Görüldü atmak yerine direk istemediğini belirtmen daha iyi bence açık sözlü şekilde diğer türlüsü daha kırıcı umursamamaktan ancak bu dediğim instagram veya twitter gibi platformlar için yani kalkıp eğer whatsapp’tan yazıyorsa numaranı birinden bulmuş veya almış olmalı ki o kişiye cevap vermemek değil hakaret etsen sorun değil bence👍🏻 Onun hoş bir amacı olduğunu sanmıyorum senden almadığı takdirde birinden almış olması bile zorbalık gibi geliyor mesela birini beğensem (arkadaşımın arkadaşı olsun atıyorum) numarasını alabileceğim halde instagramını almak isterim diğeri pek etik gelmiyor.
1
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben önceden direkt tanışmak istmediğimi söylüyordum ama sonra trip atanlar veya konuşmak istenediğimi söylediğim hâlde yazmaya devam edenler oldu. Ya da sana yazanlar kötü karakterli insanlar olsaydı konuşmak isterdin ama tarzında cümleler duyuyordum. Ben de çoğuna yanıt vermiyoruö
Haklısın öyle zorbalar da var işte ama ben biriyle tanışmak istediğimde kibarca reddedilirsem hiç alınmam bu gayet normal ve doğal bir şey benim o kişiyi tanımak istemem de onun benimle tanışmak istememesi de bunların ikisi de normal ve kırıcı değil ancak diğer türlüsü biraz kırıcı oluyor ancak tabii böyle kişilerin sayısı fazlaysa (erkeklerle muhattap olmadığım için ve yönelimin onlar olmadığı için bilmiyorum) böyle yapman gayet normal. Ancak bence hoş değil herkes aynı değil öyle bir cevapla bunu anlayamayan, anlayışsız dengesizleri de sonradan direk engelleyebilirsin bence.
Bunun için kimse seni suçlayamaz insanların yaşadıkları onların davranış ve düşünceleri etkileyip değiştirebilir. Ben sadece bana yapılsa üzülürüm demek istedim, istemediğini kibarca söylemesi çok hoşuma gider o kişinin gözümde saygınlığı artar. Ancak böyle yapmakta haksız değilsin bunun nedenleri var içini rahat tut biz de başkasının yediği haltların en kötü ceremesini çekeriz alışkınız 🥳