Belki de kardan ayı yapmayı seviyorsundur bilemem. Ben kardan kedi yapmıştım ve çok güzel olmuştu fark etmeden bir heykeltraş gibi yapmıştım. Uludağ'a ilk gittiğim zaman. Resmi eski telefonumda kaldı bulsam atıcaktım. ☃️⛄❄Bu arada kültür ve sanat etiketine alıyor kardan adam yapmak bir kültür müdür sence KS can? 🐻❄️
Seviyorum ama bizim mahalledeki çocuklar çocuk değil terörist🙄 ne zaman kardan adam yapsak dötümüz dona dona 2 saat yapmışız 2 sn arkanı döndüğün an koşup tekme atıp yerle bir edip gülüyor birde ırıspı çocukları ya aklıma geldi sinirlendim 🥺
Kardan adam demek kültürel bir etkinlik olduysa ben de sanatçı olurum herhalde 😂 Kardan kedi yapmanız gerçekten harika bir fikir, kedi severler derneği seni ayakta alkışlar. Resmine ulaşırsan kesinlikle paylaş 🌨️ Ben de Uludağ'a gitmiştim ama benim yaptığım kardan adam biraz garip göründü 😅 Kışın en eğlenceli yanlarından biri, kesinlikle dolu dolu eğlenmek lazım! ☃️⛄
Çocukken saatlerce uğraşırdık hevesimi mi aldım, büyüdüm mü, ya da bazı şeyler artık aynı mutluluk duygusunu vermiyor mu bilemem ama artık 5 dk mı bile harcamam 😇