Yorumla esmerimbiciiim +1 yıl Niye kekolar napar? orada Yorumla kuryeparçası +1 yıl Atmak sana laf,Bozmak moral,Gerek sana 1.84 boyunda, 87 kilo, 47 numara ayakkabı giyen bir yiğit 😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl kürsü ne alaka adam durup dururken bıçaklarsa Yorumla kuryeparçası +1 yıl Aramak 112 yiKurtarmak seni doktor Yorumla esmerimbiciiim +1 yıl Hmm anladim 😂😂 Yorumla esmerimbiciiim +1 yıl Bu kekolar bazi bölgelerdemi yoksa hep türkiyede kekomu dolu? Yorumla kuryeparçası +1 yıl Var olmak tüm türkiyede,Ama esenyurtta ilan etmek özerklikKoymak kendi kurallarını Yorumla esmerimbiciiim +1 yıl Hmm tamam anadimm niye böyle konusuyn ki Yorumla kuryeparçası +1 yıl Bilmem bazen hoşuma gidiyo 😂🥳 Yorumla esmerimbiciiim +1 yıl Iyi hoşuna gideni yap ozmn Yorumla kuryeparçası +1 yıl İzniniz için ben ve halkım minnettarız efendimiz Yorumla esmerimbiciiim +1 yıl 🤝🙏 Yorumla Soran +1 yıl esenyurttakılar kesin böyle konuşuyordur çoğu zenci afgan arap filan zaten Yorumla kuryeparçası +1 yıl Şşş kendine gel bre hadsiz, rizeliyim ben 😂😂Bilhassa İstanbul Çekmeköyde otururum ve oldukça elit ve nezih bir İstanbul beyfendisiyim 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl çekmeköy ve elitizm nasıl oluyor o 😀 Yorumla kuryeparçası +1 yıl Ç yi büyük yazcaksın yanlız...Hem sen ne bilirsin Çekmeköyü 😂 Yorumla Soran +1 yıl ha anadolu yakası ha avuç içim 😂 Yorumla kuryeparçası +1 yıl Maltepe camii nin kubbesi ne renk lan, hadi söyle 😂😂😂 Yorumla kuryeparçası +1 yıl Gugıldan bakma, saçını başını yolarım 😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl o kadar da demedik 😂😂😂 Yorumla kuryeparçası +1 yıl Yerler öyle avucu o zaman 😂 Yorumla Soran +1 yıl çekmeköyde yaşıyorsun her sokağına bilmediğine eminim. İstanbul bu örümcek ağı gibi semtleri Yorumla kuryeparçası +1 yıl Örümcek ağı demişken örümcek adam 7 çıkıyodu noldu acaba Yorumla
Master81 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 87% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 994 cevap paylaştı. Oturacağın yer önemli. Site içinde olursa sorun yaşamazsın 0 7 Yorumla Soran +1 yıl bir yerden bir yere giderken bıçaklandı dün bir çocuk esenyurtta haberde gördm Yorumla Master81 +1 yıl Güzelyurt diğer taraflara göre daha sakin diye biliyorum. söylediğim gibi site içi olması önemli. Yorumla Soran +1 yıl ay bu da güzel bilgi en azından. teşekkürler Yorumla Master81 +1 yıl 6 senedir öğrendim bende esenyurdu:) Yorumla Soran +1 yıl ayy güzel en azındna 6 senedir yaşıyorsun ve kötğ bir şeyler yaşamamışsn🙏 Yorumla Master81 +1 yıl 1 milyondan fazla nüfusu var. o kadar olay olması normal. sen bakma korkutucu yorumlara. Yorumla Soran +1 yıl ayy sağol ya. ben bu kadar korkmayayım o zaman 🙂 Yorumla
-ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Of he tehlikeye attın 0 1 Yorumla Soran +1 yıl bu ne biçim yorum Yorumla
