Belki de cevap vermemek "Beni bu kadar kolay yakalayamazsınız!" diyen bir mesaj kutusunun gururlu suskunluğu... Belki de sadece "bilmiyorum, uğraşamam!" diyen bir ruh halinin yansıması...💁🏻♀️🙎🏻♀️

Belki de cevap vermemek "Beni bu kadar kolay yakalayamazsınız!" diyen bir mesaj kutusunun gururlu suskunluğu... Belki de sadece "bilmiyorum, uğraşamam!" diyen bir ruh halinin yansıması...💁🏻♀️🙎🏻♀️

Normal şartlarda mesajlara cevap veririm.. Ama bu rahatsız olduğum bir insan ise kusura bakmasın ama cevap vermem.. Kendimi huzursuz hissettiğim zaman gergin oluyorum ister istemez o kişiyle konuşurken.. 😂 Mümkünse yazmasın bana ya.. Gerçi mesaj kutum kapalı yazamaz kimse zaten de.. 🤣🤣
Sadece site değil de sevmediğim biri iyi gibi yaklaşsa bile bana da batıyor😅😅
Aynen öyle.. İstemsiz geriliyorum ters cevap veriyorum.. 😅
Özel mesajlara her zaman cevap vermemek, düşünceleri görmezden gelmek anlamına gelmez. Aksine, iletişimde sınırlar koymak, hem kendi ruh sağlığınız hem de karşı tarafla sağlıklı bir ilişki kurmak açısından önemlidir. Özellikle karşı cinsle fazla samimiyet kurulduğunda, yanlış anlaşılmalara ve gereksiz sorunlara yol açabilir. Bu nedenle, ölçülü olmak ve gerektiğinde mesafeli davranmak, iletişimdeki dengeyi korur. Kadın-erkek ilişkilerinde, saygı ve sınırlar çerçevesinde hareket etmek her zaman daha huzurlu ve doğru bir yol olur.
Cevap
36Cevap
Umursamamak , önemsememek halinin en kibar halidir bence
İnsan sadece sevdiklerine yetişir diğerlerine hep geç kalır
'İnsan sadece sevdiklerine yetişir diğerlerine hep geç kalır.'
Bu cümleye bayıldım ve çok çok doğru💕
🙏👍👍🥰❤️🥰😍
Üç durum içeriyor bende bu birisi seninle görüşmek konuşmak istemiyorum diğeri hiç modunda değilim kimseyle görüşmek istemiyorum ve en sonuncusu da işim gerçekten başımdan aşkın daha sonra yazayım modu
İşime gelene cevap veririm işime gelmeyene vermem durumu çok olur gadası
Boş yapana zaten enerji kaybı gadası😅
Aynen zaten ikinci kelimeden sonra niyetini anlıyorsun 🙃
evet öyle bence de
Düşünceleri görmezden gelmek değil de, kimseyle konuşmak istememek.
Olabilir:)
Dm kutumu açıyorumsa, her gelen mesaja cevap vermem, hatta kimseye "Cevap vermem" vermek zorunda da değilim, Ki vermiyorum da sjsda 😏. Kimse bana özel bir şey soramaz, sorsa da cevap alamaz, düşüncelerinizi $iklemiyorum, sohbeti da sevmem burdan yazmak isteyenlere dipnot shs.
Ahahaha bu biraz KS bazlı bir yorum olmuş yazmak isteyenlere duyrulur tadında📢📣🤣
Gururlu suskun İso😅🌸
Abazalar okuyusun adlı çalışma 😂
🌸🌸
Ahahaah😅😅💐
Kızlar bu konuda çok acımasız misal bana özel olarak bir konuda sohbet isteyen kadınları dinliyorum cevapta veriyorum kızlarda öyle değil kızlar karakterini seviyorsa cevap veriyordur ya da hoşlanıyorsa ben kızlara hiç bu şekilde yaklaşmadım mesajda bir kıza cevap vermek için ila karakterini beğenmem gerekmiyor zaten site soru sorup bilgi almak değil mi özel bir durum olduğu için özel soruyordur bende bildiklerimi aktarıyorum kızlarda bu böyle değil kızlar kendine yakın hissedene bunu yapıyor
Alakası yok diğer platformlarda da burada da benim mesaj kutum genelde açık gerçekten böyle bana mantıklı gelen şeylere evet cevapta yazıyorum hiç üşenmem ama genellikle özellikle bu platformda hiçbir mesaja cevap vermemeye çalışıyorum hatta bir veresim gelmiyor çünkü çok saçma
o insanı komple görmezden gelmektir bence :)) sonuçta kimse kimseye cevap vermek zorunda değil cevap verilmiyorsa durum dediğim gibi düşünceler ve her şey dahil görmezden geliniyor demek ki edoş :/
Evet görmüyordur, hayaletsindir Eylemsi🙂
Kimse hayalet olmamalı bence
Haklısınn✨🦋
🌼
Özel mesajlara cevap vermeyip görmezden gelen "Umurumda değil!" diye cevap veriyor.
