Aile & Toplum Karda yapmayı hayal ettiğiniz bir şey var mı? KartallıAhmet Takip Et Xper 4 Yaş: 45 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kar yağınca ben hep orman evinde şömine başında olmayı hayal ederim. Sizin de var mı bir hayaliniz? Karda yapmayı hayal ettiğiniz bir şey var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
GECE__KUŞU Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 711 cevap paylaştı. Şömünenin yanında sevdiğim kadın ile karın yağışını seyretmek ama bilin bakalım ne eksik 1 3 Yorumla KartallıAhmet +1 yıl Sevdiğin kadın mı? Para mı? :) Yorumla GECE__KUŞU +1 yıl İkiside Yorumla KartallıAhmet +1 yıl hepsi gün gelir olur. O zamanda yalnız kalmak istersin. Yorumla
Dörtyüzonyedi Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 93% +1 yıl Benim de hayalim o 1 1 Yorumla KartallıAhmet +1 yıl Umarım kısa sürede yaparsınız :) Yorumla
sünepe_15 Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl Boyner'den alışveriş 1 2 Yorumla KartallıAhmet +1 yıl Bunu sanki her zaman yapabilirsin :) Yorumla KartallıAhmet +1 yıl Tabi cevaplarım ne ile ilgili acaba? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Şömünenin yanında sevdiğim kadın ile karın yağışını seyretmek ama bilin bakalım ne eksik
Sevdiğin kadın mı? Para mı? :)
İkiside
hepsi gün gelir olur. O zamanda yalnız kalmak istersin.
Benim de hayalim o
Umarım kısa sürede yaparsınız :)
Boyner'den alışveriş
Bunu sanki her zaman yapabilirsin :)
Tabi cevaplarım ne ile ilgili acaba?