+1 yılBen niye tanımadığım insana cevap vereyim ki? hem burdaki insanların (çoğu) tek konuşmak istediği şey cinsellik. aynısı onların kardeşlerine yapılsa acaba ne hissederlerdi çok merak ediyorum.
Ne burdan ne facebooktan ne de instagramdan atılan mesajlara cevap vermiyorum, vermemek de en doğrusu. kimseye güvenmemek lazım. hırsızı var, tecavüzcüsü var. tanımıyorsun. küçükken ailemiz tanımadığın kimseyle konuşma derdi. şimdi cevap verip vermeme tartışma konusu olmuş. :)90 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bence çok güzel ve yerinde bir konu olmuş bu. Burası sevgili yapma platformu değil çılgınlar gibi mesajlaşmak isteyen arkadaşlar lütfen bu amaçla hizmet eden platformları deneyiniz şansınız artacaktır :)
41 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🙏
Ben bana pembeli arkadaşlardan atılan “selam, merhaba” mesajlarına dönmüyorum. Sebep egoluk ya da böbürlenmek değil. Sadece burada birileriyle tanışayım, flört edeyim kafası yok bende. Bunun dışında normal mesajlara dönüyorum.
Hatta mesajına dönmediğim bir arkadaş bana haydırmıştı 😂20 Yorumla
Gözüme ilişmeyen ve samimi bulmadığım kimseyle sohbet etmem. Bu ego göstergesi değil, tercih meselesidir. Kiminle konuşup/konuşmayacağımı paşa gönlüm bilir.
Yardım isterler, eyvallah.52 Yorumla
Soran+1 yılRica ederim 😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
217Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılTercih bence. Cevap vermiyorum diye bana egoist diyen varsa paşa keyfi bilir
40 Yorumla
+1 yılKimin mesaj attığına, ne amaçla attığına vs gibi bir çok kritere göre değişir. Cevap verilmesi gereken bir şeye cevap vermeyen biri egoludur. Egolu insan sevmem. Kimse kendisini bulunmaz hint kumaşı zannetmemeli. Zaten o kafada olan biriyle işim olmaz.
Ama şimdi kızlara da çok fazla mesaj atan abazalar var. Yani bir kız normal bir konu açsa bile, mesajları açıksa tonlarca mesaj gidiyor abazalardan. Bir çoğu gereksiz, cahil cühela beyinsiz insanlardan oluşuyor o mesajların. Düzgün konuşan akıllı insanlara cevap verilmeli ama boş boş konuşan cahil insanlara cevap verilmeye de bilir. Duruma göre değişir kısacası.
Benim mesajlarım kapalı. Mesajları açınca saçma sapan mesajlar geliyor. Küfür edip engelleyen, tehditkar şeyler yazıp engelleyen, saçma sapan şeyler soran erkekler ve kadınlar ne biliyim çok tuhaf cahil ve boş insanlar var. O yüzden en iyisi mesajları kapamak ve sadece kaliteli insanlarla konuşmak. Benimle tanışmak isteyen kızlar zaten takip ediyor, yorumlarda mesaj kutunu açar mısın falan diyor. Kalkıp sırf bir kaç kişi mesajı direk atamıyor diye mesaj kutumu açmaya gerek yok. Saçma sapan cahil insanlarla muhatap olmaya gerek yok. Ben bu siteyi eğlenmek ve keyif almak için kullanıyorum.10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Platform amaci cok onemli degil.. hemen herkes sohbet de ediyor. Cunku insan sosyal bir varlik.. rahatsiz edici bir mesaj olmadiktan sonra cevap vermemek kibir gostergesidir. Tabi kizlarin veya fenomenlerin mesaj kutusu dolup tasar , ayyyhhh bir tane daha der anlarim.. ama bir insana bir iki kelimeyle cevap bile vermemek , o insana ayagimin tozu olamazsin kimsin ki sen tenezzul edeyim demek gibidir.. birine mesaj atan insan , karsisindaki insani muhatap almistir. Cevap vermeyen muhatabim degilsin demistir.. sahsen ben o yuzden mesajlari cevapsiz birakmiyorum karsimdaki bir insan oldugu icin.. tabi tercih meselesidir. Popi olanlar genelde cevap vermez. Insta fenomenleri vs boyle oldugu soylenir. Geniş gönüllüllüktür sonuc olarak. Ama kimse cirkeflesemez bunun icin.
31 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 441 cevap paylaştı.
+1 yılHoşuma gitmeyen abuk subuk bir mesaj görür okursam cevap vermem istediği yerede çekebilir karşı taraf sorun yok.. Fakat samimi ve yardım maksatli fikir danışmak adına ya da içten yazılmış bir mesaj ise içeriğini beğenmesem bile geri dönüş yaparım. . Önemli olan adapli usluplu olması. .