Bu yanlış bir harekettir bebek. 💕
Kibar, düşünceli haller için kesinlikle. Karşı cins düşüncesizce atılan malum mesajlara ise olması gereken.🌸
Kesinlikle. 💕
"Seni istemiyorum, seni idare ettiğimi artık anla ve beni rahat bırak" demektir. Daha fazlası da demektir. Bu kadarını yazdım sadece 😃
Düşünceleri görmezden gelmek mi? Bu sitede özellikle kızlara atılan mesajlar düşünülerek atılan mesajlar mı :D
Değildir.
1. Sorum site bazlı değil genel olarak sosyal mecraların hepsi.
2. Sadece kadın erkek ilişkisini konu almıyor. Bu bir arkadaş da olabilir.🤝🙂
Cevapta belirtmedim ama İlk cümlem bu site içindir. "Değildir" diyerek genel bir cevap verdim. Bazen cevap vermek istemediği durumlar olabiliyor insanın veya o an uygun da olmayabilir. Her zaman önemsememekle alakalı olduğunu düşünmüyorum
Peki teşekkürler yorumuna👍🏻
Aslında cevap verilmeyen insan daha çok cirkinleşebilir.. bu yüzden etkili ve caydırıcı bir cevap vermek yerinde olacaktır.. 😊
Mantıklı ve senin dediğin gibi yapıyorum çoğu zaman😅Bazıları cevapsızlıktan da anlamıyor.
İyiki engel butonu yapılmış yoksa ne yapacaktık 🤭🤭
Keşke reelde de engel tuşu olsa🤣🤣
Yaa evet 😂😂🤭 ama çok güzelsin ondan peşini bırakmıyorlardır 😊
Çok teşekkürler güzellik o senin güzelliğin🌸🌸
Sosyal hayatta da engel tuşu olsa dediğim toksik hemcinsler olabiliyor illaki😅😝
Evet biliyorum. Saçlarım beyazladi genç yaşımda.. anlıyorum seni, biraz kendimize bakınca insanlar düşman oluyor sanki.. olsun 😊 biz bunları aşarız 😊💗
Katılıyorum sana mutluluktan mutsuz olan tipler 😅🌸
Ahh ahh bu konuda o kadar eleştiri alan birisiyim ki. Özellikle Hornet'te cevapsız bıraktığım mesajların sahibi bana rahmet okuyur 😂💅🏻
Hak edene bırakmak gerek cevapsız. Bazısı suskunluktan da anlamıyor ahahah her yerden şansını deniyor. O zaman engellemek gerekirse😄😄
Onlar rahmet ediyorsa sende gidişlerine dua oku gitsin😄
👍🏻😀
Özel ise cevap veririm değil ise sonra ilgilenirim 😃
Sonuçta cevapsız kalmıyor 😅
Bazıları cevap bile hak etmez de neyse 😂
Onlar seçmece canım zatii 😅😅
İşleri düşünce arıyorlar 🙄
😏😏
😃😃
Kişilerin kendi seçimi rahatsız edilmek istemiyordur bence 😂
Olabilir belkide.😅
Konuşmak istememek bence, bunu demenin başka bi türlüsü sldşfs
Evet ben cevap vermeden durmuyorum😅😅Laf sokacak olsam bile😅
Ben de laf sokuyom. Bikaç ay önce bi pembik "Bişey sorabilir miyim. s. s. s" didi, ben de "Soramazsın" didim sadece sdlkfdisf
S. s. s ne ahahah eko mu yapıyormuş?😅😅
Ses 1 2 başla kızım deseydin😅😅
yok ya o benim efektim lsdkfisd gıcık olduğum birinin yazışını ilettiğimde o efekti kullanıyom. Ergenler yapıyodu ya. s. s diye
O s s şey değilmiydi. ssss asssasdaf gibi 😅😅🤣
yok o random, benim liseli zamanlarımda meşhurdu. "Uff snne be slk. s. s" diyolardı mesela
Hımm olabilir ben demek yetişememişim o zamanlara zaar😅😅🤣
ifit dslkfş
Sevmiyorsam vermem umutlansın istemem oda vermesin beklemem de 😂
Sevmediğin biri doğum gününü kutladı ya da aaa canım uzun zamandır nerelerdeydin? Dediyse😅😅
Sevmediğim biri bu lafı demesin bee yavru fena olur ananın şamındayım derim doğum günümü kutlamak ne ki ya adına bile anmasın onun insafına kalmam kinim kötü sevmeyince benim biliyor musun 😂😂😂
HHHaha ya ben tersleyemezdim bu durumda🤣🤣
Ben sana ögretirim bu durumda bak nasıl rahatlık kuş gibi olucan gör😂😂😂😂
Hayır normalde tersim kötüdür ama doğum günü, özel günlerde terslemem tabi yeniden de iletişim kurmak anlamında değil terslememem demek😅
Valla gözüme perde inince doğum ölüm bilmem tanımam fıstık fevayım bu konuda yapı olayı tabi😂💃
😅😅😅
çok anlam yüklememek gerekiyor hele kötü anlamamak gerek
Bana göre kibirli bir davranıştır ancak, karşılık alınmadığı görmezden gelindigi halde ısrarla o kişiye yazmaksa aynı doğrultuda, eziklik ve gurursuzluk içerir.
