Telefonda cok oyun oynuyor musun? Yemeğim tuzlu olursa ya da güzel olmazsa nasıl tepki gosterirsin? Canım sıkılirsa moralim bozulursa nasil davranirsin? Önce bu hayati sorulari sorun. Ondan sonra evlenin. Sonra vay anam aşktan gözlerim kör olmustu taniyamamistim demeyin...
Tartisirsak naparsin? Kapiyi çeker çıkar mısın yoksa benimle sac basa kavga mi edersin? Yorulursam ev islerine yardim edeceğine söz veriyor musun? Vs... vs... 😂😂😂
Ver bakalim belki bir gelin adayi verdigin cevaplari görür 😂 ama bastan soyliyim eger ki bekledigim cevabi vermemissen puan kirarim sonra niye sinavdan dusuk not aldim hocam demeee😂
Spor konuşabiliriz, birlikte yapacagimiz tatili konusabiliriz , ilerisi icin planlarimizi konusabiliriz , hayata olan bakiş acilarimizi cesitli sorular sorarak konusabiliriz daha bir cok şey var tabi o da sevgilimle bana kalsin Sevgilim var gb hissettim birden😄
Hehehe çok tatlı yazmışsın 😅Ben de sporu hiç sevmem 😅Ama sevdiğim seviyorsa severim yani😅Spor derken futbolu pek sevmem 😅Diğerlerini severim 😅Güzel olur bence de gelecekte tatiller neresi neler yaparız falan filan😅İlerisi çok önemli zaten😅Bende bunları soruyorum genel olarak 😅Benim de çok şey var ama yeri ve zamanında dökülüyor her zaman çıkmıyor 😅Olur inşaAllah😊 Parmağını çıtlat millet önüne paspas olur be😅
Ben sevdiğim kişiyle herşeyimi konuşmak isterim, onun yanında ben kendim olmalıyım.. Yerine göre hem sırdaş, hem arkadaş, hemde benim hayatımin en özel insanı olmalı..
Hafta sonu planları, borçlar , ödemeler, gelirler, sinema, tiyatro , kitap, futbol olmaz , oyunlar teklif edilir tek oynanır, arkadaş dedikoduları , vs liste uzun
Düğün hakkında konuşulur gelecek hakkında konuşulur evlenince buraya gidelim şunu yapalım gibi planlar konuşulabilir. Çocuklar hakkında spor hakkında ohoo bir sürü konu var konu bitmez hiç
Tamam sevdiğinle ya da eşinle herşeyi konuşabilirsin ama hani çirkinlesmekten kasttim şu en basiti osurm** yani. bunu onun yanında yapmasan daha da saygı göstermiş olursun tarzında. "Bunlar benim düşüncem kardeşim"katilmayabilirsin de😊
*Evlilikten ve benden beklentilerin nedir? *Çocukları sever misin? Kaç çocuk istersin? *Herhangi bir rahatsızlığın var mı hastalığın? *Annemi annen kardeşlerimi kardeşin gibi görür müsün? *Mutluluk senin için nedir nasıl mutlu olursun? *Sinirli misin, ne gibi seylere sinirlenirsin? *Hiçbir şekilde erkek arkadaşın olamaz kabul eder misin? *Amcaoğlu Dayıoğlu onun bunun oğlu falan anlamam seni öpemez sana sarılamazsın Kabul mü? *Evlendikten sonra ailene Yatıya gider misin? *Sigara ve alkol kullanıyor musun ya da herhangi bir zararlı alışkanlığın var mı? *Ben sigara içiyorum senin için sorun olur mu? *Herhangi biri ile cinsel ilişkin oldu mu veya yüzeysel? *Paranın senin için değeri nedir? Ne kadar önemli? *Günün birinde arkadaşların eşin dostun herhangibi biri aaa bununla mi evlendin tipsiz bu mu filan dediğinde tepkin nasıl olur onlara ne söylersin? *Yemek yapmayı biliyor musun? *Nasıl bir karaktere sahipsin? *Hayır serr Allah'tan kaza bela Allah'tan olurda başıma başımıza birşey gelirse elden ayaktan düşersem dusersek ne yaparsın? *Beni ben olduğum için sever misin sevebilir misin? *Diyelim ki çocuğumuzun olmayacağını öğrendin ama senden Ama benden dolayı tepkin nasıl olur? *Cinsellik senin için ne kadar önemli? *Çalışmayı düşünüyor musun yoksa ev hanımı olacaksın? *Ailen Benimle ilgili kötü bir şey söyledi sana ama gerçek ama yalan tepkin nasıl olur? *Denize nasıl girersin kıyafet olarak? *Kirada oturur musun ev sahibi olmak şart mı 150 200 milyarlık ev alabilirim yeterli olur mu? *Komşuların arabası varmış BMW eşyaları en afilllisinden mis kıskanır misin? Bana laf eder misin bizim niye yok diye? Çok param yok çalışır çabalar alırım ama lüks değil pahalisini değil kabul mü?
