Benim
her yerimde benler var hemde zamanla buyudu. Ben susn 23 yaşındayım kendi bildim Bileli büyüyorlar bazilari iki tane ust uste cikiyor bazilari buyudu bazilari yeni çıktı. Sizce tehlikeli mi bi ara yanlislikla kanattim kabuk olarak düştü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Benim
her yerimde benler var hemde zamanla buyudu. Ben susn 23 yaşındayım kendi bildim Bileli büyüyorlar bazilari iki tane ust uste cikiyor bazilari buyudu bazilari yeni çıktı. Sizce tehlikeli mi bi ara yanlislikla kanattim kabuk olarak düştü
ilacı var sürüyorsun bi gün sonra kuruyor hacamat yapan bir abi var burada tanıdıklarıma bile sürdü adamın kel kafasında vardı şu an pist gibi dümdüz
Cevap
3Cevap
Bazi benler ciddi tehlikeli olabiliyormus. Buyuyorsa sıkıntı bence. Mutlaka kontrol ettirin diyor doktorlar benlerinizi. Internetten arastir. Cildiyeye mi nereye oluyorsa randevu al git. İhmal etme. Önemli
Hayır ama benlerle oynamak ya da onlar üzerinde estetik ameliyat yapmak tehlikeli.
Lazer de değdi sorun mu bu
Lazere girince rengi acildi hepsinin
Doktora git göster. Rahatsız olursan aldır bir şey olmuyor
Doktora gitmeyi denedin mi
Yok herkes gerek yok vs diyordu hep ama anneannemde cilt kanseri vardi
Neden gerek olmasin ki bu goruntu seni rahatsiz etmiyor mu
Rahatsız ediyor ds bir sürü var bunlara mi takilacagim?
İstersen aldırabilirsin
omuzunda mı bunlar?
Evet
Tehlikeli değil, hepimizin vücudunda irili ufaklı oluyor. Ama rahatsızlık duyuyorsan operasyonla aldırılabiliyor diye biliyorum. İnternetten araştırabilirsin👍
Benim vucudum dolu korkma
Kontrol ettirdin mi
Hayır ama şöyle kurcalama sakın ha şişer su toplar ya da anormal eenk görürsen doktora git başka zArarları yok. Çok afedersin ama müstwhcen bölgemde bile var
Hayir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?