Özellikle kadınlı erkekli çıplaklar kampına girebilecek kadar genişlikte Türk insanlar özelliklede kadınlar var mıdır? Ya da Yurt dışındaki çıplaklar kampında Türklerin dışında sadece yabancılar mı vardır?
Güncellemeler
+1 yıl
Yani demek istiyorum ki Türk dışında herkes var mıdır?
Sizce yurt dışında yaşayan Türkler içinde çıplaklar kampına giren Türk Aileler var mıdır? Yoksa bizde asla öyle şeyler olmaz mı?
Ki, bu kamplar abazalar için de değil. Eskiden de Romada çıplak dolaşırdı insanlar. Çıplaklığın normal olduğunu, insanların vücutlarından utanmamaları gerektiğini işaret eden bir şey
@karşılaştırmacı evet ukraynalı kardesim. Ben 29 o 28 yasinda guzel. Burada moda ajansinda foto modellik yapiyor ben de baska bir moda firmasinda 3d tasarim, modelleme ve gerber uzerine calisiyorum. Ciplaklar kampina gidiyoruz.
Herkes ciplak olumca bir anlami kalmiyor bu sefer ciolaklar kampinda hafif boyle gizemli oareo altinda ciplak olan sana daha guzel geliyor mesela. Zaten buradakilerin helsi pubic hsir var. Yani kildan goremezsin birsey takma kafana bunlari. Yasamadiktan sonra bakmak birsey ifade etmiyor burada
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Sizce yurt dışında yaşayan Türkler içinde çıplaklar kampına giren Türk Aileler var mıdır? Yoksa bizde asla öyle şeyler olmaz mı?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yunanistandaki kamplara en çok türkiyeden gidiliyor zaten
Onlar genelde abazan erkektir Türk kadınlar zannetmem gitsin...
Kadınlar da gidiyor
Ki, bu kamplar abazalar için de değil. Eskiden de Romada çıplak dolaşırdı insanlar. Çıplaklığın normal olduğunu, insanların vücutlarından utanmamaları gerektiğini işaret eden bir şey
Onu ben biliyorum sen biliyorsun ama serseri şahinci Türk genci bilmez işte gider orada sapık gibi dolaaşır...
Onu bilemem. Ama genelde turistlerin yaş ortalaması 70
Onlar selülit doludur... Ben istersim ki Kıvanç Tatlıtuğ, Burak Özçivir, sonra biscolata reklamında oynayan erkeklerin tamamı falan oradadır 😀
Gidilir fantezi severler vardır
Mutlaka vardır.
Türk kadınlar neysede erkeklerin gitmesi facia...
Ben çok eskiden 1 kere gittim ama atıldım 😀
Neden atıldın?
Kaldırıp sahilde yürüyüş yaptığım için
Bence gözlerinle taciz ettiğin içindir.
Bilmiyorum bir anda 2 kaslı adam girdi koluma azarlayarak giyinip gitmemi söylediler...
Birilerini mi kesiyordun.
Birileri rahatsız olmuş az göz ucuyla bakıyordum...
Yiyecek gibi bakmışsındır.
Farketmedim ama öyle olmuş heralde...
Elle okşuyor muydun o zaman.
Hayır...
O zaman yiyecekmiş gibi bakmışsındır. 😊
girwn cok var taniyorim
Türklerin özellikle kadınları utanır diye düşünüyorum...
kanka yazin alanya plaja gel. bak bakalim utaniyorlarmi
Mayo var orada ben çıplak dedim...
aga neler anlatirimda xper aZ
Ne diyosunuz Türk kadınlarının çoğunda utanma kalmadı ki ben anlamıyorum tanıdık tanımadık herkese sergileme derdindeler
@feyziiihüsnü çıplaklar kampına gidecek kadarsa uzun boylu değildir diye düşünüyorum...
@feyziiihüsnü diyorim anlatsam akliniz durur
Ne fark eder ki ha bikini ha çıplak her yerini açan insan için el kadar bez parçasını da açmak zor değildir
@feyziiihüsnü ikinizde yazarmisimix
Gerek yok sen de iyi bi şey olsan zaten herkese açan bi kadını profil yapmazsın
@feyziiihüsnü 😂😂😂ne alaka
Gidiyoruz.
Sen mi?
nerde yasiyon
Fransa
turk mu esin
Ukraynalı
vucudu iyimi
Gittin mi insan etkilenir sonrada milletin hoşuna gitmez...
@karşılaştırmacı ananın ki gibi vücudu iyi yani. Çok sağlam
gebermis o zaman
@karşılaştırmacı aa pardon kardesim o zaman. Sorundan seni 15 filan sandim annen genctir diye dusundum. Kusuruma bakma
ben sadece sohbet etmek istedim sapik. degilim
@karşılaştırmacı evet ukraynalı kardesim. Ben 29 o 28 yasinda guzel. Burada moda ajansinda foto modellik yapiyor ben de baska bir moda firmasinda 3d tasarim, modelleme ve gerber uzerine calisiyorum. Ciplaklar kampina gidiyoruz.
Herkes ciplak olumca bir anlami kalmiyor bu sefer ciolaklar kampinda hafif boyle gizemli oareo altinda ciplak olan sana daha guzel geliyor mesela. Zaten buradakilerin helsi pubic hsir var. Yani kildan goremezsin birsey takma kafana bunlari. Yasamadiktan sonra bakmak birsey ifade etmiyor burada
ozelden sohbet edelimmi orasi hakkinda merak etklerom vae
@karşılaştırmacı anonim takiliyorum sitede
tamam. o zamsn