50 Yorumla
+1 yılBurası insanların merak ettiklerini birbirlerine sorup fikir ve görüş almak için yapılmış bir platform. Erkek veya kadın farketmeksizin cinsel libidolarınızı tatmin edip sağa sola mesaj atıp taciz ediceğiniz bir yer değil. Kimse cevap vermek zorunda da değil. Evlisi var çoluğu çocuğu olanı var.
40 YorumlaO kadar çok mesaj ve tanışma isteği gelse onlar da hiçbirine bakmazdı hiç sallama bile bu tarz yorumları. Normalde yüzyüze gelip iki kelime edemez ama mesajda adamda bir havalar bir havalar asıl bunlar bir mesaj atınca cevapsız kalınca böyle hakaretlere başvuruyor ya kendileri egoist oluyor farkında değiller. Bizler burda bunların mesajlarına cevap verelim diye hazır bulunuyormuşuz gibi değişik değişik işlere giriyorlar
30 Yorumla
+1 yılBen biraz takıntılıyım bu konuya ama haklıyımda mesela buradan bana özelden mesaj atanlar oluyor ben görünce cevap yazıyorum karşı taraftan da bunu beklemem normal bence en azından konuşmak istemiyorum dersin ya da engellersin bakıpta yazmamak bana göre doğru değil.
21 Yorumla- 1 yıl
Ben de Instagram ve ya diğer platformlarda böyle şeylerdemn hoşlanmıyorum
+1 yılDeğerli kişi,
Özelden atılan mesajlara cevap vermemek egolu olunduğu anlamına gelmez insanlar artık birbirine zor güveniyor bu durum da her insan tedirgin ona göre davranıyorlar doğru da bir yaklaşım.
Kimin bize zararlı olup kimin faydalı olacağını bilemeyiz.20 YorumlaEğer cevap verilmesi gereken bir mesaj ise ve takmayıp verilmiyorsa çoğu zaman ego olduğunu gösterir. Ama her mesajada cevap verilecek diye birşey olmadığını düşünüyorum. İyi o yazdı bende yazayım deyip sonsuza kadar mı devam edecek. Yazmadı diye de hakaret etmenin bir anlamı yok
20 Yorumla
+1 yılSanki herkese mesaj atılabiliyor da, mesaj atılamıyor ki sadece takip ettikleri mesaj atabilire ayarlamışlar.
200 YorumlaMesajlara cevap vermeyip egoist olmayan kişi sayısı çok az.
Bu olayı gerçek hayattaki gibi düşününce insan soğuyor gerçekten. Birisi gelip bana bir bakar mısınız deyip bir şey soracak ve ben de cevap vermeden işime bakacağım. Cevap vermek istemiyorum demeye bile tenezzül etmeyeceğim çok güzel tercihmiş gerçekten.
Eğer zamanı çok dolu zeki başarılı bir insan değilsen, mesaj kutunda 999 mesaj yoksa veya mesaj uygunsuz değilse cevap vermemek egodur evet.10 Yorumla
+1 yılŞimdi piyasada erkek mi kaldı herkes karı gibi 18 yaşında kıza bile 40 yaşında adam burda canım aşkım konuşuyor, iyikide cevap vermiyorlar böylesi en iyisi
71 Yorumla- +1 yıl
evet öyle gerçekten
- Kişilik & Karakter konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılTercihtir, sonuçta tanımadığım insanlara cevap vermek zorunda değilim.
70 Yorumla
+1 yılKastettiğin burasıysa özele yazılan mesajlar normal değil sanki kırk yıllık tanıdığıymışım gibi kardeşim kardeşim konuşmalardan belaltı sorulardan nefret ederim
61 Yorumla- +1 yıl
Yav... şak yav... şak çevirme KS inadına yazıcam 😀
+1 yılTokatlılara benziyorsun tokatlı değilsen giresunlusundur. Soruya cevap karakteri olan herkes cevap vermemeyi tercih eder
13 Yorumla
Soran+1 yılMalatyalıyım 😂
- +1 yıl
Malatyalı olman tokatlı olduğun gerçeğini değiştirmez
Soran+1 yılAsdfhsh
+1 yılben mesela özel mesaj kabul etmiyorum daha doğrusu yazamıyor kimse kapalı, fakat ilgimi çeken bir konu varsa takip edin konuşalım diyorum. Tercih meselesi bence...
40 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılegodur diye düşünüyorum :)
çünkü mesajlarını kapatabiliyorsun açık olupda seviyeli gelen mesajlarda insan seciliyorsa bu tabiiki egodur :)
profilim özel mesajlara kapalı :) açık olsa gelen her mesajı cevaplardım sanirim yazanın seviyesinde.20 Yorumla Genelde cinsellik ile ilgili atıyorlar, özellikle 'Bir şey sorabilir miyim?' soruları, penis boyuyla ilgili oluyor. Ya da normal konuşan oluyor sonra ya cinselliğe ya da yavşamaya kayıyor. Onun dışında şu ana kadar normal konuştuğum 1 kişi var.1.
