Şu anki sevgilimle gerçi önce de pek olmadı herhalde neyse ya sevgilimle pek tartışmıyoruz hatta hiç tartışmıyoruz. Tartışmıyoruz diye beni kızdırmaya çalışıyor bilmiyorum. Şu an merak ettim açıkçası tartışsak konu ne olurdu, neden tartıştık falan diye ama çok şükür ki bir sorun yok Allah bozmasın maşallah tü tü😂😂
Saplarıda dikkate almanız gözümden kaçmadı.. Ee madem sap olan birinin fikrini merak ediyorsunuz konuya geçelim. Gözlemlediğim kadarıyla konuya dahil olan ilk konumuzun iletişimsizlik olduğunu görüyorum içe gömülmüş duygular ve su yüzüne çıkacaklar.. devam edelim.. ya çiftler birbirlerini aşırı derecede kısıtlıyorlar ki bu çok yanlış veyada özgür bırakma eğlemindeler herşeyin orta düzeyde olması konusun da hemfikirim.. Tartışmalara, küsmelere üçüncü kişinin dahil olması..
Bugüne kadar edindiğim tecrübelere göre genel olarak kıskançlık üzerine oluyordu. Sürekli soru sormak. Hesap sormak ve karşında ki insanı bunaltmak ciddi sıkıntılara yol açıyor kişiler arasında.
eşim yok sevgilimle de şuydu kıskançlık buluşuruz niye bu dar pantalonu giydin o mu baktı bu mu baktı niye süslendin niye bugün çok güzelsin seni aradığımda hemen aç bir daha şunu giyme bunu giyme saçını neden sarıya boyatıcaksın ki yakışmayacak renk seç şuraya gitme buraya gitme ya bakarlarsa sana laf atarlarsa şöyle de olur böyle de olur en sonunda bende yeterrrr beee bıktım senden bıktım boğuyosun beni diye bi başlıyorduk o bana ben ona o bana ben ona bağıra çağıra ama