Ben inanıyorum Çok ilgimi çekiolar ya youtube da bir kaç bilgi videosu izledim korktum biraz :Dbana musallat olmadılar sizde veya yakınlarınıza oldu mu?
Korkma cinlerden. Sen onlarla ugrasmazsan onlarda senle ugrasmazlar. Tabi bazi nedenlerden dolayi bulasabilenler oluyor ama farkettigin an git burdan demek onlari gondermek icin yeterli olur. Musallat durumlari biraz karmasik ve uzun.
Cinler vardır. Islam dinine mensup kisilerin (bunlar Müslüman oluyor) cinleri inkar etmesi kisiyi kafir yapar. Kur-an'ı Kerim de bahsi geçen varligi bildirilen bir seyi inkar etmek Allah ida inkar etmek anlamına gelir. dont be kafir
Filmlerdeki gibi olmalarının imkanı yok, adı üstünde film tamamen uydurma sahneler, cin birisine musallat olursa o insan psikolijik olarak etkilenir şekilden şekle girmez, dua okunan yerde sohbet verilen yerlerde camilerde vb. müslüman cinlerin olduklarını ve dinlediklerini duymuştum.
benim merak ettiğim, neden hep böyle korkunç yaratıklar falan cin oluyor ve korkutup zarar veriyorlar insanlara... hiç yok mu bunların güzel, sempatik, güler yüzlü ve iyi kalpli olanları falan :D :D :D hiç hayatımda iyi bir cin duymadım bugüne kadar :D :D anlamadım ki, bunlar cin mi, şeytan mı ne yani... nedir bu sürekli korkutma ve zarar verme uğraşları :D
sende bişey görmüşlermi sana musallat oldularmı hayır ozmn sendede bişey görememişler :) sadece zaman zaman gülme sesleri duyuyorm içimi korku sarıo birden arkamdan biri yürüomuş gibi hissediyorum okadar. :)
bir iki defa ruyamda gormustum ama cok ciddi bisey deyildi gulen sesler duydugunu diyorsun bide deme bunu yani kendine deme dusunme bunu aradaki farki goreceksin o sesler senin beynine girmis ve sende onu duydugunu dusunuyorsun duyduklarimi anlatsam belkide yatamazsin ya da ruyamda gorduklerim anlatsam aklima bu tarz konular ilgini cekiyor Şu an mesela kendine guveniyorsun korkmadigina dayir guvenmelisinde zaten ama o guvenmeyi korkuya donusmeye basladigi zaman uyuyamiyacaksin bu konulara cok fazla girdigin icin artik dusunmeden edemiyeceksin emin olabilirsin duyduklarim ve dusunduklerim bu dediklerimin aynisini bendede oldu bir zaman. en iyisi hic girme tavsiye olarak al bunu iyligin icin
kendi yasadigimi anlatayim sana 4 veya 5 sene once olmasi gerek bir gece ailece oturuyoz babam dayim amcam falan filan bunlar evdeki kadinlari korkutmak maabinda bu tarz konulari actilar soyle oldu boyle oldu falan filan iste olaylari anlattilar o an bir korku sardi icime ama ayni zamanda acayip bir merak olustu icimde korkuyordum hemde acayip sekilde ama bir okadarda merak ediyordumertesi gun internetten baktim ilginc ve etkileyici hikayeler okudum videolar izledim arkadaslarimizla toplanip bu tarz seylerle ilgili hikayeler anlattik 1 ay kadar bu tarz mistik seylere merak saldim ve boyle seyler yaptim ama neyseki allaha sukur fazla bir problem yasamadim icimde o anlarda korkuyorum ama guveniyordum korkmadigima dayir korkmadigima inanmaya calisiyordum ama sonra korkuya yenik dustum ve hergun yani geceleri hep aklima geliyordu uyku tutmuyordu zar zor uyuyabiliyordum ruyama girdi bir kac kez yani suandabile hala tirsarim
ama o merak hala icimde ama merakima yenik dusmemeye calisiyorum aklima geldiginde bismillah cekerim ve rahatlarim sana bunu bu hataya dusme diye anlatiyorum cunku cocuk oyuncagi seyler deyil
En İyi Cevaplar