Hem üzüldüm hem de güldüm.
İnsanlar hayatlarını zorlaştırmak için ellerinden geleni yapıyor gerçekten...
Ben büyüyüp kaynana olunca oğlumun hayatına karışmayacağım 😀😀

Şu anda benim evlenmiş olan bütün arkadaşlarım genelde her şeyin çok aşırı pahalı olmasından dolayı sıkıntıda olduklarını belirtiyorlar ekonominin bu kadar kötü olması doğal olarak evliliği etkiliyor
Karılarının bitmek bilmeyen istekleri. Kredi çekip tatile giden arkadaşım var kız işe gidip çalışmıyor ama kocasın dan tatile götürmesini istiyor
Cevap
23Cevap
Yenge her zaman buluşmaya izin vermiyor.
Tam plan yapıyoruz bizim birader mesaj atıyor hanımın annesine gidiyoruz diye.
6 kişilik ekipte 2 kişi bekar kaldık. O da seneye evlenecek. Gerçekten evli bekar farkı arkadaş arasında sıkıntı. Ama kadınlarda öyle değil. Yapılsın pastalar toplansın gelinler. 😃
Yani paşa torunu değilim ama bi ağa torunuyum. Yok ben yalnız takılırım artık evlilik uzak bana 😂
Kardeşimin benimle istediği zaman gezememesi😀 çok çekiyorum
eşim beni anlamıyor veya çocuklar bıktırdı konuları :)
Gelin, kaynana ve koca üçlüsünün sorunları asla bitmiyor. Her gün yeni bir problemle geliyorlar vallahi bu nedir.
Nerden başlasam djdjdkf.
Kıskançlık, görümceler, maddi sıkıntılar oluyorda oluyor.
Evli bir arkadaşım yok ama kuzenim var. O da sürekli ilgisizlikten yakınıyor.
Bebek bezinin pahalı olmasıEşinin makyaj malzemelerine aşırı para harcaması
kadınalrın evlenmeden öncekı halleri ile evlendıkten sonrakı hallerini kıyaslıyorlar , yaa bu onceden boyle degıldı dıyorlar ((: ben de gülüyorum ne yalan söyleyeyım
Erkekse dırdır
Kadın ise düşüncesiz olması
Ha birde şöyle bir durum da var ikisi gelip birbirini bana şikayet ediyor ama aynı anda yanımda olunca birbirlerini nasıl seviyorlar
Allahım asla anlamiyorum 🤦🏼♀️
En son bir arkadaş evdeki kalan pilavdan yayla çorbasi yapmış duymadigi hakaret kalmamış. Oğlunun ocağına incir ağaci dikmedigin için suçlu sensin dedim kdjfjdj
Akşam cep telefonu elinden düşmüyor ilgisiz ondan aldatıyorum dedi asla aldatmaz dediğim. kadin😔
ve sizde hala öyle bir insana arkadaş diyorsunuz? @Sunrise_sunset_
kadın dedim. Arkadaşım demedim.
dediğiniz kadınla bir bagınız olmasaydı konuşmazdınız hele ki bu konuda size itirafta bulunmazdı sn @Sunrise_sunset_
Ben işimi yaparım. onlarda itiraf bu nedirki hiç bir şey 18 lik kızlar 3 erkek idare ediyor hayretler içinde dinelmek zorunda kaliyorum
tabiki haklısınız tepkim size değil haddime de değil ama 18 lk kızlar bekar verdiğiniz örnekteki şahıs evli.
Bekar üç erkeği kandırıyor evlide aldatıyor burdan ne çıkaralım yanlış tabiki benim işim gereği dinliyorum kadin analtiyir gözlerinde acı var hüzün var göz yaşı var adam bir vuruşta kadının 4 dışını birden kırmış neden kırmış biliyormusun kocası aldatmış kadın dan bosanmak istemiyor
@Sunrise_sunset_ işim bu derken mesleğinizi bilmiyorum mesleğiniz nedir?
peki o kişiye çözüm yolu olarak ne önerdiniz sadece konuştunuz mu yoksa gerekli adli işlemleri de anlattınız mı?
Boşandı çocuklarını almaya çalışıyor çünkü ev hanımı maddi gelir yok iş ayarladik avk arkadaşım ilgileniyor icra youyal çocuklarını gorucek
teşekkürler mesleğinizi iyi yapıp ınsanlara yardımcı oldugunuz ıcın @Sunrise_sunset_
Teşekkür ederim 🤗
Kaynana, görümce, eşin en yakin erkek arkadaşı, yatak... uzayip gider😂
☺️☺️
kaynana , görümce 😀
kocalarının öküzlükleri 😀 hepsinde aynı cümle keşke evlenmeseydim
evliler genelde maddiyat ilgi ve seks yüzünden yakınır
Eşinin hiçbir işe yardım etmemesi veya sürekli kıskançlık konuları.
Şikayet demeyelim de daha çok hanımdan nasıl kaçılır onun planlaması demek daha doğru olur :)
İs yerinde bir kadın var ev işinden eşinden falan yakınıyor.. yaa bir git...👋😉🤣
Çok fazla anlatılmaz o konular benim çevremde.. Ben olsam ben de anlatmam..
Benım arkadaslar benden rahat 🤔
Öğüt germek daha çok evlenme üzerine en iyisi bekarlık diye
En çok yakındıkları şey "evli olmak".
Seks hayatı ve maddiyat genelde..
Bolca hain eş, biraz da kaynana 😁
Eşi cinselik hayatı yaşantısı
Aldatılmak.
Eşinin ailesi
Geçim derdi
Kendim evli biri olarak ilgisizlikten diyorum
Hepsi aynı durum
Siz?
Niye Polat Alemdar mısın sen 😃😃😃
Yurtdışında nerede hangi ülke?
ilgisizlikten manatonlaşan konulardan genelde..
Büyük lokma ye büyük söz söyleme
ilk sıra KAYNANALAR :D
Trabzonlu musun
Geçim sıkıntısı..
Geçim
Evlilikten yakıniyo baska ne sebebi olucak 😂😂
Neler duyduk neler
Cinsellik
Evlilik
Cinsellik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?