İnsan annesinden ölümüne iğrenir mi?

Ben son üç dört senedir annemden nefret ediyorum ve tiksiniyorum. Bana çok kötü şeyler yaşattı, vurdu, her gün hakaret etti, psikolojik şiddet uyguladı. Annem bekar ve hep hayatında bir erkek vardı. O erkekler her zaman benden daha önemliydi onun için. Son ilişkisinde ben çıktığı adamın eve gelmesini istemediğim için beni evden kovdu, hep parasını yedirdi ve en ufak yaptığım harcamada beni suçladı bütün bunlar yetmezmiş gibi o adamdan hamile kaldığında kürtaj yaptırmaya beni yanında götürdü, üstelik benim en çok istediğim şey kardeşim olmasıydı. Yıllar içinde ona olan nefretim büyüdü ve iğrentiye dönüştü. Her bana sarıldığında beni öptüğünde sanki üstümde bir iz kalmış gibi hissediyordum ve gidip hemen dokunuğu yerleri defalarca sabunluyordum ( bazen çaşır suyuyla). Onu öptüğümde o kadar midem bulanıyor ağzımı çamaşır suyuyla çalkaladığım bile oluyordu. Zamanla bu iğrentim daha çok arttı, onunla kavga ettikçe nefretim büyüdü ve artık onun geçtiği yoldan geçince bile kendimi iğrenç hisseder oldum. Bende aynı zamanda okb var ve ben her gün duş alıyorum. Duştan çıkınca eğer koridordan geçmişse kendimi birdaha duş alıyorum, hatta bu yüzden balkonum kapısını açıyorum içeri hava girsin diye. Ona sarılırken midem bulanıyor ve çok rahatsız hissediyorum. Yanıma gelip nefes aldığında bile kendimi kirlenmiş hissediyroum ve ciddi ciddi midem bulanıyor. Ona yaklaşık iki senedir bir kere bile anne demedim. Çok dengesiz bir insan olduğu için çok kavga ediyoruz ve her ay kendi kendine delirip hassas olduğum şeyleri bana kullanarak üstüme saldırıyor, hem psikolojik hem fiziksel. Annemin pis bir insan olmadığını biliyorum çünkü başka hiç kimse benim gibi görmüyor onu ama benim gözümde mikroptan bile daha pis. Onu zehir olarak görüyorum ve şu an bunları yazarken bile içimde bir nefret ve iğrenti var, hep var. Daha önce annesine karşı böyle hisseden birini hiç görmedim bütün sorunlarım onun yüzünden gelişti. Hayatımı mahvetti ve onun yüzünden bir sürü takıntıyla yaşıyorum. Annesine karşı böyle bir iğrenti yaşayan oldu mu hiç olduysa lütfen paylaşır mısınız?

İnsan annesinden ölümüne iğrenir mi?