Irak'ın Erbil kentinde TikTok yıldızı olan Eman Sami Maghdid, açık giyindiği için erkek kardeşi tarafından sokak ortasında vurularak öldürüldü.

korkunç vahşet gibi ifadeler çare olmuyor maalesef ya da birilerini suçlamak cezalandırmak eğer bir bebekten katil olabiliyorsa bir toplumda burada ananın ve kadının da rolü sorgulanmalı bunu en çok kadınlar yapmalı çünkü kadın kadının kurdudur ataerkil sistemi ancak bilinçli ve örgütlü kadınlar dönüştürebilir değiştirebilir
Cevap
6Cevap
Kardeşi, abisi diye kimse kimseyi öldüremez herkesin kendi hayatı bende de var bir tane ekmek pıçağıyla saldırıyor 😂 Alt tarafı can vericez korkumuz yok vesselam
Allah belasını versin o erkek kardeşin de. Diyeceklerim bu kadar yıldım artık bu haberleri görmekten. Bir rahat verin ya.
hala giyim için kadınlara karışan bir toplum olduğumuza inanmak istemiyorum. cahil oğlu cahil yobaz insanlar
Açık giydi diye kardeş katili he çok yazık ceza ver öldürmek ne ya bu tip kişiler pişmanda olmaz olan kıza olmuş
Kadn cinayetleri en çok aileden birinden geliyor belki de
Dogudaysa mümkün çünkü doğuda kadınların açık saçık giyinmesi hoş görülmüyor
Kadın hainlik yaparsa dayağıda hak eder öldürülmeyide insan gibi yaşasın kimse dokunmaz o zaman..!
Sizene abi ya kim ne giyerse giysin kendi istegi kendi hayati kadinlara dokunmayin ya
Elinde oklava var sanki dövmeye gidecek gibi
Keske karsima oyle biri gelse valla yapacağı biliyorumda
Kimse kimsenin hayatına karışamaz saygı duymak zorunda ama şuda var bazıları çok açık giyiniyor ve küçük çocuklar etkileniyor ama bu kadını öldürülmek ya da dövmek için sebep değil
Aynen katılıyorum
O yüzden babalar kız çocuklarını daha çok sevmeli 😊
Banane bunlara kı üzülücem onlar daha Allah’ını düşünmemiş ki
Üzüldüm böyle erkek yetiştiren o anneye de yazıklar olsun
Ailelerinin onurlarını yerle bir ediyorlar.
Türkiyeyi de böyle yapmak istiyolar
Bir de bunu yapan kardeş yani düşün bak
Beyinler örümcek kaldıkça kadınlara huzur yok
valla uzulmedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?