omurganın göğüs kafesi bölgesinde hafif bir yana doğru eğim yaptığı fark ediliyor ancak bir röntgen üzerinden göz kararı derece söylemek seni yanıltabilir çünkü tıpta kesin sonuçlar matematiksel ölçümlerle belirlenir skolyozda ağrı her zaman eğriliğin büyüklüğüyle ilgili değildir bazen vücudun bu yeni duruşa uyum sağlamaya çalışırken yorduğu kaslar çok daha fazla sızı yapabilir senin durumunda ağrının bu kadar yoğun olması kasların bu asimetriyi dengelemek için fazla mesai yaptığını gösteriyor olabilir kesin bir cevap için mutlaka bir ortopediste gidip grafi üzerindeki cobb açısını sorman gerekir çünkü tedavi planı o santimetrik hesaplamalara göre şekillenir
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
5 ay
Mutlaka bir doktora görünmen lazım. Bazen evlilik çok az olunca korse ile kurtarabilirsin. Kadınlarda biraz daha zor oluyor çünkü hamile olduğunda çocuk doğurduğunda bu evlilik biraz daha artıyor diye duydum. Yeğenim ameliyat olmuştu ameliyat Zor değil
0
5 Yorumla
Soran
5 ay
Bugün doktordan geldim zaten
Cevap sahibi
5 ay
Kaç derecede doktor ve korse verdi mi?
Soran
5 ay
Hayır vermedi
Soran
5 ay
Dereceyi sormadım
Cevap sahibi
5 ay
Normal aslında dereceyi söyler korse gerekirse korse kullan der yüzmeyi önerir. Adana'da Mahir Gülşen isimli bir doktor vardı Gerçekten bu konuda çok iyi hani doktorun ne derece iyi bilmiyorum ama o doktor çok iyi
Derecesinin çok olduğunu düşünmüyorum bende ileri derece skolyoz hastasıyım ağrıyan sırtınızda ki kaslardır biraz spor ve güçlendirme ağrılarını azaltacaktır