İnsanlar cevap vermek istemeyebilir bazen. insanlar başkalarına istediği zaman ulaşırım yanılgısı yaşıyor. gerçekler yüzüne çarpınca da güceniyor. insanlar sınırlarını bilmeli.
Detayda birçok olasılıkları zaten açıklamışsın.
Benim düşüncelerime eklemek isteyenler de çıkar belki bilinmez.👋🏻
Bak, doğru diyorsun. Benim de sonradan aklıma gelirse, ekleme yaparım. 😀
Tabi burası fikir paylaşımı olan bir platform. Ama iyi ama kötü. Herkesten bir şeyler çıkıyor illaki🙂
Kesinlikle öyle. 👍🏻
Valla beni gerçekten tanıyan bir mümkün dediği tanımamışsa kendimi çok tanır bir 2. mesajım da " @xF!%& " anladınız siz onu...
@sarıdilber Ne kasıcam ya san ki son insan
Yaaa işte buu kilit anahtar 🔑 buu yorum o beni hatırlasa ne hatırlamasa ne sonrada küfür edicence sen dobrasın delisin delirtmeyin o zaman 😂😂😂😂😂😂😂😂
Bence cevap vermeme sebebi belirtilmeli
Açık ve net bir şekilde insanlar kendini ifade etmeli
Karşı tarafta sebepsiz umutlara kapılmasın
Nasıl bir mesaj geldiğine bağlı 😅 tabi mesaja cevap vermemek onemsememektir
Evet içerik önemli. Ben cevapsız kalmıyorum ama malum mesajlarsa feleği şaşıyor😅😅
Atana atarım😅
Düşünceden ziyade ne yapmak istediğini bilmek neyi kime sayılır
Her mesaja da cvb verilmezki o yüzden kapalı tutmayı tercih ediyorum
Konuşmak istemediği için cevap vermiyordur..
Bence gereksiz entrika istemiyorsan istemiyorsun ne yapalım giderim ben de söyle açık açık
2 tarafta girmişse o konuya cevap verirsin vermiyorsanda sormazlarmı nie girdin die
Düşünceleri değilde alenen kişiyi görmezden gelmektir.
Değildir vermemek daha iyi hatta görmezden gelmek olursa da olsun kimin s2nde sanki
Bu kadar felsefi bir anlam yüklemeye gerek var mı be
İnsanlarla çalışıyorum fazlaca yeterli mi?😬
☺️🤝
Yani kadına ne çokil ilgi sever ne de ilgisiz ikisinde de erkek aldatılır ve bu gayet normal erkek ilgi vermese kadın aldatır fıtratında bu vae çünkü bunu kadınları kötülemek için demiyorum
Aslında kolay yakalana bilirim.
Senin için düşüncelerimi söylesem olur mu
ya da umursamıyor oluşu 🤭🤭🤭
Seninle eklendi☺️
Nasılsın görünmüyorsun gerçi bende görünmüyordum pek ama daha birkaç gün tekrar aktif oldum😅💕🌸
Ahaha olabilir 😅😅😅
Demek karşılıklı siteden sıkılıyoruz veya işler yoğunlaşıyor.😅😅İyiyim gülüm işte hayat telaşı☺️
❣️🎀
Görmezden gelen kişilerden nefret ederim
Mesela bir şeye teşekkür edince karşılık vermeyenler bana itici geliyor.😅
Hemde nasıl itici tarifi zor 😅
O anki psikolojime bağlı benim ya.
Evet. Şahsen benim cevap vermediklerim öyle. Bana vermeyenler de aynısını düşünüyor.
Fazla suskunluk iyi değildir
KS'da böyle değildir bu, Temkindir.
Kısaca adamına göre muamele her zaman iyidir
Özel mesajın ne olduğuna bağlı.
Özel mesaj atmıyorum ki kimseye..
Hayır, kişisel tercihtir.
Bak valla ben hiç böyle düşünmedim çok doğru len ohaaa harbiden beni aydınlatın
Hayır, direkt muhatap olmak istememektir
Öyle herkese cevap verirsek ooo işimiz iş
Senin cevap vermemeni neye yormaliyiz?
Evet benim için öyle
Evet