Yardım edin ne olur olmekten korkuyorum oldurulmektenn anneme babama busey olmasin imdat oldurulmeden kurtarin?

Abi demeye dilimin vEmadigi puslik alkoluk esine siddet uyguluyor sonra geliyo bize bulusayiyo bagiriyo cagiriyor qnnemlerin ustune yuruyo ben piskilojik olarak bittim hic kurtulamicaz gibime geliyo bazen cok yorgun ve bitkin hissediyorum korkarak yasiyorum korkudan uyuyamiyorum ezanla uyuyorum yardim edin
Güncellemeler
+1 yıl
Esinden ayrildi bize sardintehdit ediyo bagriyo cagriyo rahatsiz ediyo telefonla cok korkuyorum tittemekten kendiminalamiyorum cok yorgun uykum olmasina ragmen uyuyamiyorum uyumaktan da korkuyorum her calan kapidan telefondan korkuyorum evde hic rahatbdegilim disRi ciktigimda ne olcak diye korkuyorum imdat yardim edin
Güncellemeler
+1 yıl
Icince pislik vuruyo kiriyo bagiyo esyalari kiriyo bize saldırıyo normalde icmiyo krndimi cok bitkin hissediyorum yorgun hissediyorum cok kotuyum krndimi yanliz xaresiz hissediyorum bi kuyudaymisjm cikamiyomusjm gibi hissediyorum nerdeyse 10 senedir bu oislikle ugrasiyoruz ne zaman biticek ne zaman rahat nefes alip ne zaman biticek bu iskence ne zaman rahat yasicaz bizimde hakkimiz degil mi yardim edin ne olir
Yardım edin ne olur olmekten korkuyorum oldurulmektenn anneme babama busey olmasin imdat oldurulmeden kurtarin?