100 odalı havuzlu çocuk parklı oto park cafesi ve spor salonu olan otel kaça mâl olur?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Nerede yapacağın önemli arsayı saymazsak 20 milyona falan olabilir 30 milyona da arsa alsan 50 milyon işini görür bence
Pahalıya mal olur ya öyle sağol kardeşim yorumun için
Rica ederim emlak sektöründeyim Denizli'ye yakından kuracağın iş de yardımcı olurum mekan ya da arsa bulma konusunda
Eyvallah sağolasın kardeşim benim Denizli mi 😊 benim sevdiğimde oraliydi yaa
ya da kafe restorant işi nasıl sence kâr falan o bölgelerde yani ege bölgesinde kazanır mı?
Rica ederim kral şu an nakit paran varsa altın, arsa falan al nakit de para bulundurma yapacağın işe karar verene kadar
Ya 50-100 nakit var diyelim kafe açsak kazanır mı? Merkezefendide misin kral sen
50 mi 100 mü o kadar para varsa hiç kafe ile zaman harcamayalım çok güzel otel yaparız
50-100 binlira otel?
100 odalı otel yapacam diye sorunca 50-100 ü milyon sandım ben kral 🙈
Seat toledo varda onu satacam malum yakıt falan pahalı artık binilmez iş kurmak istiyorum bende ufakta olsa
3 arkadaşım varda onlarla düşündük işte öyle bende merak ettim o yüzden daha henüz 50 veya 100 milyon bulamadık onuda geç rüyada bile göremedik 😂
100 bine kafe açamazsın kral şu an devren kiralık yerler bile 300 bin den başlıyor
Ne yapılır peki oto kuaför ve oto güzellik merkezi yani cila falan işi nasıl ya da önerin ne
şu an için 100 bine sanayi de ekmek arası köfte, döner gibi şeyler satacak ufak bir dükkan açabilirsin
En iyisi araba kalsın kardeşim ekliyorum seni burdan bir sakınca yok demi
Bende seni ekledim kral
Eyvallah kardeşim sağolasın 😊
Aslen Denizli limisin?
Evet kral
Şu şartlarda sana bir 15 m çıkar bu dediklerini yapabilmek için oda küçük olanı ha
Maliyeti ne olur
La maliyet 15 milyon TL işte
50 odalı yaparsak yarıya düşer o halde😊
Aynen
Otel mi yaptırcan aga
Aynen kral var öyle bir planım
Veya devren almak gibi
100 odalı havuzlu otel yapmak için en az 1.500 metrekare arsa lazım otel için uygun o büyüklük de ki arsayı 15 milyona alamazsınız
Hee ulan doğru bunun arsasıda vardı demi ben yapım inşaat şeyin den 15 m dedim bir de arsa vardı knk yapım bile 15 m dan fazla tutar demi knk sen vazgeç bu otel işin den başka şeyler düşün ha
OTO GALERİ VE OTO KUAFÖR GÜZELLİK MERKEZİ NASIL
Araba işinden pek anlamam ama oto galeri için daha fazla sermaye gerekir 100 bine araba alır satarsın ama seyyar
Aslında anlasam oto sanayide işinde süper para var helede kışın yedek parça falanda iyi bence
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!