Güzellik & Bakım İz kalır mı, sizce koparmalı mıyım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Sizce bu kabuğu kaldirmali miyim benimi yakmıştım ve 1 hafta oldu ve bu halde koparmak istiyorum iz kalır mı yaparsam İz kalır mı, sizce koparmalı mıyım? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Bence kalsın dokunma 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Düşsün istiyorum artık sıkıldım
Hayatzzzzor Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl kalmaz bence ya küçükken ben de kabuk bağlamış yaralarımı koparıyordum çok ama tertemiz her yerim iz falan yok yani şu an 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Bende geçen sefer kopardım kadın bu sefer koparma dedi ama kopacak gibi ya elimle dokununca dayanamıyorum Yorumla Hayatzzzzor +1 yıl koparma o zaman Yorumla Soran +1 yıl E düşecek gibide görünmuyor Yorumla
frenchgirl16 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Saçmalama kaldırma tabi ki 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla
Yellowtulip Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bi ben mi bu? Eğer öyleyse koparma 0 16 Yorumla Soran +1 yıl Kabuk tutmuş halı şu an neden koparmiyim Yorumla Yellowtulip +1 yıl İz kalır Yorumla Soran +1 yıl E ne yaoacam kendi düşecek mi Yorumla Yellowtulip +1 yıl Evet bir şekilde gider, acıyor mu? Yorumla Soran +1 yıl Yok acimiyor ama kabuğun altını merak ediyorum ne halde Yorumla Yellowtulip +1 yıl Tamam sen dokunma başka bir şeye odaklan 😂 Yorumla Soran +1 yıl Bı haftadır hergun uyanip aynaya düştümu diye bakıyorum sen odaklanma diyon imkansız😬😅 Yorumla Yellowtulip +1 yıl Ama bak işte sen böyle hep bakarsan olmazzzz 😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Valla 5 saniye önce bile baktım😁😁 şu an sana yazıyorum yine bakacam o kadar ki kafaya takmış durumdayım sjsjjsjsi Yorumla Yellowtulip +1 yıl Bir film falan izle git annene bak git kardeşlerini gıcık et falan 😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Hahahhah bu kabuk düşünce olur şu an gözüm kabuktan başka bişey görmüyor 2 gün sonra sınavım var sınavdan daha çok onu düşünüyorum ne zaman düşer diye ajjajajhaha Yorumla Yellowtulip +1 yıl Hahahahahha ayyy beni güldürdüğün için teşekkür ederim 😂😂 delisin kızım ya off Yorumla Yellowtulip +1 yıl Ama böyle daha çok beklersin 🥲🥲 Yorumla Soran +1 yıl bir şey olmaz beklerim alışkınım ben😁 Yorumla Yellowtulip +1 yıl İyi bari haber ver sonradan ne oldu Yorumla Soran +1 yıl Timamss Yorumla
karamelsizlatte Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl koparma kendi kendine düşmesini bekle 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 1 haftadır düşmedi 🤦 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl sakın dokunma 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Nedenn merakettimmişte +1 yıl benler risklidir de ondan Soran +1 yıl Kabuk tutmuş halı ben değil ki o beni yaktim
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Doktor mu yaktı sen mi yaktin 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Güzellik merkezinde yaktim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ozm bekle karışma kendiliğinden düşsün Yorumla Soran +1 yıl 1 hafta bitiyor ne zaman düşecekki daha Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Duş al şu oraya temas ettiği zaman düşer o Yorumla Soran +1 yıl Eminmisin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet eminim oraya ovalama sadece duş al o kabuğa temas edince gücünü yitirir o Yorumla Soran +1 yıl İnşlalah olur deneyeceğim teşekür ederim :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 👋🙏 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bence kalsın dokunma
Düşsün istiyorum artık sıkıldım
kalmaz bence ya küçükken ben de kabuk bağlamış yaralarımı koparıyordum çok ama tertemiz her yerim iz falan yok yani şu an
Bende geçen sefer kopardım kadın bu sefer koparma dedi ama kopacak gibi ya elimle dokununca dayanamıyorum
koparma o zaman
E düşecek gibide görünmuyor
Saçmalama kaldırma tabi ki
Neden
Bi ben mi bu? Eğer öyleyse koparma
Kabuk tutmuş halı şu an neden koparmiyim
İz kalır
E ne yaoacam kendi düşecek mi
Evet bir şekilde gider, acıyor mu?
Yok acimiyor ama kabuğun altını merak ediyorum ne halde
Tamam sen dokunma başka bir şeye odaklan 😂
Bı haftadır hergun uyanip aynaya düştümu diye bakıyorum sen odaklanma diyon imkansız😬😅
Ama bak işte sen böyle hep bakarsan olmazzzz 😂😂😂
Valla 5 saniye önce bile baktım😁😁 şu an sana yazıyorum yine bakacam o kadar ki kafaya takmış durumdayım sjsjjsjsi
Bir film falan izle git annene bak git kardeşlerini gıcık et falan 😂😂😂
Hahahhah bu kabuk düşünce olur şu an gözüm kabuktan başka bişey görmüyor 2 gün sonra sınavım var sınavdan daha çok onu düşünüyorum ne zaman düşer diye ajjajajhaha
Hahahahahha ayyy beni güldürdüğün için teşekkür ederim 😂😂 delisin kızım ya off
Ama böyle daha çok beklersin 🥲🥲
bir şey olmaz beklerim alışkınım ben😁
İyi bari haber ver sonradan ne oldu
Timamss
koparma kendi kendine düşmesini bekle
1 haftadır düşmedi 🤦
sakın dokunma
Nedenn
benler risklidir de ondan
Kabuk tutmuş halı ben değil ki o beni yaktim
Doktor mu yaktı sen mi yaktin
Güzellik merkezinde yaktim
Ozm bekle karışma kendiliğinden düşsün
1 hafta bitiyor ne zaman düşecekki daha
Duş al şu oraya temas ettiği zaman düşer o
Eminmisin
Evet eminim oraya ovalama sadece duş al o kabuğa temas edince gücünü yitirir o
İnşlalah olur deneyeceğim teşekür ederim :)
👋🙏