Cinlere inaniyomusunuz?

Size bir olay anlatmak istiyorum. Benim abimin çok sevdiği bir arkadaşı var nezamandır kendisinden haber alamadığı bir arkadaşı abim çok merak etti ve aradı arkadaşı evde olduğunu ama dışarı çıkmak istemediğini söyledi abim adresini istedi ve onlara gitti. ve bize öyle şeyler anlattı ki inanamadım. Abim evlerine gittiğinde arkadaşının çok kötü göründüğünü, söyledi içeride oturmuşlar arkadaşı pek konuşuyormuş. Çok tedirginmis kaskatı duruyormuş abim bir sıkıntınmı var neden öyle duruyorsun falan demiş konuşmuyormuş abim mutfağa su almaya kalkmış evi bilmediği için her hangi bir kapıyı açmış acmsiyla üzerine bir ağırlık çökmüş ve abim kendini geri çekerek korkup iceri gitmiş hiç bir şey demeden oturmuş oturmasına arkadan birisi kulağına üflemiş abim vücud ısısının artigini hissetmiş hemen kalkmış arkasına bakmadan çıkmış evden arkadaşı da arkasından çıkmış abim bu evde bir şey var benim kulağıma kim üfledi sen neden bana öyle baktın kim di o arkamdaki sen okadar dehşetle bakiyodun demiş ve odanızda bir sey var demiş çocuk başlamış ağlamaya bu evde cin var dedem hocaydı burada kalıyordu oldu evi bize kaldı ben bu evden çıkamıyorum izin vermiyorlar annemler burada değil ben tek kalıyorum burayı yıkmaya kalktılar kepceci kepceyi bırakıp kaçtı evi havaya kaldırdılar demiş beni hep dövüyorlar bir kadın çok çirkin bir kadın var demiş bir guzel olup sonra cirkinlesip beni dövüyor demiş sürekli beni tuvalete banyoda dövüyor demiş abim korkma falan diyip annesini aramış durumu anlatmış hoca götürmüşler hoca burada çok sayıda cin var demiş uzaklaşmak gerek falan demiş muska yapmış ama cocuk hala orada çıkmıyor ordan evin tüm eşyalarını falan hepsini yakmış ben çok etkisinde kaldım
Güncellemeler
+1 yıl
...
Cinlere inaniyomusunuz?