20 Yorumla
+1 yılTercih meselesidir. Herkes cevap vermedigimizden şikayetçi ama herkese cevap versek basit derler.
22 Yorumla
Soran+1 yılDerler de derler. Ne yapsan eleştirirler. Sen doğru bildiğini yap 👍
- +1 yıl
Kimseye cevap vermiyorum içim rahat :) kim ne der diye takan birisi degilim zaten
+1 yılTercih meselesi uygunsuz ve absürt mesajlara cevap verme taraftarındegilim ama samimi sevecen yaklaşılırsa elbet cevap veririm
50 Yorumla
+1 yılTabiki tercihtir. Zorunluluk yoktur. Herkes herkesle konuşmak zorunda değildir. İstemeyen kutuyu kapatır olur biter. Kutuyu açık tutanda illa cevap verecek diye birşey yoktur.
30 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Hic tanimadiginiz kisiye ne egosu yapabilirsiniz ki? Hee bazilari yazismiyorum diyip kimlerle fingirdestigini duyunca kasar konumuna dusuorlar o ayri.. Ama erkekler de 1 kere yazdiktan sonra defalarca ustelemesinler. Dialog 2 kisiliktir.
10 YorumlaBebişim yine kim seni sinirlendirdi?🔪
Boşver bebek, bırak seni egolu sansınlar🤓12 Yorumla
Soran+1 yılHıncımı senden çıkarabilir miyim? 🔪
mayısın 4ü oldu 😒 hala bebeğimden ses yok 😒
+1 yılHerkesin kendi tercihi. Kimse kimsenin mesajına cevap vermek zorunda değil. Konuşmak isterse karşılık verir istemiyorsa vermez.
40 Yorumlakimse kimsenin mesajına yanıt vermek durumunda değil. bu bir ego değil tercih meselesidir. kime yanıt vereceğimizi de seçemiyorsak, hiç gelmeyelim.
40 YorumlaBitmek bilmeyen cuma mesajlarından gına geldi. Bence mesaj işi çıktı mertlik bozuldu. Biriken fotoğraflar da cabası
40 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 464 cevap paylaştı. Siteyi istediğin gibi kullanabilirsin mesajlaşmak gibi ayrı bir olay varsa boşuna değildir. Kendin nasıl kullandığına bağlı vermezsen vermezsin yani çok da tın😂
20 YorumlaTercih meselesi. Kimse kimsenin başını çekmeye gelmiyor bu dünyaya. Ama mesaj kutusu açıksa da bunların olacağını tahmin etmeli. Rahatsız oluyorsa da kapatmalı mesaj kutusunu
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılTercih meselesidir, egoyla ilgisi yok. Her mesaj atana cevap verme zorunlulugum yok. Cevap verip konuşursak bizden iyisi yok, cevap vermeyince egolu mu oluyoruz, ne alaka? 😂
20 Yorumla
+1 yılAl benden de o kadar. Bu sitenin öyle bir site olduğunu düşünenler var. Özellikle erkekler buraya kızlarla tanışmak için üye oluyor. Mesela madem evlisin niye burdasın diye saçma sapan konuşanlar var.
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılEgo degil bence. Tercih meselesidir. Nasilki birisi mesaj atmayi kendine hak görüyorsa.. Baskalarida mesaja cevap vermemeyi kendisine hak olarak gorebilir. Buda gayet doğal ve dogru bir davranistir.
20 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. Yazan kisiye saygi duyarak yazilanin icerigine gore cevap vermekte bir yanlis yok..
Bazen tanidiklara bir merhaba diyosun cevap vermiyorlar yani bana gore kaba bir davranis.. :/20 Yorumla
+1 yılRahatsız etmek kimseye hak degildir.. Haddimizi bilirsek herkes rahat eder.. Dediginiz gibi burası kimsenin babasının yeri degil..
40 YorumlaHayır canım ne alaka? Herkesle görüşmek zorundamiyiz? Ego ile ilgi değil, kişinin kendine yakın gördüğü ya da mesajına cevap vereceği nitelikte olup olmamasına bağlı.
10 Yorumlatercih :) neden tanımadıgım insanların mesajlarına cevap vereyim ki
özel mesajı tanısmak için atıyorlar ruh halime baglı biriyle tanısmak istesem cvp atarım10 YorumlaHayır değildir. Ben de nadiren 1-2 mesaja cevap veriyorum sonra vermiyorum. Soğuk insanım. Tanımadığım insanlarla yazışmayı çok boş buluyorum, çünkü bir arayışım yok
10 Yorumla
+1 yılHiçbir platformda cevap vermeyin. Hatta telefonda bile. Takıntı sahibi insanlara umut vermiş oluyorsunuz iyice takıntı oluyorlar. Sonra size zarar vermesinler Allah korusun.
