Güncellemeler
+1 yıl
Gün geçtikçe daha mantıklı gelmeye başlıyor bu fikir, anne sevgisi fazla görmedim çoğu zaman zorbalik, psikolojik baskı gördüm bilmiyorum anne olmaya bile kalksam iyi bir anne olamam büyük ihtimalle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Pişman olabilirsiniz, hayatın neler getireceğini bilemezsiniz
Hayat bana hep daha kötüsünü getirdi umut ettikçe bilmiyorum bir yuva kursam veya sevgilim olsa şansıma aklında başka biri olur o yüzden aynı döngü oluyor bende
Her karanlık gecenin bir şafağı vardır. Siz de bu şafağa ulaşırsınız inşallah
Ulaşasiya kadar yaşayabilirim umarım
Seni yaşamdan soğutan nedir
İnsanlarin çıkarcı olmaları, erkekler desen bir iki kelime konuşunca hemen bel altına getiriyor konuyu , yarabandı muamelesi gördüm sürekli
İnsanların ağzına kilit varamazsın konuşurlar
Erkekler desen çoğunun aklı orada takılmaya gerek yok
Konuşmak istersen yazmanı rica edeceğim
Erkek görünce midem bulanıyor artık bilmiyorum ama yanlış anlamayın dediğimi. Tiksinme anlamında değil korku olur ya o anlamda
Özelden yazmak ister misin bunu
Bu Türkiye de yasal mı da?
neden fazla yaşmayacaksın
Yaşamayı düşünmüyorum anlam bulamıyorum şahsen
bi anlam bulmaya çalışma. yaşamın kendisi bir anlamdır zaten. mesela deseler ki neden yemek yemiyorsun diye anlam bulamıyorum desen derlerki yemek yemenin anlamı yaşamdır diye. yani yaşam anlamın kendisidir bir anlam bulmaya çalışma keyif aldığı şeyleri yap güzel yemekler ye sinemeya git gerekirse kendini tatmin et ama kendini mutlu et
Yapmaya çalışıyorum bir şeyler ama ertesi gün geri tekrarlıyor öl*m düşüncesi belki de psikolojik olarak sıkıntım var
bir pskiyariste gitmeni tavsiye ediyorum özel bir muaynahanesi olan
Psikiyatrist anlayacak mi sanki ilaç yazıp sutluyorlar oraya vereceğim paraya garibana yardım edip bir dua alırım en azından. Psikiyatriye gitsem de düzelmez bu düşünce 5 senedir benim peşimden geliyor
bu yazdığından şunu anladım bu düşünce yapısındaysan bir pskiyatriste en fazla 3-4 seans üst üste gitmişssindir. pskiyatrsitlerin sihirli değneyi yok 1 gitmeyle iyileştiremez ilk bir kaç seans seni tanımaları sürüyor çünkü yanlış bir şey söylemek istemiyorlar özel bir pskiyatriste 5-6 seans git anlayacaksın demek istediğimi diye düşünüyorum
Psikiyatriste hiç gitmedim veya psikoloğa bilmiyorum ama denemeye çalışırım yine aynı döngü devam eder biraz iyi olduğumu hissettiğimde teşekkür ederim tavsiyeleriniz için
6 yıldır pskiyatriste giden birisi olarak söylüyorum bunu çok daha farklı bir insanım artık öngörülerim çok yüksek seviyede. mutluyum
En çok üzücü olanda bu genç yaşta böyle şeyler düşünmek, benim yaşımda olanlar veya büyükler sevdiği insanlarla mutlu mutlu yaşıyor
instagramın var mı yardımcı olmak isterim
Teşekkür ederim ama erkeklere güvenemiyorum maalesef yanlış anlamayın ama yine de kusura bakmayın vaktinizi aldığım için
biraz klasik olacak ama ben öyle erkeklerden deyilim yinede sen bilirisin yeterki kendinize iyi bakın
Teşekkür ederim sizde kendinize dikkat edin
Tuhaf istek
Fazla yaşayacağımı düşünmüyorum yani toprak altında çürüyecegine birinin işine yarar diye düşünüyorum
Belli olmaz Allah bilir
Anlam bulamıyorum hayata o yüzden fazla yaşamam diye düşünüyorum artık
Hic belli olmaz
Ateistler bile Allah a inanır ama ben sevilmem gerçekten hayatın gerçekleri yüzüme vurdu zamanında kırıcı bir şekilde
Gecer bu gunleri hatrlatsin
Benim umudum kalmadı artık sevilen biri olamam zaten sürekli başka niyetle yaklaşmaya çalışıyor erkekler bana
Olursun biliyorum
Erkeklerin maalesef beyni normal çalışmıyor, çoğu kadını cinsellik için görüyor veya yarabandı olarak kullanıyor. Zaten aşk meşk işlerini de geçtim azıcık mutlu olsam o da yeter bana aslında sevilmek kavramı uzak bana
Yardim ister misin
Teşekkür ederim sadece hayatın gerçeklerini yazdım aslında yaşadığım şeylere göre çıkarım yaptım insan üzülüyor az da olsa da ama kabullendim artık. Umarim gönlünüzce olur her şey
Sen bilirsin burdayım