XIARESIX Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Türkiye'de tehlikesiz yer mi var 0 6 Yorumla Soran +1 yıl ya beterin beteri var ya sonuçta Yorumla XIARESIX +1 yıl Yani çok çok kötü bir yer değildir bence bilemiyorum ben İzmirdeyim Yorumla Soran +1 yıl işte baya kötü. zenci mahalleleri filan var Yorumla XIARESIX +1 yıl İlk. defa duydum set gel İzmir'e Yorumla Soran +1 yıl ya şu haberlerde gördüğün çoğu kötğ olay hep oralarda oluyor. İzmir de bana çok uzak Yorumla XIARESIX +1 yıl Niye uzak beee Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evet fiyatlari neden uygun saniyorsun ahshs 0 2 Yorumla Soran +1 yıl napıcam ya ☹️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Iste herr yerr pahali su an ama esenyurt gibi bir yerde yasamaktansa daha iyidir yani Yorumla
Nıkılsın_Sarp Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Neden tehlikeli olsun m 0 3 Yorumla Soran +1 yıl orada mı yaşyorsun Yorumla Nıkılsın_Sarp +1 yıl Evt Yorumla Soran +1 yıl nasıl bir yer güzelyurt Yorumla
malabsorbsiyon Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 36% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 772 cevap paylaştı. manita yap 0 3 Yorumla Soran +1 yıl ne alaka ya Yorumla malabsorbsiyon +1 yıl korur seni güçlü kollarıyla Yorumla Soran +1 yıl erkekler bile kendini koruyamıyor oralarda baksana haberlere Yorumla
Sanago Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl bende kal istersen 0 6 Yorumla Soran +1 yıl ya düzgün cevap verseniz olmaz mı☹️ Yorumla Sanago +1 yıl kötü bir şey demedim ki Yorumla Soran +1 yıl hayır da yani ben de esenyurttaym korkma abartıldğı gibi değl diyeni görmek istyorum Yorumla Sanago +1 yıl esenyurt nasıl bi yer bilmem ama çok kalabalık ve her çeşit insan varmış öyle biliyorum Yorumla Soran +1 yıl zencilerin afganların filan çok yoğun yaşadığı bir yer Yorumla Sanago +1 yıl evet öyle diyorlar Suriyeli ve zenciler çoğunluktaymış Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Her yerin kötü insanı vardır. Esenyurt birçok kötülüğün başında gelen bir ilçe evet fakat her yeri aynı değil neresine taşındığına bağlı biraz.
Güzelyurt our olursa. oraları biliyor musunuz
evet yani dediğim gibi her yerin kötü insanı var bence boşuna kendini korkutma
biber gazı, emanet, ses bombası, flaş bombası bide çakı taşırsan sıkıntı kalmaz.
yolda yürürken bıçaklanan bir çocuğun haberini gördğm dün oralarda ☹️
ümraniyeydi orası canım dün bende gördüm haberini. yaşlının teki bir anda çocuğun önünü kesip bıçağı takmış ruh hastası öldürmüş çocuğu.
çok kötü ya durup dururken nedir öyle artık bu kaçıncı haber oldu. genelde çoğu kötü haberler hep esenyurttan o yüzdne öyle kalmış herhalde aklmda
evet genelde gaziosmanpaşa, esenyurt, bağcılar, sultangazide falan olaylar oluyor akıllarda öyle kalması normal. millet kafayı yedi ekonomiden dolayı bence.
Türkiyede bir hanımefendi olmak zor kardeşim. Sen nerede olursan ol. Dikkatli ol
ama beterin beteri var ya sonuçta
O her yerden çıkar.
