O kadar yalnızım ki hayatımda arkadaş olarakta başka Bi anlamdada hiç kimse hiç kimseye hiç bşymi anlatmıyorum konuşmuyorum ailemde dahil yani gerçek manada hiç kimse yok kaç yıl içinde çok şey yaşadım bunun yüzünden herkesle bağımı kopardım kendimi tamamen herşeyden soyutladım bu süreç bambaşka Bi insan olarak çıkacağını biliyorum ama daha çok hissizleşicem duygusuzlaşıcam hayata bakış açım değişicek şimdiden değişmeye başladı
Güncellemeler
+1 yıl
Tamamen*
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
insanların böyle zamanları olur. alışkanlık olmasın ama. insanlarla iletişim geç, vakit geçir vs.
1 yıl kadar kendimi biraz soyutlamaya ihtiyacım yaşananları hazmetmeye kendimi yeni başlangıçlara hazırlamaya güç toplamaya
anlıyorum. umarım senin için en hayırlısı olur
İnşallah
Evet son 10 yıldır böyle
Oldu tabi hepimizin olmuştur
Peki bu sureç geçtikten sonra başka Bi insana dönüştüm peki bu süreç 1 yıl sürdümü
Kendine bu kötülüğü yapma hayatın içinde kal
İhtiyacım var buna ama o kadar çok değişiyorumki elimde değil sanki ben gidiyorum da başka biri geliyo yavaş yavaş yerime giden beni tutamıyorum
Neler yaşadın hangi süreç itti seni bu duruma
Yazdım herşeyi bakar mısın özele :)
Aşık oldum baya çekişmeli geçti bu süreç
Ailemle aram belki 4 yaşından beri kötü bu soyutlama sürecinden sonra onlardanda ayrılacam görüşmemek üzere 10 yıllık arkadaşımı 10 dk sildim bütün herkesle iletişimimi kestim
@Hjkekej anlamadım
Ailenle sorunlu bı ilişkin var peki arkadaşıni neden sildin
Gerçek i dost değildi çünkü artık yapmacık şeylerden sıkıldım herşeyin farkında olduğumu ve onun kim olduğunu ona hatırlatıp hayatımdan kapı dışarı ettim
Hayatını temelden yapılandırmaya başlayıp radikal bı yolda ilerliyorsun muhtemelen sana acı veren geçmişindeki anıları kişileri silmeye başladığım için için ndeki boşluk buyuyordur buda seni hisler konusunda karmaşaya itiyor herşeyi kısa bı zamanami sıkıştırdın
Evet her şey üst üste geldi biraz ama bu sefer çok başakayım bambaşka Bi insana dönüştüğümü anlıyorum dedimya gidiyorum ama kendimi tutamıyorum sanki böyle beni alıpta başka Bi ben koyuyorlar yerime hani biz deriz ya bu insan taş mı sanki yavaş yavaş böyle taşlaşıyorum yani üzülme yetimi kaybediyorum benliğimi kaybediyorum nötr leşiyorum dedim ya hissizleşiyorum köklü ve kesin olarak değişiyorum sen psikolog falanmısın
Değilim ama iyi bildiğim alanlardan biri
Bunu yaşamanın bı kaç nedeni vardır
İlk olarak yaşadıkların güçsüz hissettirdiği için duygularından kaçarak sahte bı güç elde ettiğini sanırsın
İkincisi kendine acıyarak sorunların dışında sakin bı alana kaçıp yetinirim piskolojisidir
Üçüncüsü zamani. negatif yönlü kanalize eder zamansızlıgi kullanırsın etrafında her şey akar sen sabit kalırsın
bütün bu ve buna benzer dürtülerini önyargıların tetikler yaşanmışlıklarin esareti seni öyle bı yere savururki şu anki başlangıç noktana gelirsin ama bu yaniltiici bı alandır ve başta çekici görünse de ilerde daha büyük tahribat oluşturur o yüzden şu an zor gelsede bu yolu seçme
Yani nasıl söylesem dertlerimi içime atamayı öğreniyorum artık önceden çok anlatırdım şimdi sorsalar bile anlatmıyorum artık insanlardan vazgeçebiliyorum göz yaşlarımı insanlara göstermiyorum çok konuşuyordum ama artık sanki yavaş yavaş susmayı öğreniyorum yani yeni Bi kişiliğe bürünüyorum eski tanıdığım biriyle 1 gün vakit geçirsem değişmişsin der Bi süre kendimi soyutlamak bana iyi gelecek tekrar döndüğüm zaman daha katılaşacağımdan eminim istediğim bu artık mantığımı daha çok ön plana çıkarıp ve daha çok mantığımla hareket edebilecem duygularımı bastırabilecem
İnsan olduğu şekilde mutlu olmayı başarabilir yapın ve olmak istediğin şey uyum sağlamalidir eğer ters düşerse mutsuz olursun mutsuzluk ise bu hayatta insanı en derinden etkileyen duygudur neye dönüşeceğini bilmeden girme bu yola yolun sonu düşündüğünden daha kötüye çıkabilir
Mantık duygularını bastırmak için değildir doğruyu yanlışı duyguları dusunceleri dengelemek içindir doğru kullanırsan zaten seni pozitif yönde geliştirir terimleri iyi bilip kendini doğru konumlandırma ya çalış bazen lactigin yön olduğun yönden daha kötü olabilir bilinci ve mantığı bu açıdan kullanmayo dene daha çok faydasını gorursun
Tamam
Bol sans