*Arkadaşın da iPhone varmış 8 x mi ne 6 milyar benimm niye yok der misin? *Hayallerin var mı Varsa neler? *Arabalara motorlara hevesim var mı en sevdiğin araba ya da motor hangisi? *Mesela eve geç gelsem haber vermeden tepkin ne olur haber alamazsann benden ne yaparsın? *Mesela kapımızı calan biri oldu yabancı onu içeri alsam yedirsem icirdem ne dersin ne yaparsın? *Ben bütün çocukları severim hepsi benim çocuklarım çocukları birlikte sever miyiz yoksa istmez misin ya da kendi çocuklarımızı mi severiz dersin çocuğumuz olmasa da çocuk gibiyim ben çocuk olurum sana çok dadlu? *Bir tas çorba olsa kuru bir soğan ve birkaç dilim somon olmaz ya hadi oldu diyelim tepkin nasıl olur? Beni ezer misin? *İki iş yapmam gerekebilir daha rahat olmamız için yani istediklerini alabilmem için tepkin nasıl olur iki iş yapmama? *Nasıl bir düğün istersin? Düğünün senin için önemi ne ne kadar önemli? bak ben dekolteli gelinlik filan giydirmem sevdiğime... *Hangi şehirde yaşamak istersin hangi ülkede? *İstanbul'u sevmiyorum insan olamayanları sevmiyorum hayvanları çok severim sen de sever misin evimize hayvan köpek kedi alır miyiz ister misin? Seninle her yerde yaşarım her şekilde her ne olursa olsun yaşarım benimle birlikte başka şehirlere gelir misin?
Sadece biz olalim birbirimizle ilgilenelim olur mu? Ve çocuklarımızla olursa inşaAllah 😊 *Nasıl erkeklerden hoşlanırsın maço duygusal romantik Deli dolu çılgın merhametli şefkatli efendi dediğim dedik sözünün eri vs vs nasıl işte ne istiyorsun bende hepsi var deli dolu çocuksu çılgın yerine göre maço ama genelde duygusal 😊 *Balayına nereye gitmek istersin? Kaç gün istersin ne kadar olsun olur ne düşünüyorsun? *Monoton bir hayat nasıl olur sana göre? *Şarkı söylemeyi şiir okumayı ve oyun oynamayı çok severim sana da söylerim sen söyler misin hoşuna gider mi birlikte körebe oynar miyiz ya da el kizartmaca luna parka gider miyiz seninle kırlarda piknik yaparken ebelemec oynar mısın benimle ya da gökyüzünü ve yıldızları izler miyiz 😊 *İslam'ın şartlarına uyuyor musun imanın şartlarına inanıyor musun kalbinle 32 farzı uygular miyiz birlikte namaz kılar miyiz namaz kılmak ister misin? *Hacca umreye gitmek isterim nasipse inşaAllah gelir misin benimle birlikte? *Şiir sever misin? Şiirlerim olur musun? *Sana el kaldırmam asla ve asla ne olursa olsun bana el kaldirir misin vurur musun sinirlenirsen aklından geçer mi? *Seni kırmak incitmek istemem olur da istemeden seni incitmiş olursam telafi etmek için elimden geleni yaparım tepkin nasıl olur? *Diyelim ki sinir oldum veya seni rahatsız eden bir şey yaptım tepkin nasıl olur? *Her gün ilişki ister misin? *Uçuk kaçık fantezileri olanlar var fetiş metiş senin var mı uçuk kaçık ya da herhangi? *İki iş yaptığım zaman yorgun olabilirim gece gündüz çalışınca anlayış gosterir misin yatakta?
En İyi Cevaplar