Amaçsızca merak ettim :D
İnanıyorum
İnanmıyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer inanmıyorum diyen dinden cıkar biliyorsunuzdur umarım
aslını inkar eden de var
ben herkes müslüman demedim ki :D :D
adam müslüman ama cinler yok diyor halbuki kuranda geçiyor kuranı da mı inkar ediyor
kur'an-ı kerim, Allahü teâlâ'nın sözüdür ve inanıyoruz.
Tabiki de
Cevap
13Cevap
İnanirim ve sadece kizlara musallat olabildigini biliyorum
Yanlis biliyorsun onu
Kadin duygulariyla hareket ettigi icin sadece kadinlara musallat iluyorrlar
Musallatin tanimi o değil işte. Benim de bildigim bir kisi oyle. Adamin cini var hergun daga uzaklara gidiyor sohbet ediyor, tartisiyor.
Musallat daha cok delirtme gibi
Senin dedigin cinler babana zarar veriyor mu
Peki bisey daha babanin gecmisi hakkinda bilgin var mi
Oncesinde hic cinlerle ugrasir miydi. Yani olur yaa hazine bulmak ister, gelecekle ilgili sorular falan
Ona mi sordun simdi?
Hmm. ama bir biseyi vardir. Cinler direkt musallat icin erkeklerle baglanti kuramaz.
Onun bir hikayesi olmalii
Evet ve çok üzerine düşülürse musallat olunduğunu okumuştum. İnsandan güçlü varlıklar değiller sonuçda
İnanmamak için Felak Nas Ayetel kürsü ve cin suresini inkar etmek gerekir (haşa) cinlerede , şeytanlarada inanıyorum
Kuranda bile cinlerle ilgili o kadar ayet varken inanmamak olur mu
ben cinlere inanmıyorum... dinlerin uydurduğu bir korku tekniği
bende 3 tane varda bu aralar evin yolunu unuttular meraktayım başlarına işmi geldi acaba
:D :D :D
şu inanan yüzde 75 nasıll olurda görmediği duymadığı bir şeye inanıyor aklım almıyor arkadaş biz kendimizi yırtıyoruz bazı konularda bize inanmıyorlar ama olmayan şeylere inanıyorlar. gelde içme arkadaş :)
wayybe essah mı diyorsun tabiki atıyorsun kedidir o kedi. biz çocukken bir gün köyde gece arkadaşla yürüyoruz patika yol etraf ormanlık ışık ev falan yok. arkadaşla önce bir ses duyduk çalılıklara ağaçların arasından geliyordu sonra o tarafa baktık iki göz gördük kocaman bize bakıyordu sonra arkadaşım benden iki yaş büyüktü bütün gücüyle arkasına bakmadan koşmaya başladı. ben dona kaldım kitlenmiştim. ses ve gözler bana yaklaştı yaklaştı sonra ben çığlık attım oda hızla yola fırladı eşşekti ay ışığında gözleri kocaman ve cine benziyordu :) ertesi gün arkadaşım bize geldi cin sana bir şey yaptımı dedi yok lan eşşek dedim bir türlü ünanmadı halen görüştüğümüzde onun cin olduğu konusunda yemin eder eşşek olsaydı bilirmiş kaçmaz mış :) :::::)
ml kuranı kerim dede yazıyor var oldukları
Onlar bana inansın.
evet inaniyorum
Tabiki de
Bu gece ziyarete gelsinler seni
inanıyorum ve korkmuyorum
İnanmıyorum
Evet inaniyorum
İnsanlar cin olmuş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?