Var orada 100 lerce keko,
Sen koruyabilmek kendini?
nasıl koruyacan ki
Okumak ayetel kürsü
Korumak yüzlerce kekodan
Niye kekolar napar? orada
Atmak sana laf,
Bozmak moral,
Gerek sana 1.84 boyunda, 87 kilo, 47 numara ayakkabı giyen bir yiğit 😂😂😂
kürsü ne alaka adam durup dururken bıçaklarsa
Aramak 112 yi
Kurtarmak seni doktor
Hmm anladim 😂😂
Bu kekolar bazi bölgelerdemi yoksa hep türkiyede kekomu dolu?
Var olmak tüm türkiyede,
Ama esenyurtta ilan etmek özerklik
Koymak kendi kurallarını
Hmm tamam anadimm niye böyle konusuyn ki
Bilmem bazen hoşuma gidiyo 😂🥳
Iyi hoşuna gideni yap ozmn
İzniniz için ben ve halkım minnettarız efendimiz
🤝🙏
esenyurttakılar kesin böyle konuşuyordur çoğu zenci afgan arap filan zaten
Şşş kendine gel bre hadsiz, rizeliyim ben 😂😂
Bilhassa İstanbul Çekmeköyde otururum ve oldukça elit ve nezih bir İstanbul beyfendisiyim 😂😂
çekmeköy ve elitizm nasıl oluyor o 😀
Ç yi büyük yazcaksın yanlız...
Hem sen ne bilirsin Çekmeköyü 😂
ha anadolu yakası ha avuç içim 😂
Maltepe camii nin kubbesi ne renk lan, hadi söyle 😂😂😂
Gugıldan bakma, saçını başını yolarım 😂😂😂
o kadar da demedik 😂😂😂
Yerler öyle avucu o zaman 😂
çekmeköyde yaşıyorsun her sokağına bilmediğine eminim. İstanbul bu örümcek ağı gibi semtleri
Örümcek ağı demişken örümcek adam 7 çıkıyodu noldu acaba
Oturacağın yer önemli. Site içinde olursa sorun yaşamazsın
bir yerden bir yere giderken bıçaklandı dün bir çocuk esenyurtta haberde gördm
Güzelyurt diğer taraflara göre daha sakin diye biliyorum. söylediğim gibi site içi olması önemli.
ay bu da güzel bilgi en azından. teşekkürler
6 senedir öğrendim bende esenyurdu:)
ayy güzel en azındna 6 senedir yaşıyorsun ve kötğ bir şeyler yaşamamışsn🙏
1 milyondan fazla nüfusu var. o kadar olay olması normal. sen bakma korkutucu yorumlara.
ayy sağol ya. ben bu kadar korkmayayım o zaman 🙂
Of he tehlikeye attın
bu ne biçim yorum
Türkiye'de tehlikesiz yer mi var
ya beterin beteri var ya sonuçta
Yani çok çok kötü bir yer değildir bence bilemiyorum ben İzmirdeyim
işte baya kötü. zenci mahalleleri filan var
İlk. defa duydum set gel İzmir'e
ya şu haberlerde gördüğün çoğu kötğ olay hep oralarda oluyor. İzmir de bana çok uzak
Niye uzak beee
Gelebilir sen bilirsin
Evet fiyatlari neden uygun saniyorsun ahshs
napıcam ya ☹️
Iste herr yerr pahali su an ama esenyurt gibi bir yerde yasamaktansa daha iyidir yani
Neden tehlikeli olsun m
orada mı yaşyorsun
Evt
nasıl bir yer güzelyurt
manita yap
ne alaka ya
korur seni güçlü kollarıyla
erkekler bile kendini koruyamıyor oralarda baksana haberlere
bende kal istersen
ya düzgün cevap verseniz olmaz mı☹️
kötü bir şey demedim ki
hayır da yani ben de esenyurttaym korkma abartıldğı gibi değl diyeni görmek istyorum
esenyurt nasıl bi yer bilmem ama çok kalabalık ve her çeşit insan varmış öyle biliyorum
zencilerin afganların filan çok yoğun yaşadığı bir yer
evet öyle diyorlar Suriyeli ve zenciler çoğunluktaymış