Kadınların iş hayatının her alanında daha çok bulunması gerektiğini düşünüyorum. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Kadınların iş hayatının her alanında daha çok bulunması gerektiğini düşünüyorum. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Yaklaşık 15 seneyi aşkın süredir iş hayatındayım. Bir kaç sektörde bulundum. Kendime ait çok da büyük olmasa da 2 adet işletmem var ve 20'yi aşkın personelim var. Yapım gereği her personelime ilgili ve alakalıyım. Onların dertleri sorunları işle ilgili olumlu olumsuz düşünceleri çok önemserim ve takip ederim. Ancak şunu anladım ki kadınlar iş hayatında daha titizler. İş hayatından kastım işletme sahipleri değil. Çalışan ve üreten kesimden bahsediyorum. Kadınların bağlı bulunduğu birimlerde daha az sıkıntı ve daha çok disiplin var. Erkeklerde bu durum biraz daha sıkıntılı. Normal hayatta kadınlar birbirlerini çekemez gibi görünüyorsa da iş hayatında erkekler birbirilerini daha çok çekemiyor. Neredeyse haftanın her günü bir erkek gelip bana başka bir çalışanımla ilgili sıkıntılarını aktarıyor. Bunu kadın erkek kıyası olarak görmeyin lütfen. Tabi ki her alanda kadının erkeğin yaptıkları farklıdır ancak ben kendi 2 işletmem özelinde konuyu değerlendirdim.

Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?