10 YorumlaHer zaman olmasa bile evet diyorum. Bana kim mesaj atsa o mesaja ne uygunsa ona göre bir mesaj mutlakaatarım. Ha sonra attığımda olur ama o mesajı göremediğim içindir.
10 YorumlaMesaj uygunsuz değilse ego göstergesidir. Ben vaktimi ayırıp mesaj attıysam, cevap vermesi gereken kişi de o fedakarlığı yapmalı. Yapmak zorunda mı? Değil, o zamanda işim olmaz artık.
10 Yorumla
+1 yılEğer erkek yazıyorda kız cevap vermiyorsa ki zaten öyledir ben ego oldugunu düşünüyorum yani cevap verebilirsin konuşmak istemiyorum diye görüldü filan atıyorlar benim arkadaşlar kıl oluyor
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılmesaj kutum kapalı.
Açıkken baya bir sıkıntı çektim.
Soruna gelince tercih meselesi.40 Yorumla Tercih meselesidir tabiki kimsenin karışmaya hakkı yok.
40 YorumlaYazanların niyeti cok belli. Tersleyince daha da Basitleşip küfür falan ediyorlar. Egoyla alakası yok yani.
20 Yorumla
+1 yılEn azından nezaketen cevap veriyorum tabi geçerli bir sebebi alt yapısı varsa sohbetin.. Daha sonrasında sohbete göre bitiriyorum.
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılTercih tabiki. Her şeyin adını ya ego, ya trip diye koymaktan ne zaman vazgeçecek acaba insanoğlu 🤔🙄
20 Yorumla
+1 yılSelam Merhaba ya da övgü içerikli mesajlara cevap vermem kısaca cevap vermem tercih meselesi sosyal platformlari sevmiyorum
20 YorumlaTercihtir. İlgi çekmeli atılan mesaj "selam ben..." diye cumleye herkes giriyor herkese cevap vericek olsan uyumaman gerekir.
20 Yorumla
+1 yılNasıl bir mesaj olduğuna bağlı. Burada veya sosyal ortamlarda İnsanlar nasıl yaklaşırsa öyle yaklaşırım
20 YorumlaTercih meselesi bunlar hep birde cevap vermeyince bu ne egi diye yaziyorlar ya tam dövmelik onlar işte
20 YorumlaArgo içermeyen bir mesaj'a cevap vermemek ya ego'dur ya da umursamamaktadır.
Adabıyla yazan herkese cevap vermeye çalışırım.20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Benim mesela vaktim olmuyor ya da ilgimi çekmiyor. O nedenle dönmediğim mesajlar oluyor. Yoksa ego değil kişisel sorunum.
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılKişiye mesaja göre değişir bence , sapıksa cevap asla vermem, ama bir şey soruyorsa sapıklık, flört, amaçlı değilse veririm, ve bu bir ego belirtisi değildir, diyen olursa da umursamam
10 Yorumla
+1 yılKim olursa olsun cevap veriyorum. Kişiye saygımdan dolayı. İster iyi niyetli olsun ister kötü niyetli. Konuşmayı keseceğim zaman zaten kesiyorum.
20 Yorumla
+1 yılNasıl ki mesaj kutusunun kapalı ya da açık olması bir tercih ise cevap verip vermemek de bir tercihtir. Ego ile alakası yok.
20 Yorumla
+1 yılEgoistçe bir tercih, fakat yapana da hak veririm. Kendi bileceği iş bireyin. Çok nadirdir yanıtsız bıraktığım.
20 Yorumla
+1 yılTercihtir site abazalar da düşünülerek ayar yapmış. Kapatabilirsin. Ayrıca ego değil, küfür edenlerde ezik.
20 YorumlaEgoyla bir alakası olduğunu düşünmüyorum bir tercihtir bana da mesaj atılsa ben de cevap vermem sanırım.
10 YorumlaBen bana yazan kiza hayır dedim engellemiş.. egoist olan ben mi o mu bence o. Hiç reddedilemez sanıyor.
11 Yorumlaegolukla alakası yok. tercih meselesidir. hiç kimse kimseye tanımadığı birine cevap vermek zorunda değil...
10 Yorumla
+1 yılSadece kişisel tercihtir... ha burayı chat sitesi gibi kullanıp ona buna salça olanlara karşıyım çünkü uçana kaçana yazan çok ya tutarsa mantığıyla
10 Yorumla- Devamını Gör (315)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne