Her çocuk annesinin kuzusu isterse 60 yaşına gelsin.
Babamı kaybettiğim zaman acı hiç geçmeyecekmiş gibi düşünürdüm.
Zaman nelere alıştırmıyor ki...
Ama.. annem..
Büyük konuşmakta istemiyorum, düşününce kemiklerim kırılıyor sanki...

Çoçukken en korktuğum şey anne babamın ölmesiydi.
Her gece dua ederdim onlardan önce öleyim acılarını yaşamayım diye.
Son yıllarda duam değişti, acısını görmek istemediğim biri var, düşündükçe kalbim sıkışıyor nefesim kesiliyor.
Ölüm hak ama çok acı çok zor.
Allah herkese ölümün bile hayırlısını versin, Allah canım dediklerimizi canımızdan ayırmasın inşallah 🙏
Amin canım🌸
Evlatların kime daha çok düşkün olduklariyla alakalı bence ve ayrıca zaman geçtikçe alışıyorsun bir kabulleniş oluyor inanç gereği unutulmuyor hiç bir zaman annemi kaybettim bende evin içinde her yerde anısı var sevdiği yemekleri yediğim zaman gözümün önüne gelir o an boğazı düğümleniyor insanın gözünde canlaniyor her şey bir film şeridi gibi ama elden bir şey gelmiyor yad etmekten dua etmekten hayır yapmaktan başka ben hep dua ederdim ne annemden sonra neden annemden önce öleyim aynı anda ölmek istedim ama nasip olmadı 😒 şu hayatta öğrendiğim tek ne kadar erken ölürse bir insan bence ölen için daha hayırlı çünkü dünya hep kötüye gidiyor iyi olan her şey zamanla yok olup gidiyor
Anne de Baba da bu dünya üzerinde tek gerçekten sizi seven, önemseyen en değerli varlıklardır ve onlar gidince insan yapayalnız kalır onların değerini anlatmaya kalksam kelimeler tükenmez. Allah razı olsun onlardan :)
Büyük bir boşluk var bu konuda içümde bazen hissiz gibi hissediyorum kendimi. Herkese o kadar yakınken bir o kadar uzak olmak nedir iyi bilirim.
Allah başımızdan eksik etmesin sağlıklı ömürler versin
Amin.
Cevap
7Cevap
kesinlikle öyle... o kadar çok özlüyorum ki... o kadar çok yanlız hissediyorum ki... sevincimi ya da hüznünü paylaşabileceğim ilk insan gitti.. hastalandığımda naz yapabileceğim ilk insan gitti... annelerinizin kıymetini bilin :(
🥺🥺
Anneannem henüz annem çocukken ölmüş. Dedem hâlâ yaşıyor ama hiç babalık yapmamış. Hemen başka kadınla evlenmiş. Üvey anne getirmiş. Keşke annem yerine babam ölseydi diyor annem. Anne’lerin yeri bambaşka gerçekten.
Kimine göre anne
Kimine göre baba
Kimine abi
Eksilirsin yarım kalırsın ve bu hiç tamamlanmayacak bir yarım kalmışlıktır
Anne bendede kırmızı çizgi hoş evin içinde artık kız çocuğu muamelesi görsede yeri ayrı
Annesizliği, anneni kaybetmeden anlayamazsın. İnşallah hiç anlamak zorunda kalmazsın.
Yaşamadan annesizlik üzerine edilen kelamlar laf-ı güzaftan ibaret...
babami sonrasin da annemi kaybettim... daha kimsem kalmadi yasam da
Evet. Cenneti bu dünyada kahbedersin. Bir söz vardır: Ana başa tac imiş, her derde ilac imiş, bir evlat pir olsa da, anaya muhtac imiş.
Annesiz bir ev duvarları, çatısı olmayan bir evdir. Allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin.
değişir yüzüne bakmamış bir kadına anne dersen ona sevinen de olur ya da oğluna işkence eden babalar da her türden insan var hayatta ben kimsemi kaybetmek istemem ama hepimiz öleceğiz birgün
Allah anne babamıza uzun ömürler versin.
Hayır annem daha yaşıyor Allah ölümünü göstermesin
Baba başkadır, anneden önemlidir baba!
Düşüncesi bile korkunç yorum yapamam..
Güzel soru. sanırım yetmezdi..
İnşallah.
Annemden önce ölmeyi dilerim.
Anne de baba da kiymetlidir
Çok beğendim bu yazıyı ♥️
⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?